לאוהבי כלבים

לאוהבי כלבים

בעיתון מעריב של היום התפרסמה כתבה על כלב פיטבול שתקף צעירה מתוך קנאה. הבעלים שלו התנשק עם חברתו והכלב תקף אותה וריטש את פניה. הכלב נלקח להסגר והוטרינר העירוני הורה להשמידו בתום 7 ימי ההסגר. אני סבור שאין מקום להשמידו. אין לשפוט כלב כמו ששופטים אדם ולנקום בו על "מעשיו הרעים". אם יש בכלל סמכות להמיתו זה צריך להעשות רק כשנשקפת ממנו סכנה לציבור ואין דרך אחרת להתגבר עליה. לא התרשמתי שזה המקרה. הכלב היה קורבן להתגרות. הבעלים וחברתו ידעו שכשוא מגפף אותה הכלב מקנא ומתערב ביניהם והם התחבקו כדי לבחון את תגובותיו. אם הבעלים יגלו הבנה לרגישותו ולא יתגרו בו אין סיבה להניח שהתופעה תחזור על עצמה. אני מבקש מכל מי שחיי הכלב יקרים לו לפנות בעצומה לעיריית אילת (לפי הכתבה בני הזוג הם תושבי אילת) ולקרוא לראש העיר לחוס על חיי הכלב. מספר הפקסימיליה של העיריה- 08-6367318

A Boy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

liatharfi

New member
ברור שהוא לא אשם!../images/Emo23.gif

כלב לא נושך סתם. הוא נושך אם התגרו בו, אם הוא חש סכנה או בגלל חינוך אלים! יש לי בבית 4 כלבים, אף אחד מהם לא נשך אף פעם אף אחד. יש לנו בשכונה פיט בולים ולברדורים ושאר מיני כלבים שנקראים "מסוכנים" הם ידידותיים ולא נשקפת סכנה למי שמתקרב אליהם.צריך להגביר את המודעות לחינוך נכון של כלב. גם בן אדם שחינכו אותו לא כמו שצריך, יהיה אלים או בעל התנהגות חריגה. אני לא רואה שום הבדל!!!

לברדורים מסוכנים ??

הקראתי נכון??? לברדורים מסווגים בחברת פיט-בול כמסוכנים? כלב הוא "רע", כפי שצינת, רק בגלל חינוך קלוקל של בעליו. בעלת לברדור מדהים באופיו ויופיו.

תיקון הודעה

קראתי את הודעתך ולא את התיקון שלאחריו ולכן תשובתי לעיל. בעלת לברדור מדהים באופיו וביופיו.

kasa

New member
בעיניי, אתה צודק, וכל הכבוד לך על

האיכפתיות. כבר הוכח ולא אחת, שלרוב האחראי הבלעדי לתוקפנות כלב היא התנהגות בעליו !!!

shirilik

New member
מה הקשר

אני לא קראתי את הכתבה אבל אתה לא רושם שהכלב חייב למות במקרים כאלה הכלב נלקח להסגר של 10 ימים לתצפית ואחר כך הוא חוזר לביתו אחרי שהבעלים משלמים על ההסגר. אם הבעלים לא משלמים על ההסגר אז הכלב נשלח להרדמה במקרים שאין מי שרוצה אותו הבעלים של הכלב לא היה חכם כי אם הוא ידע שזה מה שיקרה אז הוא היה צריך לעבוד עם הכלב כך שהכלב ידע שהבחורה היא חלק מהלהקה שלהם זה מה שמלמדים באילוף!!!

enbalush

New member
כשכלב נושך ויש תלונה-הורגים אותו

כשהוא נושך בני אדם!

A Boy

New member
כל כלב נושך - אבל הכלב הספציפי

שעליו דיברו בעיתון, קרע לאישה את הפנים וגרם לנזק בלתי הפיך. היא צריכה סדרת ניתוחים עכשיו. הכלב ימות.

גינגית1.

New member
האפי לי - סליחה על השאלה

אבל למה אתה מגיע למצבים עם הכלב שלך שהוא נושך ? אתה מציין שהוא נשך מישהי וניסה כמה פעמים... ומה עם מחסום? זה הכי יעיל במקרים שהכלב נוטה לתוקפנות יתר. אם הוא ימשיך ככה בסוף הוא ילקח להסגר. למה? כי יש אנשים שאין אצלהם מידה של סלחנות ואין חוכמות - הוא ילקח להסגר. לא חבל?!

liatharfi

New member
צודקת במאה אחוז!

יש כל כך הרבה פושעים אנשים שנחלצים מעונש בגלל חלקלקות לשון או איזה עורך דין טוב. חבל שאין הגנה ליצורים אחרים שאין להם היכולת לדבר בעד עצמם...

גינגית1.

New member
כיוון אחר של מחשבה בנוגע לכלב המסכן

והוא מסכן כי התגרו בו ועשו לו דווקא והוא עשה את מה שהוא יודע, כנראה, הכי טוב לעשות. עם יד על הלב ותהיו אמיתיים - אז נניח שלא הורגים את הכלב - מישהו מכם מוכן לקחת אותו אליו הביתה? אנחנו תמיד טובים בלייעץ כשאנחנו רחוקים מהמקרה - מי יהיה מוכן להכניס כלב שעשה כזה מעשה אליו הביתה? ואז איפה הוא יחיה? מי בכלל יסתכל עליו? צריך להזכיר לכם כמה שבני אדם רעים לבעלי חיים?! מחכה לתגובותכם.

למעלה