לאוריאן המקסימה,ליום הולדתך

orianush

New member
טוב נו..

nina41

New member
תודה אוריאן נשמח עם תשמו עוד תמונות פה.

מה זה שלומי חגג תקליט זהב? שהוזמנתם???? אתם מוזמנים לשתף אותנו אם תרצו. שבוע טוב ומבורך לכולכם מאיה.

nina41

New member
אז בואי אני אסביר לך למה שאלתי.....

בתמונות יושבים סביבכם אנשים וזה ניראה כמו אירוע ולכן שאלתי. לא קבעתי עובדה. ונגיד שזה נכון אוקיי? אז מה מי אמר שאסור לכן להיות מוזמנות? להפך זה אחלה... . אבל אני מבינה שזה יום הולדת שלך , שאז ספרי איפה חגגת? ואיך היה???. בטוחה שכולם ישמחו לדעת. מקווה שעכשיו את מבינה ולא כועסת כל כך עליי. מאיה.

karoleking

New member
זה לא דיסק זהב....

זה עדיין מסיבת יום הולדת לאוריאן...בתל אביב, בסטייג', אבל קצת הפכנו את זה גם ליום הולדת שלו בלב ברירה...קצת באיחור...ומה שהוא קיבל מאיתנו היה נדמה שמרגש אותו בערך כמו דיסק זהב
... רוצה לנסות לנחש מה הוא מגלה לי באוזן?

nina41

New member
אני לא מתעצבנת אלא נעלבת ....

מאיפה אני צריכה לנחש דברים כאלו , למה סתם להעליב? להסתלבט על בן אדם שלא היה נוכח ולא יודע כלום אתן ביניכן מתכתבות פה כאשר עוד אנשים נכנסים לקומונה הזאת ומשתתפים בה גם כן ועוד כועסות למה שואלים שאלות אז חשבתי שמדובר בחגיגת תקליט זהב או במפגש מה כבר קרה? מה כבר אמרתי לכן שכל כך מרגיז אתכן שחשבתי שאולי מדובר באחד ממקרים הללו?? אני ממש מרגישה שאתם לועגות לי, וחבל מאוד שזה ככה צריך להיות. אין לי שום דבר רע נגד אף אחד/ת פה בקומונה הזאת מתיי תבינו את זה וכשאמרתי חושדת שהיה כך וכך אז צחקתי איתכן לא הכל צריך לקחת בצורה קיצונית שכזו. אני סופר מפרגנת לכן שאתן הולכות ונפגשות ומגשימות ונהנות וינשאלל'ה שיקרה כל הזמן שרק תרצו אל תיקחו אותי למקום שאני ממש לא רוצה להיות בו ולא רציתי להיות בו אף פעם. הכל מתבסס פה על התכתבויות אף אחד לא צריך לנחש מה היה ומה קרה ואיפה ראיתן או נפגשתן עם שלומי שבת. שבוע טוב ומבורך לכולכם. מאיה.

karoleking

New member
כנסי..

איפה ראית שהתרגזנו או לעגנו או כעסנו? אנחנו אמרנו לך שזה יום הולדת, מסיבה פרטית של אוריאן, שלומי הגיע, פירגן והלך. מה כאן לא ברור? ואת ממשיכה בשאלות שלך...:"מסיבת דיסק זהב?" "הופעה?" "מפגש פורום?" הרי ברור לך שכל ארוע אחר היה נרשם כאן לפני הארוע עצמו. מרוב התגובות הקוצוניות שלך הוצאת לנו ובעיקר לאוריאן את החשק לספר משהו על מה שהיה. זו הייתה מסיבה פרטית ודי. הסברנו לך כבר כמה פעמים, אני חושבת שהאחרים כבר הבינו, אבל את ממשיכה לחשוב שעובדים עלייך ולא מספרים לך את האמת ומנסה לחקור מה בדיוק היה שם. זה נכון שזה נשמע לא אמיתי ושלא הרבה אומנים מן השורה של שלומי היו עושים דבר כזה אבל זה מה שהיה שם וזהו. תשלימי עם זה. שבוע מצויין גם לך

nina41

New member
שאלתי כי מותר לשאול כשכותבים פה משהו

שלא ברור ולא ידענו עליו קודם ואת בבקשה מוזמנת להחליף את הדיבור המאוד מנסה לאיים עליי ואם יצא לכן החשק לספר אל תספרו הלו בכל מיקרה רשמתן באחת מההודעות שלכן שלא תכניסו לפה תמונות מהאירוע ולא שיתפתם אף אחד. אז מה זה כבר משנה. אני ניסיתי לשאול שוב כי לא הבנתי , מותר לברר כשרוצים בכל זאת אני חברה בקומונה הזאת ואין לי עם מה להשלים בכל הקשור למסיבה הפרטית של אוריאן , שיהיה במזל טוב והלוואי עליכם עוד מליון מפגשים מסוג זה (אם קראת היטב את ההודעות שלי פירגנתי וגם אם את לא מאמינה שאני מתכוונת לזה) עם כל הכבוד כמו שאני מדברת בצורה יפה ומכובדת אני מצפה ממך גם כן במקום כל הזמן לרדת עליי. ואם טעיתי בהרגשה או בתחושה שלי לגבי מה היה את יכולה להשיב בצורה שפחות מתנשאת או לא נעימה כמו "תשלימי עם זה" . מה הקשר בכלל בין תשלימי?!!. מה שבא לכם לספר תספרו מה שלא לא , לא נמות מזה כפרה הכל בסדר זה רק קומונה של כמה אנשים את צריכה להבין שאני מפרגנת ואם קראתה איזו שהיא אי הבנה מכל סוג שהוא לא צריך להתנפל. תרגיעו כבר. שבוע מצויין וניפלא גם לך ולאוריאן מאיה.

karoleking

New member
אני לאיים?../images/Emo6.gif

טוב... כנראה שאת לא מבינה אותי... עזבי, גם לי אין כח להגיב לך, ואיתמר צודק, לא יפה כל הבלאגן הזה... בואי נעשה שלום

orianush

New member
טוב די נמאס...

מהודעה של מזל טוב תראו מה נהיה פה? ומאיה אין לנו בעיה שאת שואלת שאלות ואת גם תמיד מקבלת תשובות אבל תקראי שוב הכל ותראי שתמיד איכשהו את מנסה לסובב הכל ומוציאה אותנו שקרניות... שאלת אם היה מפגש אמרנו לך שזה יום הולדת ואז את באה ביציאה של "מה שלומי חגג תקליט זהב?" מה הקטע? אמרנו לך יום הולדת.. זה מביא אותי למצב שאני פשוט לא אגיב לך ולא אענה לך לשאלות כי זה לא נעים כבר.. ותפסיקי להרגיש "פגועה" כל הזמן כי אף אחד כאן לא פגע בך...! ואם לא בא לי לשתף כאן בתמונות שלי זה לא משהו שאמור לפגוע בך.. עם כל הכבוד אף פעם לא ראינו כאן תמונה שלך, ואף פעם לא שיתפת אותנו באיזה חוויה שהייתה לך אז את לא יכולה לבוא בתלונות לאף אחד ועוד להרגיש פגועה ויאללה סגרו את הנושא הזה כבר שבוע טוב לכולם.

itamarmal

New member
אם שלומי יראה את זה הוא יכעס אני מבטיח לכם.

לא יפה כל הבלאגן הזה... למה אתן רבות ??? בואו נעשה כל דבר ביחד ובאהבה כמו ששלומי אוהב לעשות..... "לא יודע מי אשם ואיך השמש לא זורחת...... לא יודע מי צודק..??? " הייתה אי הבנה? סליחה!!! נגמר! למה לדון בזה ?? שיהיה לנו אחלה שבוע והרבה שמח... בכיף !! באהבה איתמר..

orianush

New member
../images/Emo6.gif לא רק הוא..

האמת שגם אותי זה שיעשע
אבל צריך לדעת גם מתי לעצור..

orianush

New member
זה לא ריב..

סתם מחממים את האווירה
לפחות יש מה לקרוא.. תראה איזה פורום פעיל

nina41

New member
כנסו בבקשה.....

אוקיי, אז בואו נעשה סדר בדברים. ראשית אני ממש אבל ממש מבקשת בכל לשון של בקשה שלא תחשובנה אף פעם שאני חושבת שמישהי משקרת פה בקומונה הזאת. כל מה שהבנתי ומסתבר שטעיתי שהיה אירוע ואתן לא רוצות לשתף בתמונות, לכן שאלתי מה היה האירוע זה הכל. אני ממש מבקשת שלא תיהיו ואוריאן במיוחד אנטי נגדי. אמרתי לכן שאני שמחה בשבילכם שקרה המפגש הזה ושוב פעם אומר שהלוואי ושוב תעברו את החוויה המרגשת הזאת וינשאלל'ה רק כייף שייצא לכן מזה שאתן אוהבות את המוסיקה שלו. אל תישכחו שאתן יותר בקשר אחת עם השנייה ומכירות כבר מספיק זמן כדיי לשתף ולהשתתף ביחד בכל מיניי אירועים כאלו ואחרים. ואם קורא שמשהו אני לא מבינה תאפשרו לי לשאול ואם תרצו תגיבו אם לא לא זו החלטה שלכן אף אחד לא מחייב אתכם לענות על מה שאתם לא רוצים שידעו למשל. אני שלום עשיתי איתכם מזמן ועוד אחד כזה לא יזיק בטח לא לי. שבוע טוב לכולכם. מאיה.

למעלה