לאוהדי אורטל- להלן כתובת לכתבה איתה מהבוקר

שזטערי

New member
כל העונה עקבתי מרותקת על הקשר שהתפתח

בין בן וליהי, עם הרבה קשיים ועליות ומורדות, אבל היה מורגש שיש שם משהו שונה. וסוף סוף עכשיו רואים את האמת. ליהי ובן היקרים מאחלת להם חיי זוגיות מאושרים מלאי אהבה.

רותי167

Well-known member
חבל שכמה כותבים בפורום התיחסו אל

הזוגיות של בן וליהי כאינטרסנטית ושיקרית,לעגו לה וכינו אותה בכינויים מכוערים כמו שרק אתי יודעת ודיברו מגרונה של אתי הקנאית,לקחו את דבריה,אימצו אותם ובמלוא המרץ כתבו כאן בגנותה. לי ולרבים אחרים שלא כתבו כאן הרומן נראה אמיתי ונטול משחק! בהצלחה לליהי ובן,הצלחה ואושר! ושיחזרו בהם כל אותם משמיצים.

שזטערי

New member
רותי, את בחלט צודקת, אבל כמו שאת רואה האהבה

בסופו של דבר מנצחת, ויש שם אהבה אמיתית. אני ניסיתי להילחם בכל המשמיצים בפורום של התוכנית, אבל מהר מאוד הרמתי ידיים, זה כמו להילחם בתחנות רוח. אני האמנתי בהם מההתחלה והם אכן התגלו כשני אנשים מדהימים עם לב טוב ואהבה גדולה. נותר לנו רק לברך אותם ולאחל להם הצלחה בהמשך.

andy181

New member
תודה רבה!

רק חבל שעד שעושים ראיון עם אורטל שואלים אותה כל כך מעט שאלות, כולם פעם הם מאכזבים מחדש..

../images/Emo35.gif'חומר למחשבה קצרה-גיא המאירי חוגג את יום..

יום חתונתו עם בחירת ליבו(בהזדמנות זו גיא אני מאחל לך ולאשתך מזל טוב). ומי לא מופיע בחתונה? האדם שעליו גיא המאירי,מוטי רייף,ואבוט בנו את הראלטי שלהם מלכתחילה, איתן אורבך,וכמובן זוגתו החדשה דניאל טרקאי,ומי כן הופיעו? נו אתם יודעים הזוג המאוס והלעוס לעייפה קרן וגב. איתן אם אתה במקרה נכנס לפה,אני רוצה להגיד לך שעשית בשכל שלא הופעת גם אם אני מאמין שהוזמנת. אנשים כמו רייף והמאירי שזרקו אותך לגוב האריות של הראלטי ועוד עשו לך בו זובור פומבי לא ראויים להקרא חברים כמו שקראת להם מלפני התכנית. את החברות שלהם הם הוכיחו אבל לא לך איתן אלא למיס(אוףףף אני לא רוצה לסיים מספר 2 עוד פעם בחיים שלי). ולנרקמן לשעבר שהרגישו שהם חיביים לו חוב עבר. איתן תחושת הסלידה שיש לך שאתה צופה בפרקים הערוכים לא משותפת רק לך אלא לרבים מהצופים האמיתים שהיו לראלטי הזה,ואל תתן לשום מערך יח"צני ששוטף בעיקר את אתר וואלה המושחת לבלבל אותך.אותו אתר שמכר את עצמו ככלי משחק בידי ההפקה. דניאל לך אני כותב,את גדולה עליהם ועליהן שם בכמה רמות,בהתחלת התכנית והתחלת הבלוגים של אביך פיקפקתי בכך,ואף זילזלתי בך ופירשתי את תשבוחות אביך לך כהגזמה פרועה,אבל האמיני לי אני חוזר בי את פשוט בלבל אחר של אישיות ואופי משאר הבנות שחיו איתך ובטח מהזוכה הלא כשרה קרן שחם. דניאל לצערי השתתפת במשחק כתוב מראש שהזוכה הנשית שלו נקבעה עוד מלפני הרווק.ולמען האמת התבררה כחשובה יותר לאנשי ההפקה יותר מהרווק. דניאל למדת את ואיתן את הלקח שלכם,אף פעם אל תשתתפו בפרוייקטים של האנשים האלו,הם מחריבי תכניות בע"מ. מאחל לכם הצלחה בזוגיות,ולא בעשייה לזוגיות למען עשייה לעצמי כמו אחרים והמבין יבין.

../images/Emo45.gifמסכימה עם הדברים

אבל אולי איתן ודניאל בכלל לא הוזמנו לחתונה? <סתם תוהה> בכל מקרה, לא צריך להיות גאון כדי להבין שרק עריכה מגמתית הביאה לקרן את הנצחון. אם היו מראים את דניאל רבע מהזמן שהראו את קרן, התוצאות היו אחרות, אני מקוה שהיא מבינה את זה היום. וגב? גב זכה כי כיוונו אותו לבחורה הנכונה. הוא בכלל רצה את חן ורק אחרי הפגישה עם החבר שלו, הוא פתאום שכח מקיומה של חן (לא נתן לה אפילו הסבר מניח את הדעת) ודבק בקרן. השתלם לו...

meytula

New member
צלילוש בוקר טוב../images/Emo24.gif

את חושבת שהוא לא הוזמן?? לדעתי אין מצב שהוא לא הוזמן,למרות שעם אנשים כאלה הכל יכול להיות

meytula

New member
ונראה לי שאיתן ודניאל בלונדון בגלל זה לא היו

נזכרתי עכשיו שדניאל ציינה כמה פעמים שכמה ימים אחרי הגמר היא תטוס ללונדון לכנס מטעם העבודה שלה וכנראה איתן טס איתה

נכון! גם בראיון בוואלה הוא שאל מתי הכנס

והיא אמרה שהיא תדבר עם אבא שלה ותעדכן אותו..
אני מקוה שהם בחו"ל, שיעשו חיים , יחזקו את הזוגיות ויחזר לפה בשקט לחיות את החיים שלהם. אם כי, לדעתי אין להם מה לחפש בחתונה הזאת, האנשים האלו גזלו מהם את המליון. אני רק מבקשת שמדי פעם יזרקו איזו עצם, שנדע שהכל בסיידר

meytula

New member
חחחחחחח כמוני כמוך..

שמידי פעם יזקרו איזה עצם,בכל זאת עקבנו שלושה חודשים אחרי הזוגיות שלהם ,צריך לעדכן אותנו לא?

גייל 7

New member
לדעתי הוא לא נדלק על חן ../images/Emo4.gif

מלכתחילה גב היה מכוון מטרה, לדעתי. נכנס לווילה בפעם השנייה כשהוא כבר מכיר את הנפשות הפועלות. ה"המאירים" למיניהם רצו את הניצחון לקרן, עם איתן או בלעדיו. לכן הכניסו רווק נוסף שממילא היו חייבים לו כמה גרושים שיעשה את העבודה. הקטע עם חן היה למראית עין, לספק לצופים האהבלים איזה אקשן מדומה, כאילו הגיבור עובר יסורי נפש בטרם יבחר את אהבת לבו ... כשנכנסו הבנות החדשות חן ניבחרה מכולן דווקא כי היתה הפחות מאתגרת מכולן ... שניים שלושה מיצמוצים בשפתיים ומבט אלכסוני, והיא סיפקה את הסחורה ... זו היתה מלודרמה זולה ועלובה, פרוזדור לזיווג המכוון של ההפקה ...

anonimit75

New member
לא יאומן ! פעם ראשונה שאני מסכימה

למשהו שאת כותבת...חחח אני לא חושבת כמוך,"שהמאירים" רצו את הניצחון של גב וקרן ושלשם כיוונו. ואני לא חושבת שחן היתה הכי פחות מאתגרת (אני כן חושבת שגב מצא אותה מושכת ). אבל אני מסכימה שגב היה מכוון מטרה ושהכל היה מניפולציות זולות... לא משנה, שבניגוד אלייך , אני חושבת שמה שהתחיל כמשחק אינטרסנטי מכוון מטרה הפך מתי שהוא לאמיתי עם קרן במידה מסויימת...אבל נחמד שמצאתי משהו שאני יכולה להסכים איתך...פעם ראשונה..

גייל 7

New member
אנונימית ../images/Emo140.gif תמיד יש

פעם ראשונה
ההמאירים כיוונו לניצחון של קרן, כשלא צלח עם איתן הכניסו את גב, שוב, על פי הרגשתי בלבד. הפך לאמיתי במידה מסויימת - לפי התרשמותי מגב, הוא עדיין לא בשל לאהבת אמת וכשיהיה, אם יהיה - אני מאחלת לו שזו לא תהיה קרן. מי יודע, בריאליטי הבא שנתערבב בו אנחנו יכולות למצוא את עצמנו נשמות תאומות
בכל מקרה, מאחלת לך שנה טובה

noaxxx

New member
אולי את צודקת, לא ממש הצלחתי לקרוא את גב

היי גייל, איך עוברים עלייך הימים הנוראים?

למעלה