לאון חושב שהצופים מפגרים

לאון חושב שהצופים מפגרים

הוא משווה את ההכשלה המכוונת שלו היום של המשימה בזה שדיבר עם שי ולזה שיוסי לא הצליח להפגיע גול או לזה שיוסי לא הצליח לחקות את וונסה. מישהו צריך להסביר לטמבל המניפולטיבי שיש הבדל בין להכשיל משימה בכוונה לבין להתאמץ ולהכשל. הוא כל הזמן טוחן את המוח לדיירים, תוך פזילה לקהל בבית, שבזכותו לקחו את המשימה של הכדורגל (אגב, גם עינב הבקיעה גול ואולי גם הייתה מבקיעה עוד אחד עם לא היו בוחרים בצבר וליאון לשלב הנוסף) כשבגלל יוסי ועינב המשימה של חיקוי וונסה כשלה - כאילו שירום הודו ליאון, לא נפל מהסוס. ליאון יכול לחזור עד מחר על זה שהוא ילדון שברירי ולא צבוע אבל הצביעות שלו זועקת לשמים. בייחוד בקשר שלו עם עינב.

jaycom

New member
כמו שאני אומר כבר חודש:

הוא ילד קטן ומעצבן! מעצבן שאנשים עשו פה סרטים ובלאגנים שיוסי אמר שרמוטה, ממש עוד שניה הוציאו עליו חוזה בעולם התחתון ושלחו לו שכירי חרב על מה שאמר.. ורק בפרק האחרון בחדר של האח הגדול, לאון קרא לאינה גחבה... שזה בדיוק בדיוק כמו שרמוטה... מה ההבדל? אז אפילו כולם שצעקו על לאון? אנשים בכלל לא זוכרים שלאון אמר את זה... ואני לא מדבר על הדברים שאנחנו רואים בלילה בשיחות של החבורה המגעילה.. אני מדבר על מה שכן הראו בסופו של דבר בערוץ 2. אני פשוט לא מבין איך יש אנשים שחושבים שהוא צריך לזכות.. כל הזמן מזריע רוע אצל צבר כלפי יוסי.. מחמם אותו על דברים שיוסי עושה לו ואז צבר מתחמם ומחמם את כולם.. את כל הגועל נפש הזה אנשים בוחרים שלא לראות.

shiransis

New member
העעעעעעעע שפרה תולבשת שערות מהריסים

מה זה המאזוכיזם הזה????

shiransis

New member
לא לנסות בבית!! חחחחחחחחחחח

הם עושים שם הרבה דברים מפגרים מעניין אם זה רק בגלל השעמום או שהיא גם מחוץ לבית תולשת ריסים עוד עינב העירה לה על זה וזה לא השפיע

אני חושבת שזה משיעמום

השיעמום כבר אוכל אותם אז הם מתחילים לעשות שטויות שהם לא מרגישים כבר מה הם עושים...

Xtramen

New member
לאון ילד מפגר

הבעיה שקלטתי את זה באיחור של חודשיים. ההתנהגות שלו עם עינב דוחה לא פלא שסוף סוף הוא הועמד להדחה

אני בד"כ לא רואה בלילות

כי יש לי חיים.....ביום..אבל אתמול הצצתי ככה ב4 לפנות בוקר וראיתי את ליאון מתבודד עם שפרה ודקה אחרי זה נכנס לישון לי עינב לא שמעתי מה הם דיברו כמה שניות אבל פשוט ריחמתי על עינב למה היא מסכימה שהוא יהיה לידה??למה היא מגישה לו את הלחי השניה כמו נוצריה טובה ??הרב שלה פינטו לא לימד אותה להיות יהודיה חזקה???פשוט עיצבן אותי שאחרי כל הריכולים שלו עליה היא נותנת לו כתף ומיטה חמה ומעודדת אותו וגם מקודם הוא נשכב לשניה לידה והיא חיבקה אותו ודקה אח"כ הוא הולך לרכל עם שיפרה לצערי ליאון מגעיל ומעצבן אותי הרבה יותר מצבר ושפרה שהם לפחות לא מתביישים ואומרים שהם לא סובלים את עינב ואת יוסי ולא ליאון שרוקד על 2 חתונות בו זמנית!!

jaycom

New member
הבעיה

שמי שרואה את התוכנית בערוץ 2 שזה רוב האנשים שמצביעים... לא יודעים את הדברים האלה.. אף אחד לא יודע עד כמה לאון מלכלך על עינב.. השיא מבחינתי היה כשהם יצאו מהסויטה (כזכור בגלל משימת הגניבות), הוא חימם את שפרה שהם יצאו רק כי עינב רצתה לצאת לעשן ולא התחשבה בו בכלל שרצה להישאר עד הבוקר.. ממש מרגיז שבוחרים להראות לנו את שחר טוחן וטוחן אוכל (כאילו שלא רואים עליו), במקום את הדברים החשובים..

שיrרן

New member
גם אותי הוא ממש עיצבן

אהבתי את הילדותיות שלו אבל הצביעות שלו מעצבנת אותי!

אז בתור אחת שצופה 25/7

אני יכולה לומר לך שזה לא כך... אל תשכחו שעינב (ואני אוהבת אותה) התנהגה הרבה פעמים לא יפה ללאון (צעקה, השפילה, ירדה עליו בכל מיני מקרים). הוא, מצידו, לאורך תקופה די ארוכה היה סבלני אבל בסופו של דבר התפוצץ. אל תשכחו גם שכל היום אנשים טוחנים אחד לשני את המוח ומרעילים על כולם שם וכמה שהוא ניסה להישאר בסדר עם כולם זה בכל זאת משפיע (והוא זה שהכי הצליח יחסית בכל זאת). היה קל ללאון לראות את הדברים הרעים על עינב כי בסופו של דבר כשאנשים כמו צבר, שפרה ורנין מתייחסים אליו כל הזמן יפה (לפחות בפניו), קשה שלא לתהות אם עינב באמת אוהבת אותו כשהיא מתייחסת אליו הרבה פחות יפה. גם אתם הייתם נופלים בפח הזה. אגב, גם יוסי ירד בלי סוף על לאון הרבה לפני שלאון התחיל בכלל לענות לו. בנוגע למשימה הספציפית - לאון בחיים לא כיסח אף אחד על חוסר הצלחה במשימה, והוא לרוב הצליח בניגוד ליוסי ועינב, שפישלו המון. אז למה לרדת עליו? אני לא מבינה מאיפה המצאתם שהוא עשה את זה בכוונה. זה לא לעניין. אל תשכחו שאתמול עינב אפילו לא הגנה על לאון בפני אבא שלה כשהוא ירד עליו על המשימה. היא יכלה קצת להרגיע אותו ולהוריד אותו מהעץ הגבוה שטיפס עליו ולהזכיר לו שגם היא והוא נכשלו המון פעמים ואף אחד לא ירד עליהם. מעינב, אם היא חברה של לאון, היה מצופה ליותר מזה. אפילו רנין הצבועה והמעצבנת הגנה על לאון בפני יוסי, אז בהחלט הייתי מצפה מעינב שתעשה כן.

jaycom

New member
חירטוטים!

מאיפה את יודעת שעינב לא הגנה על לאון? אף אחד לא ראה שיוסי אמר משהו ללאון אתמול כי צינזרו את זה.. אז חלאס עם השקרים! כמובן את בוחרת לראות את הצדדים היפים של לאון, ושוכחת לרגע את הדברים הגרועים שבו (ויש מלא). איך אפשר להסביר את מקרה הסויטה? לאון אמר לשפרה שהם יצאו כי עינב רצתה לעשן ולא התחשבה בו בכלל, כשבפועל הם היו חייבים לצאת בגלל משימת הגניבה. לאון מחמם את כל החבורה שלו נגד עינב ויוסי בכל הזמדנות! עינב אוהבת את לאון ואומרת את זה בכל הזדמנות והפישר הקטן הזה רק מלכלך עליה מאחורי הגב! תפסיקו כבר לעשות מלאון ילד מסכן כי הוא לא! הוא נחש בדיוק כמו רנין.

ממש לא

בוחרת לראות רק את הצדדים היפים של לאון ולא את הצדדים היפים של אף אחד, זה בדיוק העניין!!! אני חושבת שאנחנו צריכים לפעמים להיות גם אובייקטיבים ולהיות אמיתיים, גם כלפי האנשים שאנחנו אוהבים, כמו יוסי ועינב. אני לא אוהבת את ההתנהגות של רנין, שפרה וצבר, למשל. עדיין - צריך לשים את הדברים במקומם. בואו ניקח לדוגמא תכונה מעצבנת כמו צביעות, שכולנו מתלוננים עליה כל הזמן: אפשר לומר על צבר הרבה דברים - שהוא משעמם, מתנשא, לא חברותי,מעצבן, לא אינטלגנטי כמו שהוא נראה...משעממממממם... כבר אמרתי??? אבל אי אפשר לומר שהוא צבוע. הוא פחות דיפלומטי מיוסי ועינב ולאון ורנין גם יחד ואפילו עינב אמרה לו שבגגל זה הוא נפל השבוע בגריל. כשהוא לא אוהב מישהו - לרוב רואים את זה. לעומת זאת, יוסי ועינב הרבה יותר מלכלכים מאחורי הגב - ומחייכים בפנים. זה משחק, זה הגיוני וזה טבעי שהם יהיו דיפלומטים במידה מסויימת - ויחסית עינב היא אדם מאד אמיתי ועל כן אני אוהבת אותה - אבל אי אפשר כל הזמן להתבכיין על כולם שהם צבועים, ולעשות מיוסי טלית שכולה תכלת רק בגלל שאנחנו אוהבים אותו וחושבים שהוא משעשע. ללאון לא חסרות תכונות פחות טובות - אבל לאף אחד לא חסר, כי כולם מתגלים שם על כל הצבעים, היופי והכיעור שלהם. לא יזיק לנו להיות כנים ולומר את זה. זה שאוהבים מישהו לא אומר שצריכים לעצום עיניים ולא לראות את כל התכונות הפחות יפות שלו, זה הכל. אפשר לומר לזכותו של לאון שהוא לא סכסכן, לא תככן, וגם שהוא התחיל לרכל בשלב מאוחר יחסית, כשהגיעו מים עד נפש. שניים מן הדיירים שהייתי מאד רוצה לראות בגמר הם עינב ויוסי! אבל עדיין, כשיש משהו מעצבן שהם עושים - אהיה כנה מספיק להגיד זאת, זה הכל. לא צריך להעריץ בעוורון אף אחד, אנשים!!! זו כולה תוכנית. בסופו של דבר - מי שזה לא יהיה - הוא ירוץ הביתה עם המיליון כמו מלך ולא יעיף אפםילו מבט לכיוון שלנו ולא יתן לנו אחוזים מהאסאמאסים ששלחנו ולא יגיד לנו תודה על כל העצבים והשיערות הלבנות שיצאו לנו מדאגה בכל פעם שהוא עמד להדחה...בין אם זה היה לאון, יוסי, עינב או שצ"ר...אז פרופורצימות, אנשים... בואו ניקח הכל בכיף ובתרבות דיון, הא?

jaycom

New member
למה נראה לך שאני אוהב את יוסי או עינב?

אני פשוט לא אוהב את החבורת שרצים האלה שמרכלת כל היום. וכן, את בוחרת לראות רק מה שאת רוצה ולא את כל הדברים... לאון לא סכסכן? לא תככן? איך לעזאזל אפשר להגיד את זה? שוב בפעם המאה אני מביא את הדוגמא הכי טובה שהוא אמר לשפרה שעינב רצתה לצאת מהסויטה לעשן ולא התחשבה בו כשבפועל הם היו חייבים לצאת בגלל המשימה.. אם לזה את לא קוראת סכסכן ותככן אז וואלה אני לא יודע מה כן.. צבר לא צבוע? אינה רק אמרה לו שהוא משעמם וצריך להתחיל להזיז תתחת והופ יום אחרי זה הוא בפינת עישון ובחדר של הבנות.. מקומות שבחיים לא היה שם.. הופ מתחבר עם עינב, עושה קצת רעש.. מתחיל לשיר.. זה לא צבוע? אז את לא יודעת מה זה צבוע.. כולם שם מגעילים.. לא אמרתי שלא.. היחיד שלדעתי הוא איכשהו בנאדם זה איתי שמגיע רק ממקום של טוב ואנשים דורכים עליו פעם אחר פעם בגלל האישיות העדינה שלו.. איך את יכולה להגיד בכלל שיוסי ועינב מרכלים מאחורי הגב הרבה יותר? הם בקושי מדברים אחד עם השנייה.. אני לא זוכר שראיתי אותם נמצאים לבד.. רק מקרים בודדים החבורה של השרצים יוצאת כל לילה כמו ערפדים ומרכלים כל יום על כולם... הם עושים תחרות בינהם על מי מרכלים הפעם.. איתי, יוסי, עינב, חגית, אינה, שחר, יוני.. כולם עוברים אצלהם.. אז אל תגידי שיוסי ועינב מרכלים יותר כי תאמיני לי שאני רואה את התוכנית מספיק בשביל לדעת שמה שאמרת זה שקר. ושוב, אל תגידי לי שלאון לא סכסכן ושצבר לא צבוע כי זה חרטא ברטא..

כל מילה זהב. אני שמחה שאני לא היחידה

שחושבת כך. נבצר מבינתי איך אפשר לחשוב שליאון הוא חמוד/מתוק. הבן אדם הזה הוא אחד המניפולטיבים הגדולים שנראו בתוכניות הריאליטי. שחקן ליגה א' שעוקף את רנין בסיבוב. נרקסיסט ברמות שכל כולו מרוכז רק בעצמו ולא רואה אף אחד ממטר מלבד צרכיו שלו.

למעלה