לאור המצב מה עושים

אני לא מצליח להבין איך ל' ראה בילדים מחבלים דבר אבסורדי

אם ילד בן 13 דוקר, הקרבן לא מת? רוצח הוא רוצח הוא רוצח. מה מעניין אותי אם זה שבא להרוג אותי הוא בן 26 או בן 13?
במקום לשים את הרוצחים בהדסה ואת האזרחים בסגר, צריך לקחת את הרוצחים מהדסה לכיכר שער שכם, לעיני כולם לקצוץ להם את האצבעות, לערוף את ראשם ולתלות אותם. רק כשהם יראו אנשים תלויים ברחובות לאחר עינוי הילדים יפחדו לדקור שוב והחפים מפשע לא ייפגעו. לשים את הרוצחים בבית רפואה ולהטיל סגר זה פשוט עיוות. אכזריות על הרשעים רחמים הם בעולם.

ליבוביץ אמץ את השקר הכי גדול של המאה

ששמו "העם הפלשתינאי"
והיה מגחך על גולדה מאיר שאמרה: אין עם פלשתנאי.
אך מה לעשות היא צדקה ממנו.
&nbsp
הוא גם לא הבין איך אפשר לשכנע באמצעות עובדות...
הרבה דברים הוא לא הבין.
&nbsp

כנראה שאני לא הבנתי את הטיעון שלך

אני הבנתי מהמשפט הקצר והקצת סתום שלך, שאתה רומז לטענת ליבוביץ, שבתודעתם של ערביי ישראל שהם העם פלשתינאי. ואם כן מגיע להם חלק ממדינת ישראל.
על כך עניתי, שאם הטענה הזאת תופסת, למה שלא יטענו שבתודעתם פריז שייכת להם, (למשל כי הם צאצאים לעם הגאלי...) הרבה יותר כדאי להם.

אם התכוונת לטעון משהו אחר אשמח לקבל הבהרה.

תודעה בלבד לא מספיק

אחרת למה לא תלך למשפחת רוטשילד ותאמר להם שבתודעתך, אתה שייך למשפחת רוטשילד. ואתה מבקש נתח מהרכוש שלהם?
סביר להניח שלא תקבל מהם דולר אחד.
ק"ו כשמדובר במדינה.

אגב כעין זה אני טוען לחבריי מהשמאל. אם השכן שלכם היה גונב לכם חצי מטר מהבית או מהחצר, מיד הייתם תובעים אותו, ולא מוותרים לו .
אבל כשמדובר בשטחי ארץ ישראל אתם מוכנים לוותר ולוותר.

קבוצת אנשים

שיש להם אידיאולוגיה או דת משותפת ואו אינטרסים משותפים יכולים לקרוא לעצמם עם.

וודאי שיש להם

והם בהחלט יכולים לקרוא לעצמם עם,
ואפילו "העם הפלשתינאי". או העם החווי או הגרגשי וכו'.
הייתה קבוצה של אינטלקטואלים שקראה לעצמה "כנענים" אין בזה שום בעיה.
כל עוד שלא באים לתבוע בגין כך זכויות על הארץ.
ישנה קהילה שנקראת "בני מנשה". תאר לך יבואו ראשי הקהילה ויתבעו את האזור שבו שכן שבט מנשה...

נורא קל

הם יכולים לקרוא לעצמם עם, אך אין זה אומר שיכולים לקחת ארץ של עם אחר.
&nbsp
אבל הם יכולים למצוא ארץ שאיננה מיושבת ואיננה שייכת לאף אחד, ליישב אותה, ולקבל זכויות עליה.
&nbsp
או יש לי רעיון: להצטרף למדינה קיימת שמאמינה באותה דת שלהם, עם תרבות דומה ועם אותה שפה, ולהרגיש בבית. נורא קל.
&nbsp

אני לא בטוח שיש היום תשובה חד משמעית לשאלה שלך

לשאלה שלך.

שמא תאמר הכרה בינלאומית, מדינות ערב ועוזריהם, דאגו באמצעות לחצים כלכליים, שיהיה להם רוב אוטומטי, שיכולים להצביע על יום לילה ועל לילה ליום.
ראה כיצד הם שותקים מול מה שקורה בסוריה, וכיצד הם מגנים אותנו השכם והערב.

שמא תאמר זכויות היסטוריות, קל מאוד לסלף את ההיסטוריה.

פעם היה יותר פשוט. אם יש לך מספיק כוח, לך תלחם ותכבוש ערים וארצות. וכל עוד שיש לך כוח הרי הם שלך.
היום כבר לא עובד כך. הנה סדאם חוסין רצה לבלוע את כוית וארה"ב בסיוע כמה ממדינות אירופה, נלחמה בו. ואלץ להסתלק משם, וגם שילם בחייו.

אני לא חושב שיש לשויץ או לצרפת או למצרים או אפילו לארה"ב או כל מדינה אחרת איזה כתב בעלות על מדינותיהם.אלא, "אוקי ממונא בחזקת מריה".
ודווקא לנו יש את התנ"ך המקובל על שלושת הדתות הגדולות.

אז מי שרוצה להקים מדינה חדשה, שיחפש לו על פני כדור הארץ מקום שאינו מיושב עם תנאי מחיה סבירים שאינו שייך לאף אחד ויישב אותו.
או יתמזג עם מדינה קיימת שבה ירגיש נוח מבחינת דתו תרבותו וכו'

(האנשים המכונים "העם הפלשתני" יש להם 22 מדינות כאלה.)

אוקי ממונא בחזקת מאריה אבל הציונים פלשו ולא השאירו בחזקת

התושבים. אותם 22 מדינות לא מוכנים לקבלם

למעלה