לאור בקשת הקהל...

ויימס

New member
לאור בקשת הקהל...

ולאור העובדה שלא קורה בפורום הזה כלום... נאלצתי לנקוט בצעדים קיצוניים. מוצג בזאת לנגד עיניכם המשתאות הדו"ח קריאה שלי מכיתה י'. ואם אנשים לא יתחילו לדבר פה קצת יותר, אני גם אשים פה את הד"וח של Soul Music. וזה לא איום, זו הבטחה! ...ועכשיו ברצינות. אני גם שוקלת להראות לכם את השיר שחברה שלי הגישה בדו"ח שלה על אחיות הגורל (אם אני אמצא אותו). כיוון שהיא עשתה מה שאנשים רבים עושים- לא קראה את הספר אלא רק חיפשה איך כותבים ת'שמות באנגלית ושאלה מישהו (=אני) מה קורה בספר, היא חשבה שזה 'חזיר בר אי אפשר להכניס בתחת' (היא לא שמעה את ה'ל'), ולכן- A Wild Boar won't Fit into your Bottom. מחריד. (אה, וגם בגלל שאז קראתי רק בעברית, אמרתי לה שזה חזיר בר במקום קיפוד) ככה שיש למה לצפות!

ויימס

New member
כולל ההודעה שלי... אני מסמיקה

במבוכה... כעת כולם יודעים שאני כותבת את ההודעות בוורד ואז עושה העתק כדי שאם האינטרנט עושה בעיות אני לא אצטרך לכתוב הכל מהתחלה... טוב, כעת אתם יודעים את כל סודותיי. חוץ מהעובדה שאני הרגתי את טרוצקי. שיט..!

l o r e

New member
זה דווקא חמוד (גם ההודעה בוורד)

אבל לא הבנתי דבר אחד: זה דו"ח קריאה?! זה נראה כמו סיפור קצר. דו"ח קריאה לא אמור להכיל תיאור של העלילה, דעתו של הכותב ואורז? (בלי האורז כמובן). כדי להחזיר חיים לפורום השקט והנעים הנ"ל יש צורך לפרוץ בפרויקט כלשהו, אבל אין לי שום רעיון.

ויימס

New member
אני הוספתי הקדמה על מה קורה בספר

ועל הדמויות. אבל לא הכנסתי אותה כי היא לא מעניינת, ואתם מכירים את העלילה והדמויות... זה דיאלוג! זאת הייתה המשימה השנייה. למשימה הראשונה הבאתי ציור של המוות של העכברושים. אם היה לי סורק הייתי מראה לכם. הוא מאוד יפה ולא אני ציירתי אותו. חברה שלי ציירה לי אותו. את סוזן אני כן ציירתי, למרות שאצלי השיער שלה דק וחלק. נו, טוב. הגעתי למסקנה שדיאלוג+ ציור היא הבחירה המושלמת אחרי שנים בהן הגשתי יומנים בעובי 35 עמודים והמורות סירבו לקרוא אותם. טוב, אני מכתירה את השירשור הזה חגיגית כשירשור בוק ריפורטים. אנשים, הראו לנו בוק ריפורטים על פראצ'ט. או ספרו לנו עליהם. לא צריך פרוייקט, מספיק רק שכל אחד יכתוב הודעה חדשה כל יום, ואז יהיו כל יום 13 הודעות!!!
אהההה...

l o r e

New member
צרת רבים - חצי עבודה

ככה מראים לנו רק חצי עבודה?! בשביל שזה יהיה בוק ריפורט שלם, את חייבת להחזיר אותה. ויפה שעה אחת קודם. הייתי שמח לפרסם איזה ריפורט משלי, אבל מעולם לא עשיתי אחד כזה. זה לא היה פופולארי בזמני.

ויימס

New member
אתה לא מבין!!!

זאת הייתה רק הקדמה של איזה עשר שורות שהסבירה מה קורה בסיפור, כמו המאחורה של הכריכה ('המאחורה של הכריכה' ביטוי עילג), היא לא הייתה משעשעת ולא היה בה שום דבר שאתם לא יודעים. סתם תקציר.

Athaclena

New member
הייתי שמה את הבוק ריפורט שלי

אבל את זה על בשורות טובות שמתי כבר, והשני פשוט ארוך לי ואני לא הולכת להקליד את כולו למחשב. או לפחות לא בעתיד הנראה לעין... אפשר גם למצוא עוד אנשים, אני אנסה למצוא מועמדים לעניין. הבעיה היא שמתוך 5 אוהבי-פראצ'ט שאני מכירה אחד כבר אמר שהוא ביקר פה והיה מת, אחת לא גולשת הרבה באנטרנט ואחד טיפה עסוק בעבודה ולימודים ותינוק חדש ובקיצור לא נראה לי. ולאחד לא נראה לי שיש אינטרנט במהלך השבוע. אבל אני אבדוק את העניין...

ויימס

New member
מה היה השני? מה עשית?

לא צריך למצוא עוד אנשים, מספיק שמי שכאן ישקיע את מרצו, דמו, נשמתו וחייו בפורום, MUHAHAHA!!! אני מכירה 3 אוהבי פראצ'ט ולאף אחד מהם אין זמן או כוח. זה מוזר, כשבאתי לכאן היו כל מיני אנשים שעכשיו התפוגגו. הם לא כותבים יותר או שהם כותבים לעיתים ממש רחוקות. כולם נוטשים אותי... אני לבד בקרב.. היי, חבר'ה, חשבתי שאתם איתי! חבר'ה..? חבר'ה...?

Athaclena

New member
דף שלם על truckers. מה למדתי מהספר:

איך לעשות דברים בלתי אפשריים, או שנראים בלתי אפשריים. כמו לגרור עכברוש שצדת לבד חזרה למחילה (זו הדוגמא הראשונה אאל"ט).

Athaclena

New member
הbook reports אצלי

היו שונים. היו 3 אפשרויות שצריך לעשות 1, דברים כמו: כתוב שיר (לבשורות טובות) כתוב יומן של אחד הדמויות (מדריך הטרמפיסט, ארתור דנט. "היום התעוררתי ופוצצו לי את הפלנטה...") כתוב מכתב לסופר ותגיד לו מה אתה לא אוהב בספר כתוב מה למדת מהספר (truckers) הסבר את הדילמה שבספר (שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש, המורה כתבה שלא ברור לה. אולי כי זה שעת התה... כאילו duh) כתוב מכתב מאחד הדמויות לסופר והיה אפילו פעם לצייר כריכה לספר, ופעם לתת book report בע"פ (עשיתי על הdiscworld). היו עוד אבל אני לא רוצה לשעמם אותכם (האמת שאני לא זוכרת עוד...)

ויימס

New member
לנו היה...

לכתוב יומן, דיאלוג, לספר על דמויות, לתאר סצינה, ציור, שיר, להציג קטע (נורא רציתי אבל לא היה לי איך ועם מי), להמציא דמויות, וזה כל מה שאני זוכרת כרגע. וכמובן לספר מה בכלל קורה שם. מתישהו אני אכתוב את העבודה שלי בספרות על אור מופלא (כשחושבים על זה, זה נשמע כמו ספר על חזרה בתשובה), כשיהיה לי כוח, כי היא יותר ארוכה. וגם אחפש את הבוחן שעשיתי עליו באנגלית. חברה שלי כנראה זרקה את השיר.
חבל.

ויימס

New member
הממ, מכתב מאחת הדמויות לסופר?

זה נשמע נחמד. אני מתארת לעצמי מכתב מסתמרוח, כולו שורה ארוכה של קללות.

Athaclena

New member
ואני מתארת את הציון שהמכתב היה מקבל

נמוך מאוד...
לא חשבתי על זה
אני מנסה לחשוב על עוד מכתבים ולא יוצא לי. CARROT, עם שגיאות כתיב? לא משהו מיוחד... אולי מכתב ממוות העכברושים: SQUEAK SQUEAK SQUEAK... אבל אין לי רעיונות בכלל!

ויימס

New member
הממ...

או עצומה מכמה דמויות עם רשימה של תלונות. מסוזן, מאגרט, סתמרוח, מוות, ויימס וככלל כל מי שיש לו על מה להתלונן. "ואם הדרישות שלנו לא יקוימו במלואן, נעזוב אותך ונלך לעבוד בשביל דניאל סטיל!!!" אתם מתארים לעצמכם את מוות בתור דמות מתוך רומן שלה? וסתמרוח ילך לשחק בספרי זבל לנוער, סטייל צמרמורת, או מועדון הבייביסיטריות. תארו לעצמכם את התמונה- חבורה של בנות עשרה בפיג'מות ורודות ורולים בשיער יושבות ומורחות לקים אחת לשנייה, וסתמרוח ביניהן... מצמרר...

Athaclena

New member
שמחה להודיע שלא קראתי דברים כאלה

לא דניאל סטיל, לא צמרמורת ולא בייביסיטריות. תודה לאל. לכולם יש על מה להתלונן, לא? חוץ מכהן הברברי אולי... וגם לו יש (תביא עוד נייר טואלט!!)

ויימס

New member
גם אני לא קראתי... אני פשוט מכירה

מהספרייה. כן, כמעט לכולם יש על מה להתלונן. בטח שגם לכוהן יש על מה להתלונן. מה, לא קלטת את עניין ה'80 ומשהו שנים בתור לוחם וכל מה שנשאר לי זה הרבה צלקות וכאבי גב' באור מופלא? הוא גם מסכן כזה. אבל מאז שהוא הכין לעצמו את התותבות מהיהלום הוא השלים עם זה וכעת הוא פחות או יותר בסדר.

Athaclena

New member
לא קראת את הגיבור האחרון?

הוא אולי בסדר אבל הוא גם לא ממש נמצא... אא"כ טרי יחזיר אותו כמו שהוא החזיר את סתמרוח באריק.

ויימס

New member
מה? מה?? מה קורה לו??? ספרי-ספרי!!!

או שאל תספרי זה יהרוס לי את ההפתעה... ארגג הדילמה... בסדר, ספרי!!!!!

Athaclena

New member
טוב - ../images/Emo58.gif ספוילר לגיבור האחרון

הוא אמור למות וVALKERIES באות לקחת אותו (עם שאר החבורה) לAFTERLIFE שלהם אבל הם לא רוצים ללכת ו... את בטוחה? . . . נו טוב: נלחמים בהן לוקחים מהן את הסוסים ודי עולים בסערה השמיימה... כמו אליהו הנביא, אבל לא.

למעלה