הם לא חדשות נו אני אומרת לך, אין תמונות חדשות. הויכוח נגמר
H HaDaRoSh New member 23/3/07 #62 הם לא חדשות ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif נו אני אומרת לך, אין תמונות חדשות. הויכוח נגמר
מ מעייונה 2 New member 23/3/07 #56 אבל אם את רואה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif תמונות שלהם אז למה את לא שמה? הן שמות מה שהן רואות..כל אחד יכול להוסיף
אבל אם את רואה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif תמונות שלהם אז למה את לא שמה? הן שמות מה שהן רואות..כל אחד יכול להוסיף
ל לוקה מור New member 23/3/07 #57 לא אמרתי שלא יכולים!!! אני רואה שאת מבינה מה שאת רוצה פשוט קוראים לפורום בלק אייד פיס לא פרגי... אמרתי בפירוש שיעשו מה בא להםם מה אכפת ללי חחחחח פשוט לא לשים רק שלה כי זה פורום בלקקק!
לא אמרתי שלא יכולים!!! אני רואה שאת מבינה מה שאת רוצה פשוט קוראים לפורום בלק אייד פיס לא פרגי... אמרתי בפירוש שיעשו מה בא להםם מה אכפת ללי חחחחח פשוט לא לשים רק שלה כי זה פורום בלקקק!
X x N O A M x New member 23/3/07 #59 אם יהיו חדשות-נשים=/ כרגע אין..ויש רק של פרגי לבד..אז כל תמונה חדשה שלה אנחנו שמים...
מ מעייונה 2 New member 23/3/07 #55 תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif איזה חמודים הם