לאור כל ההתרחשויות האחרונות אני מעלה סקר

Punkd1

New member
רנין הכי שנואה בענק

1. רנין 2. עינב 3. נעמה 4. ג'ני - היא חמודה אבל חסרת אישיות ומאמינה לכל שקר שאומרים לה

עינב, אשר, לאון וערן

1. עינב - המונית, מגעילה, מכוערת, צבועה, מפגרת ובאופן כללי גורמת לי לרצות להביא לה בעיטה. 2. אשר - הוא צבוע ואנוכי. מצד אחד הוא מתעקש על כל מיני דברים דתיים, מצד שני הוא עובר על חוקי ההלכה. מדלל חביתות ואוכל של אחרים רק כדי שלו יהיה את החלה שלו והאוכל של יום שישי, פשוט אנוכי. 3. לאון - הצבוע הכי גדול מכולם, מנסה להתחבב על כולם ולשחק אותה נחמד. אני לא קונה את זה. ואני גם לא סובל את ההתנהגות הנשית שלו - תקראו לי שמרן אבל זה פשוט מגעיל, וגם הפרצוף שלו מכוער ועקום. 4. ערן - אידיוט רציני, פוזאיסט ובעל שיני סוס. אני לא סובל את השוויצר המכוער הזה.

בעצם רנין הכי שנואה עליי

אני לא מבין איך שכחתי אותה. אין מספיק מילים כדי לתאר אותה... צבועה, סתומה, מכוערת, זונת צומי. מנסה להשיג תשומת לב בכל דרך אפשרית, עברה כבר על הרבה כללים במשחק, כל הזמן מאיימת לעזוב ועושה בלאגנים אבל לא עוזבת, והכי אני לא סובל שהיא מדברת באנגלית ועוד עושה הרבה שגיאות. את ערביה רנין, דברי ערבית, תפסיקי לחיות בסרט שאת לונדונית רק כי למדת שם.

מייליי

New member
ושלי :

נגעלת מ: ערן השחצן והתככן - הקול שלו כשהוא מדבר בשקט מוציא אותי מדעתי הנגיעות שלו בעצמו בעעע והסיפורים הפלצנים שלו על הפמליה והמסיבות והכוסיות פשוט בנאדם מגעיל . בהתחלה חשבתי שהוא ג'נטלמן אבל הכל הצגה !!!! ואנסה התוקפנית - פרובוקטיבית טיפשה אימפולסיבית בצורה נוראית ! נעמה - התככנית החופרת שמשחקת אותה עכשיו קורבן מסכן שלא מבינה למה כולם חושבים עליה רע ... אוייש !! שיי -שתופס מעצמו גבר , שתלטן שמשחק לכולם במוח ... אשר - צבוע וחסר כבוד (כשצחק על יוסי שמבוגר ממנו בכמה וכמה שנים)

this ocean

New member
ואחריהם : ונסה, קרן, עינב בובליל, איתי.

האהובים : ליאון האוחצ' החמוד, יוסי בובליל המלך, רנין שנגעה ללבי, שפרה, ג'ני וצבר שהם אנשים יחסית חביבים ולא מעיקים.

א ח ת18

New member
רנין, נעמה, אשר, ג'ני

רנין- צומי, בכיינית ונמאס נעמה- סכסכנית וחופרת אשר- מעיק ג'ני- מיותרת

actress

New member
אפשר יותר מ 4?

נעמה שי רנין אשר מטיף המוסר ערן - בגלל ההתלהבות יתר שלו מעצמו בוביל הבת טיפה עם הטמטום שלה

actress

New member
אני בת ואני הבנתי כל מילה וצחקתי אם עוד לא הב

הבנת .. לא משנה לא צריך להיות פה יותר מדי כבד, תלמד מבובליל לקחת הכל בקלות.

למעלה