../images/Emo35.gif'חומר למחשבה קצרה-גיא המאירי חוגג את יום..
יום חתונתו עם בחירת ליבו(בהזדמנות זו גיא אני מאחל לך ולאשתך מזל טוב). ומי לא מופיע בחתונה? האדם שעליו גיא המאירי,מוטי רייף,ואבוט בנו את הראלטי שלהם מלכתחילה, איתן אורבך,וכמובן זוגתו החדשה דניאל טרקאי,ומי כן הופיעו? נו אתם יודעים הזוג המאוס והלעוס לעייפה קרן וגב. איתן אם אתה במקרה נכנס לפה,אני רוצה להגיד לך שעשית בשכל שלא הופעת גם אם אני מאמין שהוזמנת. אנשים כמו רייף והמאירי שזרקו אותך לגוב האריות של הראלטי ועוד עשו לך בו זובור פומבי לא ראויים להקרא חברים כמו שקראת להם מלפני התכנית. את החברות שלהם הם הוכיחו אבל לא לך איתן אלא למיס(אוףףף אני לא רוצה לסיים מספר 2 עוד פעם בחיים שלי). ולנרקמן לשעבר שהרגישו שהם חיביים לו חוב עבר. איתן תחושת הסלידה שיש לך שאתה צופה בפרקים הערוכים לא משותפת רק לך אלא לרבים מהצופים האמיתים שהיו לראלטי הזה,ואל תתן לשום מערך יח"צני ששוטף בעיקר את אתר וואלה המושחת לבלבל אותך.אותו אתר שמכר את עצמו ככלי משחק בידי ההפקה. דניאל לך אני כותב,את גדולה עליהם ועליהן שם בכמה רמות,בהתחלת התכנית והתחלת הבלוגים של אביך פיקפקתי בכך,ואף זילזלתי בך ופירשתי את תשבוחות אביך לך כהגזמה פרועה,אבל האמיני לי אני חוזר בי את פשוט בלבל אחר של אישיות ואופי משאר הבנות שחיו איתך ובטח מהזוכה הלא כשרה קרן שחם. דניאל לצערי השתתפת במשחק כתוב מראש שהזוכה הנשית שלו נקבעה עוד מלפני הרווק.ולמען האמת התבררה כחשובה יותר לאנשי ההפקה יותר מהרווק. דניאל למדת את ואיתן את הלקח שלכם,אף פעם אל תשתתפו בפרוייקטים של האנשים האלו,הם מחריבי תכניות בע"מ. מאחל לכם הצלחה בזוגיות,ולא בעשייה לזוגיות למען עשייה לעצמי כמו אחרים והמבין יבין.