לא נכתב שום דבר שמוגדר כספוילר! את מוזמנת להמשיך לקרוא
U Ultra marine New member 16/12/10 #30 לא נכתב שום דבר שמוגדר כספוילר! ../images/Emo3.gif את מוזמנת להמשיך לקרוא
U Ultra marine New member 15/12/10 #10 פספסתי היום את הפילאטיס איכשה הזמן (הקצר) חמק מידי ושמתי לב ששכחתי לצאת מהבית והשיעור כבר התחיל.. אופס.. עכשיו אני כאן בודקת מה חדש וכבר שעתיים שקלת לאכול. עדיין לא נפלה ההחלטה מה אני הלכת לאכול אבל זה לא שיש כאן יותר מידי אופציות.
פספסתי היום את הפילאטיס איכשה הזמן (הקצר) חמק מידי ושמתי לב ששכחתי לצאת מהבית והשיעור כבר התחיל.. אופס.. עכשיו אני כאן בודקת מה חדש וכבר שעתיים שקלת לאכול. עדיין לא נפלה ההחלטה מה אני הלכת לאכול אבל זה לא שיש כאן יותר מידי אופציות.
P pelishu New member 15/12/10 #12 חחחח.... טוב, את לא יכולה להגיד שלא נתתי לך אפשרויות.. בכל מקרה, אני עדיין פנויה!
U Ultra marine New member 15/12/10 #15 אני כבר לא יוצאת מהבית אחרי שנרדמתי אתמול ב 21!!! (ולא קמתי שעה אחרי כפי שתכננתי..) הגעתי למסקנה שעם הלוז שלי - No more ללכת לישון ב 2 בלילה (כל לילה!)
אני כבר לא יוצאת מהבית אחרי שנרדמתי אתמול ב 21!!! (ולא קמתי שעה אחרי כפי שתכננתי..) הגעתי למסקנה שעם הלוז שלי - No more ללכת לישון ב 2 בלילה (כל לילה!)
P pelishu New member 15/12/10 #16 את זה אני אומרת לך כבר חודשים! תלכי לישון בשעה נורמלית, אנחנו עוד נמצא זמן