לאוהבי כלבים

אני מוכן!!!!!

עם היה לי מקום בבית אפילו עם יתנו לי בחירה בין להרוג נמר זועם או לקחת אותו אלי הביתה היתי לוקח!

גינגית1.

New member
כל הכבוד לך - מורידה בפניך את הכובע

בוא נתערב שרק אתה מוכן לזה? אני לא הייתי מוכנה להביא כלב שנשך ותקף אלי הביתה. מצטערת. ןאגב - מה עניין פוליטיקה לעניין זכויות בעלי חיים? לא הבנתי בכלל את ההודעה שלך למטה. מה אתה מערבב פוליטיקה ומצב מדיני?

לילךLilach

New member
ג´ינג´ית -את צודקת במאה אחוז!!!!

אני מסכימה שאף פעם בעל החיים לא אשם ,כי אין לו כוונת זדון ,אבל לפעמים תכונות האופי שלו: תוקפנות ,תגובה קיצונית לגירויים וכו יכולים לסכן את הסובבים אותו. אז מה אם בני הזוג ידעו שהכלב מתרגז כשהם לידו? אני בטוחה שהם לא צפו את התגובה שלו ולא הרגיזו אותו בכוונה: שימו לב:הכלב קרע לאישה חצי פרצוף ,זאת עובדה ,זה אומר שהוא מסוכן ,זה אומר שיש לו יכולת לפצוע קשה ואפילו להרוג !! כמו שג´ינג´ית אומרת: אף אחד לא יהיה מוכן להכניס כלב כזה הביתה (חוץ מזמן......) אז איזה גורל צפוי לו? לדעתי גורל גרוע ממות !! אני חושבת שמי שאשם בכל התסבוכת הזאתי ,זה מי שמרשה לאנשים לגדל כלבים שיש להם אינסטינקטים מאד חזקים של תקיפה ,חלק מהכלבים האלה ,במצבים מסויימים מאבדים שליטה ותוקפים -כי זה מה שהם יודעים לעשות (לא אשמתם -אשמת הגנים שלהם !) ושאף אחד לא ינסה להפוך אותם לשיות שקטות שלא מסוגלות לפגוע בזבוב. אני אספר לכם מקרה: אחותי כשהבת שלה היתה תינוקת בת פחות משנה ,הלכה לתומה ברחוב ,פתאום קפץ כלב (נדמה לי דוברמן) מעל גדר יצא מחצר של בית ונתן לאחותי ביס רציני ברגל (מזל שלא פגע בה יותר קשה ומה היה קורה לו היה תוקף את התינוקת?) ,אחותי בכלל לא ראתה את הכלב (הוא היה בתוך חצר) ובטח שלא התגרת בו ,אבל עובדה שבא לו לתת לה ביס ,כי זה כניראה טבוע בגנים שלו !!!! אני חושבת שמה שצריך לעשות זה להוציא גידול של כלבים מסוכנים במיוחד מחוץ לחוק ,ככה לא ירבו אותם וככה לא יווצרו מצבים מסוכנים כאלה.

האפי לי

New member
לבית שלי אני הייתי מוכנה!

יש לי שכן שאימץ כלב רחוב נטוש ועוד כלב רוטווילר שעבר התעללות ואחרי טיפול מסור ואימוץ הרוטווילר לא רק לא תוקפן אלא אחד הכלבים הכי ידידותיים בעולם (אפילו לחתולים..)

גינגית1.

New member
אז אולי תנסי להציל אותו אם את מוכנה

לקחת אותו? ואני רצינית לגבי זה.

האפי לי

New member
עכשיו אני רק צריכה בית...

לצערי הרב הבית הנוכחי (של הורי) לא יקבל אליו בע"ח אלא אם כן יהיה לו סיפור מספיק טוב בסיגנון היא כמעט נדרסה, הוצאתי אותו ממנוע של מכונית...

lilithmm

New member
נכון! למה יש לפיטבולים שם רע?

מי שקרא את המודעה שפורסמה הבין מייד שמדובר באנשים ללא רמה כל שהיא. היה כתוב בין היתר שהנער דקר את הכלב בסכין מרוב עצבים. מה אפשר לומר יותר מכך. בגלל אנשים כאלה יש שם רע לסוג הזה של הכלבים. תראו בדיוק מי הם בעלי הכלבים שתוקפים כך בני אדם ותסיקו מסקנות.

shirilik

New member
כלבים רעים

תמיד יש את מי להעשים הכלב תמיד אשם אף אחד לא יכתוב בכתבה שהרגיזו את הכלב לפני שהוא נשך ודברים שמצדיקים את הנשיכה למה רק פיטבולים?? מה עם אמסטף ועוד גם לברדור יכול לתקוף לרוב זאת אשמת האנשים הסובבים ולפעמים זה אשמת בעלי הכלב שלא נתנו לכלב מנהיגות מכונה ולא תיקנו את הכלב במצבים כאלה ישנם בעלי כלבים שיודעים שהכלב שלהם תוקפני ולמרות הכל משחררים את הכלב ברחוב

shirilik

New member
שקר לגמרי

אני יודעת מה שהולך בהסגרים ולא שמעתי עד היום על זה שמרדימים כלב שבהסגר בגלל נשיכת אדם בהסגר שאני עבדתי לא היו מרדימים כלבים כאלה אלא אם לאהיו באים לקחת את הכלב זה לפי מה שאני יודעת עד היום ואם יש לי טעות אז אתם מוזמנים לידע אותי כולל מקום ההסגר שבו מרדימים

אהם...

חשבתי שאנחנו מדברים פה על חוקי המדינה בנוגעה לעונש של אנשים ובעלי-חיים? סכ"ה ניסיתי להראות שבכלל המדינה התחרפנה לגמרי, אז שלא תצפו לחוקים יותר טובים הנוגעים לבעלי-חיים. חוץ-מזה מעט פוליטיקה עוד לא הזיקה לאף-אחד, לא יקרה לכם כלום עם תקראו את זה. וגל על תתחיל להגן על המחבלים, ואני כתבתי שהדתיים הם הראשונים שברחו מהארץ בזמן המלחמה, כי ככה זה היה, למי שזוכר.

Gal-Mo0D

New member
איזה כיף להכליל !

אתם לא מתים על זה ? באמת שהדיון הזה לא מתאים לפה (מה שגם, הרבה אנשים ברחו בזמן המלחמה - לא רק דתיים, אלא גם חרדים וחילונים), ואני לא מבין מה הבעיה שלך בנוגע לדיעות מסוימות של אנשים - אם אני ארצה אני אצדיק את המחבלים או אצדיק את אלה שמבצעים ניסויים בבעלי חיים - לכל אחד יש זכות לדיעה משלו. וכאן זה פורום זכויות בעלי חיים, גם אם זה לא יהרוג אותנו לקרוא קצת פוליטיקה, זה לא הנושא של הפורום הזה.

shirilik

New member
האם זה חדש??

המדינה שלנו באמת לא משהו ליהודים יש שריטה עמוקה כי כל אחד ולא משנה מי הוא אז יש לו זכויות מלאות וכו´ כגון המחבלים - נו באמת !! ראיתם פעם דבר כזה שעוזרים למחבל להישאר בחיים ולא הורגים אותו?? ראיתם אנשים שמצדיקים את הפיגועים !!! שום דבר שבעולם לא מצדיק פיגוע או פגיעה גופנית באדם כל הזמן היהודים מגינים עליהם בלי צדק היהודים תמיד משווים את הגל המלחמת העולם השניה תגידו איפה אתם חיים?? היהודים לא שלחו כל מיני אנשים כדי לפגוע באזרחים תמימים!!! הריגת אזרחים החפים מפשע לא מקובל ולא יהיה מקובל ושום דבר לא יצדיק זאת בעולם

m_shy

New member
חבר´ה בואו נסיים את הדיון הפוליטי

גם אם כל אחד יגיד כאן רק משהו קטן שהוא פשוט חייב לומר בנושא כי פוליטיקה זו... פוליטיקה... מהר מאוד נציף את הפורום בדיון שהוא כולו
יש פורום חם ומבוקש בנושא הזה - בואו נשמור על הדיונים הללו במסגרתו - וכאן - ניתן את מלוא הבמה לנושאים שאכן סובבים סביב זכויות בעלי חיים
שי משולם

למעלה