לאור כל ה
שיש בזמן האחרון

כל הכבוד לך../images/Emo45.gif

את כנראה חזקה מאוד. כי מאוד קשה לשלוט ברגשות. אולי באמת לא היכרת את האחד שיעשה לך את זה לפחות כמו החוקי. לי זה קרה
המערכת הקודמת לא שברה את ליבי, לא התאהבתי בו עד מעל האוזניים לכן הפרידה ממנו הייתה קלה יותר. עדיין כאב,אבל אחרת. וכשנכנסתי למערכת השנייה,לא חשבתי שהוא יעשה לי את זה. הסקס היה מדהים, משהו שלא היכרתי, גם לא עם החוקי. היו לנו המון נושאים משותפים לדבר עליהם,היינו מדברים שעות ועל כל נושא שבעולם. הוא לא היה רק "מאהב", אלא חבר, וחבר אמיתי. מאחלת לך שתשארי על הקרקע עוד הרבה שנים וימשיך לעבוד לך מצויין והכי חשוב , תמשיכי להנות

מבינה אותך

אבל כן...אני אדם מאוד חזק...לא רק בעיניני הלב. ליפעמים היתי רוצה להיותר "יותר אנושית" ולתת לעצמי להיסחף...

אז..........

אנחנו צריכות "להתערבב" קצת..... תני לי מהחוזק שלך ואתן לך מהאנושיות (והרגישות) שלי.... איפה היגואר, איפה?

מירי 25

New member
מאוהבת..

מסכימה איתך.. ,, אין סיבה לתת דרור לרגשות.. צריך לדעת לשים את הגבולות.. ככה גם הלב פחות כואב.. והאושר שוכן שם יותר..

באמת קשה

ממשיכים הלאה! ברור שהזמן עושה את שלו, אך למי יש זמן?!?! אני תמיד אומרת לעצמי: היה נחמד וטוב שהיה, עכשיו הכל מאחורי". וממשיכה הלאה רק עם יותר זכרונות נעימים!

אז תגידו שתיכן....

איך בדיוק שולטים על רגש? כמה שקול יכול האדם להיות? ומאיפה לעזאזל משיגים חוזק שגובר על רגש, איפה???
רמקול|

אסביר לך

אני לוקחת הכל בקלות,מאמינה בגורל ומאמינה שאנחנו עוזרים לגורל שלנו ליקרוא. מאמינה,ששכלום לא קורה סתם,שלכל אדם שאנחנו פוגשים בחיים יש תפקיד בחיינו. ברגע שאני במערכת יחסים,אני נהנת,נותנת,מקבלת ומזכירה לעצמי שעכשו זה הרגע,עכשו כיף לי ומה שאהיה מחר ממש לא משנה.(זה כמובן לקח לי קצת זמן לילמוד אבל כבר שנים מיסמת) ברגע שמערכת יחסים ניגמרת,ולא משנה מה היתה העוצמה שלה, אהבה מטורפת,אהבה נחמדה,תשוקה מינית אדירה, או שסתם זה היה קטע, אני אומרת תודה, (ליפעמים זוכה להגיד את זה לאדם עצמו),קמה על הרגליים וממשיכה ללכת האלה. לא ניתקעת,אוספת את הזכרונות הטובים, מעבריה הלאה את הרעים אם היו.... ואיך הכח גובר על הרגש? אני באופן אישי אדם חזק...כך שלא יודעת מה הנוסחה... היתפלצפתי?...מקווה שלא נירדמת....

ממש לא

נרדמתי, להיפך.... מנסה לראות דברים ולא יכולה..... ישר רגשות!! רגשות!! רגשות!! טיפוס מאוד נוסטלגית, אוהבת את העבר בד"כ ולא מתנתקת רגשית כל כך מהר...

אני ממש לא...מנתקת מיד

אני צועניה בנשמה...מגיל צעיר ניפרדת מאנשים...מחליפה מדינות....כניראה ביגלל זה.... לא שומרת כלום מהעבר...חוץ מהצעת הנישואים כי היא היתה באמת מיוחדת...הכל ניזרק,נימחק....ואין סינימנטים בכלום.... תארי לך שלא שמרתי אף מיכתב אהבה...אפילו לא של הבעל...

לקחת את החיים בסבבה

בלי להפוך את המאהבת לכל עולמי.... לחיות את החיים, להמשיך לעשות עוד הרבה דברים אחרים ולדעת ליהנות מכל הדברים הטובים שבחיים.

Donna4f

New member
איך להמנע משברון לב- רצפט ../images/Emo150.gif

1. לא היפגש עם זרים 2. לא להיפתח 3. לא לזרום 4. לא הגיד כן על כלום 5. לא לנשום הרבה 6. לא לנשום בכלל 7. לשכב על האדמה, עדיף בקרבת בית קברות..יותר נוח 8. לחכות שימצאו אותך. אלו היו 8 המלצות חמות על איך לשמור על הלב. אוהבת :) D

למעלה