לאון חושב שהצופים מפגרים

klapim

New member
איזה מצחיקה את,,,,

לא רק מצחיקה גם אהבלה, אחרי כל המגילה שלך,ועאלק את אוביקיטיבית, איך את מסיימת? מי שאת רוצה לראות בגמר זה יוסי ועינב,,,,,, חבל שלא הצעת לתת ליוסי תמליון ויאלה נסגור תבאסטה

../images/Emo41.gif דברים שרק את רואה בשעה ה-25

ללאון אין אישיות וחסרה לו הבנה. אם היה בוגר היה נצמד לעינב ולא זז ממנה מפני שעינב אוהבת אותו אהבת אמת. יש לך טענות על כך שעינב לא הגנה על לאון - חשבת אולי שעינב, שהיא מאוד חכמה - מבינה מי זה לאון אבל מעדיפה להבליג? כשהתוכנית תסתיים ועינב תבין איך לאון ריכל עליה ועל יוסי ,היא תפגע מאוד. לאון עוד לא קלט ששפרה וצבר מתייחסים אליו רק בגלל שהם זקוקים לקול שלו - אם היה נופל לו האסימון היה מתרחק מהם מיד. לאון שולח להדחה את יוסי כל הזמן, וזה ממש לא נכון שיוסי "ירד בלי סוף על לאון". יוסי ועינב פישלו המון במשימות? עכשו אני מבינה מה את רואה בשעה ה-25 שלא קיימת. למעשה, לאון מפשל הרבה במשימות, וזו הסיבה שכל כך שמח במשימת הכדורגל - סוף סוף הצליח לו.

שיrרן

New member
רנין צבועה ורק לכן הגנה עליו!

זה שכולם מתחרפנים בפנים זה ברור השאלה לאיזה כיוון והוא התחרפן לכיוון גרוע.

rinatt1

New member
ממה שהספקתי לקרוא.. .רק דבר 1 לא כתבת.. עינב.

עינב לעולם לא ריכלה ברמה כזאת על ליאון .. על שיפרה וצבר כן, אבל גם לא ברמה כזאת.. אז תרגיעו...

this ocean

New member
הוא קצת מעצבן

וצבוע במידה מסויימת, אבל אני מאד מעריך את השלמות הפנימית שלו, ושהוא לא מתנצל על הנשיות שלו, ולא מתבייש לבטא אותה. רק בגלל זה אצביע לו בגמר.

בתור הומו שלא מתנצל על מי שהוא, קצת מוזר שהוא

לא מסוגל לקבל אפילו בקטנה את מי ששונה ממנו. הבן אדם שם ללעג כל מי ששונה ממנו. סתם דוגמא: עינב אמרה לפני כמה שבועות שיש לה חברה שעובדת במפעל, והנרקסיסט הקטן עונה לה בתגובה "איזה חברות יש לך...". הוא מחקה ללא הרף את המבטא של יוסי ולועג לכל מהותו. לועג לעינב על היותה "פריחה". לועג לשחר. כשהוא לועג בפניו של בן אדם הוא מסיים את המשפט הלעגני שלו במילה "סתם" (ואז כמובן שהכל בסדר...), ומאחורי הגב (ואז כבר לא צריך להוסיף את המילה "סתם"). אז בתור הומו נשי שמרגיש נוח עם הנשיות שלו (עד כדי הטרדה מינית של דיירים) זה מרגיז הלעג שלו לשונה.

star007

New member
ליאון מרגיש בטוח ברבעיה .ועוד לא היה על הגריל

jaycom

New member
הבעיה שהוא לא יהיה בגריל

הביטחון הזה שיש לדיירים שהוא לא יהיה בגריל כל כך גדול עד ששניים הצביעו לו השבוע בגלל שהם ידעו שהם סתם זורקים את הקול שלהם על מישהו שלא יהיה בגריל.. אם זה ימשך ככה ועם עוד קצת מזל הוא כן יהיה בגריל.. הבעיה היא שלא משנה מה הוא יחזור מהגריל כי יש לו הרבה קהל שכמובן לא מודע לכל הגועל שיש בו.. לדעתי הוא מסיים במקום השני אחרי יוסי.. זה משהו שדי נקבע בהתחלה של המשחק הזה..

ORLYCOHE

New member
ליאון משחק בכולם משחק אותה רגשן ובכלל הוא יוד

בדיוק מה הוא עושה.... זו האסטרטגיה שלו

eli7r

New member
מי הכשיל בכוונה את המשימה ומאיפה לכם?

ז"א הרי צינזרו אז איך אתם יודעים?

jaycom

New member
לא סתם יוסי כועס על לאון

זה בגלל שהוא דיבר עם שי... יוסי כועס עליו בגלל שהוא עשה את זה במודע שמדובר במשחק והתייחס אל המשימה כאילו זה "על הזין שלו". לאון בתגובה מדבר על זה שכולם נכשלים במשימות.. אבל הוא לא מבין שיש הבדל בין כישלון פיזי (כמו במשימת החשמל) לבין להיכשל בכוונה, כי מה שהוא רצה באותו רגע זה לדבר עם שי. אין ספק בכלל שלאון ורנין דיברו עם שי.. למרות הסלידה הגדולה שלי משפרה וצבר אני מאמין שהם התייחסו לשי אבל במינון נמוך בהרבה מרנין ולאון.. שני הצבועים הכי גדולים במשחק.

eli7r

New member
מאמין שהתייחסו או התייחסו?

ועל מה שפרה אמרה שלא אכפת לה מהמשימה?

jaycom

New member
לא יודע מה שפרה אמרה

לא שמעתי כלום, אבל זה כנראה בגלל שבזמן האחרון אני מנסה להיגמל.. אז אני רואה פחות ופחות את השיחות של ש"צ עם החיילים הקטנים לאון ורנין.. ויודעת מה? האמת אני די בטוח שהיא דיברה עם שי, אבל שוב, זה בטוח לא כמו שרנין ולאון עשו..

זה בגלל שי היא הלכה להעיר את רנין

בקיצר יום ראשון התוכנית המרכזית נראה מה קורההה חכווווווו בסבלנותתתתתתתתת!!!!!!!

eli7r

New member
הא בגלל שי? זה בטוח לא בגללו הוא לא אשם

מי שאשם זה מי שהתייחס התפקיד שלו היה לגרום להם להתייחס בכוונה או יותר נכון התייחסות מוגזמת (כי יש כמה התייחסויות הגיוניות כגון להיות שניה בהלם), אז בקיצור לשם שינוי הוא לא אשם היה מותר לו לדבר איתם(לא יודעת מה אבל בכללי כן) הם היו צריכים להתנהג כאילו זה אוויר.

אבל מי שכן התייחס זה לאון והשאר היו בהלם

ורנין יכול להיות שהיא דיברה איתו בקיצר יש מצב ששי אמר כמה דברים בקיצור יראו יום ראשון מקווה שלא יצנזרו את הדברים שהוא אמר

לאון בעצמו דיבר במשימת וונסה

וגם בגללו המסימה נכשלה כשהוא לא דיבר במבטא צרפתי, גם רנין דיברה .

jaycom

New member
אבל הוא לא יגיד "אני נכשלתי"

הכי קל להאשים אחרים..

למעלה