לאור התלונות - מתייצבת!

Ultra marine

New member
לאור התלונות - מתייצבת!../images/Emo195.gif

עברה עלי תקופה עמוסה וזה לא שהיא הסתיימה, אבל איכשהו מפה לשם ומשם לפה לא מצאתי את הזמן להיות כאן או לעדכן את הבלוג שלי.. יש לי 2 פוסטים שאני צריכה לעלות עם רכישות חדשות (אחד חצי מוכן - מצולם) ועוד פוסט אחד בקנה על צלליות של מאק (שאני לא מוצאת את הזמן לדגום כמו שצריך וגם לצלם..) הזמנתי יחד עם אפרת חבילה רצינית כך שיש למה לצפות לכשיגיע! בנתיים החלטתי שהגיע הזמן לנוח קצת ולשים לקים שעומדים על המדף הרבה יותר מידי זמן.. זה כזה מופרע כל הזמן לקנות ולקנות ולא לשים יותר מפעם אחת לק לפני שממשיכים לרכישה הבאה.. רכשתי 5 גלגלי "ציפורניים" והיום מרחתי אותם בלקים שלי. חבל שהמייבש שלי (פושה) במצב קשה וקצת חירבשתי כמה מהם. גיליתי שיש לי המון לקים שאני מאוד אוהבת ויש לי חשק לשים. ועל כן על הידיים שלי לוריאל 731 הכחול. המריחה היתה פשוט שלמות! קצת על החיים.. איכשהו נכנסתי למעגל היסטרי של המון המון פעילות וממש מעט זמן לעצמי (ו/או לבית.. באשכרה אין כאן אוכל! אפילו הקורנפלקס נגמר אתמול!) מלבד 3 פעמים בשבוע פילאטיס הוספתי פעמיים בשבוע שחיה, שאמור להתווסף לפעמיים בשבוע אופניים שממש לא יוצא לי לעשות לאחרונה
זה מבלי להזכיר את העבודה (ההתנדבותית) שלי במועדון הישראלי לדני ענק או את הפעילות שלי עם אריק במרכז לכלבי שירות ותראפיה. ובעקרון אני צריכה לחזור ללמוד גרמנית אבל עם העומס הזה אני חושבת שזה ידחה לחודש הבא.. אני מגיעה הביתה ורוצה לישון! לרוב אני בכל זאת מוצאת את עצמי מול המחשב אבל לא מסוגלת לעשות כלום מלבד לבהות במסך באיזו סידרה. אפילו לקרוא לא יצא לי ממש בכמעט חודש האחרון! אני מקווה להכנס קצת למסגרת עכשיו כשכל הסדרות יוצאות לפגרה (למה אני לא יוצאת גם כן לפגרה?) מבטיחה לנסות להיות כאן יותר

Ultra marine

New member
ברור!

חוץ מזה שהיית הראשונה. pelishu "נלחצה" מחוסר הנוכחות שלי אחריך

danra

New member
שמחה שאת עסוקה בכל הדברים האלו ../images/Emo9.gif

ולא זנחת אותנו רק בגלל הקינדל

Ultra marine

New member
את רואה מה זה,

אפילו הקינדל הוזנח! מסתובב איתי כל יום כל היום (בתיק) ובכל זאת לא מקבל את היחס הראוי לו! טוב, סיימתי את סידרת הערפדים המטריפה שקראתי עד עכשיו ("רק" 8.5 ספרים) ועכשיו סידרה חדשה איכשהו קשה לי להתחיל..

Ultra marine

New member
כאילו, דה!

חזרתי מהעבודה ביום שני קצת אחרי 17:30. קצת יחס לאריק (שגם ככה בילה איתי חצי בוקר בפעילות) וישר קפיצת ראש לפרק שהורדתי מהבוקר. היה לי 5 דק' להחליף בגדים ולעוף לפילאטיס ומשם לשחיה. אבל את הפרק - לא פספסתי! מה שכן, לא ממש היה לי זמן לאכול ואין כאן כלום אז ארוחת הערב שלי היתה פופקורן דל קלוריות.. (תוך כדי דקסטר)

pelishu

New member
אין על לומן!!

ואל תגלי לי איך נגמר!! לפחות נקודת אור אחת שתשאר לי לשבוע הזה...

Ultra marine

New member
כמעט דפקתי לך ספויילר היסטרי

בהודעה הקודמת. מזל שעצרתי את עצמי! אני מתלבטת, שוב פופקורן לארוחת ערב? האמת שבשני אחרי הבריכה עצרתי בבונו וכמעט דפקתי צרפתית לברמן. הכמעט כאן חשוב! ישבתי על הבר קרחונית לגמרי (עטופה ב 17 שכבות) מחכה לסנדוויץ המחומם שלי (שהתכוונתי לקחת טו-גו) והברמן הכין לי "און-דה-האוס" סיידר חם. אם לא הייתי קפואה שלגונית לגמרי, יש מצב שהיו נפגעים... טוב נו, כמה גברים היו אומרים לא לבחורה, גם אם היא קפצה עליהם ונשקה אותם? כדאי להזהיר אותו לפעם הבאה לא לעשות מעשים אובר מתחשבים? אגב, הפעם באופן הזוי כולם שכחו לשאול אותי "איפה הכלב?" - מטעמים ברורים לגמרי סלחתי!

pelishu

New member
יש מצב שנבהלו ממך?!?

אכן כדאי להסביר לו שעדיף לו לדבוק בשירות הבסיסי שעליו לתת.. תודה שחסכת ממני את הספוילר, מחר אני אראה את הפרק ונוכל להחליף רשמים! פופקורן לארוחת ערב?!? כבר עדיף לאכול מהאוכל של אריק, זה בטוח יותר מזין...

Ultra marine

New member
תגידי לי, הרחת את האוכל של אריק?

אפילו אריק לאחרונה לא אוכל את ה"אוכל של אריק" (ע"ע שיחת הטלפון האחרונה שלנו בדבר יתרת חלבונים במזון לכלבי ענק שבטח עד עכשיו לא הבנת מה לעזאזל אני רוצה ממך..) מה יש להבהל מטיפוס עטוף שכבות וקפוא? להיפך! הייתי נראית לגמרי לא מאיימת (כבר בעיה?) אבל את לא מסתכלת על זה באופן הנכון! התלהבתי ממישהו! דוגרי, מתי זה קרה בפעם האחרונה? לפני שנתיים? (ואני מתכוונת ליטרלי לפני שנתיים..)

pelishu

New member
לא מדוייק!

מה עם ההוא בג׳פניקה?? לגמרי התלהבת ממנו.. היה גם את הבחור ההוא שנראה צעיר, זוכרת?

Ultra marine

New member
זה היה ל 10 שניות, זה לא נחשב

כבר שכחתי איך הוא נראה בשניה שיצאנו מג'אפניקה. הבחור הזה אני באשכרה זוכרת איך הוא נראה אבל זאת לא חוכמה, ראיתי אותו מלא פעמים בבונו. כמו שאני אוהבת - מהעובדים הקבועים שמכירים אותי. שונאת את החדשים האלה שמעקמים את האף כשאני מגיעה עם אריק. ואז התגובה הרגילה שלי - את חדשה פה, נכון? ג'יזס!

Ultra marine

New member
זה היה כל הסיפור :)

הערתי על מישהו שהוא חמוד (בשבוע שעבר כמדומני בג'פניקה) ועדי (פלישו) עשתה מזה טררם רק בגלל שאני טענתי שהג'ינג'י חמוד (זה הפרט היחיד שאני זוכרת בגלל שעל זה היה ה"ויכוח") מה שכן, כיוון שאני ועדי נמצאות בסניף הזה של ג'אפניקה כמעט כל שבוע סביר שנתקל בו שוב.. במלצרית השניה אולי הסיכוי נמוך יותר, העיפה שם כמה דברים על הרצפה חחחח אגב, את עדי הכרתי בפורום איפור ונפגשנו בכדי להחליף לקים (טרם היווסדו של פורום זה..). מאז החלפות הלקים הסתיימו (את מאמינה שהיא הגיעה לרוויה במס' הלקים שלה?!) אבל אנחנו כמעט כל שבוע מקשקשות על סושי ומטיילות לחלוטין חסרות מטרה בסופר פארם (אפילו את זה הורדנו בפעמים האחרונות). אני שועל בודד ואוהבת את השקט שלי אבל גם זה השתנה לאחרונה. אין ספק שהפורומים האלה הם פלטפורמה מגניבה לגמרי להכיר אנשים שבחיים לא היינו נתקלים בהם ביום יום. יש לי לא מעט חברות ממש טובות שהכרתי בפלטפורמות וירטואליות. ובעצם יש לי יותר חברות כאלה מאשר חברות שהכרתי פנים-אל-פנים.

הלו הלו בלי ספויילרים!!!!

אני אפילו לא מעזה לפתוח את ההתכתבות ביניכן שמא אני אתקל בספויילר. יש פה אנשים שעצרו בפרק 4 ברשותכן
נא לא לגלות!

למעלה