לאוריאן המקסימה,ליום הולדתך

לאוריאן המקסימה,ליום הולדתך

כמו כל החברים היקרים שלנו, אני מברך ומאחל לך את כל הטוב שאפשר שתדעי רק שמחה ואושר. נשיקות. נתראה בקרוב קרוב.... שלומי

nina41

New member
שמעתי על הפרומו של התוכנית בצהריים

ולא יצא לי לשמוע מיהרתי מאוד. יש מצב לקישור של התוכנית בחבר'ייה?? סוף שבוע טוב מאיה.

karoleking

New member
רק דבר אחד קצת מטריד אותי

שהוא אמר שהוא נהנה יותר בהופעות בחו"ל מאשר בארץ.... אבל בחו"ל אין לו אותנו אז מה כל כך נהנה??? האמת כשאני חייתי בצרפת, הלכתי כמה פעמים להופעות של זמרים ישראלים שהגיעו לשם להופעה אחת. בדרך כלל זה היה שימי תבורי ואולי עוד אחד שאני לא זוכרת כנראה לא מוכר כל כך... אבל זה היה.....רק אני יכולה להבין על מה הוא מדבר...זה היה בשבילנו כמו חמצן שבא זמר מישראל... תדלוק... כי שם לא היה לנו את זה כל יום... היה בא זמר פעם בכמה חודשים וכוווולם הולכים לראות אותו, לא משנה אוהבים לא אוהבים. אחר כך סיפר את הסיפור של הזיוף באילת, (שמעתי רק את השעה השניה) ודיבר קצת עם ציון ברוך הגנוב, צחוקים! היו אנשים שעלו לשיר בטלפון, פרגן לכולם, כרגיל. וזהו לא זוכרת עוד משהו מיוחד..

orianush

New member
שלומיייי

תודה רבה לך, לחני ולמנור על אתמול, היה מדהים!! אין לי מילים...

nina41

New member
לא הייתה הופעה שלו אתמול לא זכור לי

שעידכנתן פה משהו שקשור להפועה. אני חושבת שעכשיו אני מבינה מה הלך פה ניפגשתם עם שלומי , אז ראשית שמחה בשבילכן שנהנתם ומקווה שלפחות תשתפו אותנו בתמונות אם לא שיתפתם אותנו בעצם הפגישה עצמה אני מרגישה שזו קומונה רק של אוריאן וקרול בלבד וחבל מאוד שזה כך. מבקשת מראש לא להיתנפל עליי בצעקות וכו' כי נידמה לי שמותר לי להעיר הערה מסוג זה ואם אני טועה וסתם חושדת בדבר , אז איתכן הסליחה.

orianush

New member
את סתם חושדת...

אתמול חגגתי יום הולדת, ושלומי בא ושימח אותי מאוד וכמובן שגם קרול הייתה.. אם היה מפגש פורום אז מן הסתם כל הפורום היה מעורב בזה ומוזמן..

karoleking

New member
חחח...זה לא היה מפגש פורום...

מה קשור מפגש למנור? אז מה אם שלומי החליט להפתיע את מנהלת הפורום שלו ולפרגן לה על כל מה שהיא עושה כאן בשבילו? וזה לא רק פורום שלנו.. עובדה שגם את כאן...

karoleking

New member
וואי...שלומי כל הכבוד!

האמת שגם לי אין מילים אבל מה שעשית אתמול, היה מעל למצופה... אוריאן הייתה בעננים
וטוב שהייתי שם כדי להחזיר אותה לאדמה
... כל הכבוד לך, כל הכבוד למנור המקסימה וגם לחני שדאגה לכל זה ועוד אחרי 2 הופעות! יישר כח!

nina41

New member
קרול ממש אין לי בעיה עם הפרגון שלו לאוריאן

נהפוך הוא, אני מאוד בעד שזמרים ידעו לפרגן ולהעריך מה עושים בשבילם. אם תקראי היטב את הודעתי הראשונה בנושא תוכלי לראות שכתבתי שם לא להינפל עליי בצעקות וכו'.... במידה ואני חושדת סתם. ולא צריך ישר לקבוע עובדות על אדם ועוד שלא מכירים אותו קרול. בכל אופן אשמח וגם בטוחה שכל השאר ישמחו אם תשתפו אותנו בתמונות מהרגעים הללו שכל כך ריגשו את אוריאן ואותך לא פחות ממנה, אני בטוחה. הרבה מזל טוב וכל הכבוד על היוזמה שלו לעשות כן. מאיה.

karoleking

New member
לא צעקתי על אף אחד...

הרי למה את חושבת שיכול להתקיים מפגש פורום מבלי שיוזכר בפורום? נראה לך הגיוני? אז פשוט הסברתי לך שהיה לאוריאן יום הולדת וששלומי שיחק אותה בגדול זה הכל... תמונות, אני בטוחה, יגיעו בהמשך, הרי תביני את אוריאן, לא ישנה כל הלילה
ומכיוון שזה יום הולדת שלה, היא תחליט מה לעלות ומה לא
שבת שלום

nina41

New member
על הצועקת שכחתי לשים: מרחאות כפולות

אני מבינה את אוריאן ולא ביקשתי שהיא במידית תשים תמונות, ברור שזה לוקח זמן עד שמפתחים ו/או עד שמעלים לקומונה במחשב וכו'. וכמובן שרק אם היא רוצה שתעלה אותן לפה. את לא צריכה להסביר לי ששלומי בא ועשה לאוריאן הפתעה , תאמיני לי שהבנתי זאת לבד. בכל הקשור למפגש קומונה : קראתי את מה שכתבתן והיה נידמה שהייתה פגישה מסוג זה , הריי תסכימי איתי שאי אפשר לדעת ואני לא צריכה וגם אף אחד לנחש שנעשתה פה הפתעה אנחנו לא היינו שם כדיי לדעת. ולא צריך להראות לי שום דבר מה הייתן עושות לוליי היה מפגש שכזה, מהסיבה שזו החלטה שלכן כל אחד לחוד. אני לא יודעת מה יש לאנשים שאני לא מכירה בראש ולא קרובה אליהם ומה התכנונים שלהם. ואני חושבת שגם את העובדות הללו את צריכה להבין. שבת שלום ושמחה שנהנתן , ומאחלת לכן עוד מפגשים כאלו בעתיד. מאיה

karoleking

New member
ב"ה עוד יהיו הרבה מפגשים

ואם היה לך קצת סבלנות, היית מקבלת הסבר על הכל... אוריאן עוד לא נחתה מאתמול ואני לא רוצה לספר במקומה את מה שהיה, כי זה מסיבה שלה... אז תתעזרי בסבלנות יקירתי, ותקבלי דו"ח מדויק ומצולם ואם תרצי גם שעות, נוסיף לך!

nina41

New member
לא כפרה אני לא זקוקה לדיווח של שעות

אין בעיה להמתין בסבלנות, מתיי שתרצו ספרו פה תנוחו מאתמול בכייף וקחו את הזמן שלכן. והעיקר שיהו לכן עוד מפגשים. שבת שלום מאיה

orianush

New member
איזה עייפות..

ישנתי אולי 10 דקות.. יומיים בלי שינה
בעניין התמונות.. עדיף שלא נעלה אותן לכאן
אין אף תמונה של שלומי לבד... יש של מנור
איזה מקסימה היא... קצת פידחה אותי בהתחלה אבל נסלח לה

nina41

New member
חבל , תעלי אותם אז מה אם הוא לא מצולם לבד

איפה זה היה בכלל , בבית שלך אוריאן או באיזה מקום? ספרו מה היה מאיה.

ממש בושה ושערוריה , למה ?

למה לענות כ"כ את החברים ? יאללה כל הכייף זה להשוויץ קצת לא ? אז תתחילו להשביץ עם התמונות שלכן .

למעלה