לאור ריבוי המצטרפים/ות החדשים/ות אלינו

niva99

New member
לאור ריבוי המצטרפים/ות החדשים/ות אלינו

כרטיס ביקור ווקשה (נכון זה לא היפרנטה ולא קוסמוס-גיברת פתחת תיק שלך) -------------------- כל אחד בתורו רושמת זה פרטים פה פה ופה. שם:(כינוי באינטרנטה) גיל:(לא חייבת אם לא רצה זה) מצב משפחתי: מגורים:(בערך איזור) מכונית:(לא לפנטז-לרשום מה במציאות) אוכל מועדף: שתיה: צבע: מוסיקה: סרט: שחקן: שחקנית: אישיות נערצת: מקום בעולם: מרגיז: משמח: חלום: וכמו בכל טיול טוב בחו'ל הגענו לאופשיונל (יעני אופציה) תכונה אהובה: תכונה לא אהובה: מעריך: לא סובל: -LCA מוקדש לך -כי הבטחות יש לקיים.

p h o t o m a n

New member
עניתי

שם:p h o t o m a n גיל:31 מצב משפחתי:רווק מגורים: דרום מכונית: גרמנית אוכל מועדף:קוסקוס של אמא שתיה:ג'אק דניאלס צבע:כחול מוסיקה:רגאי סרט:עץ האגסים שחקן:דניאל די לואיס שחקנית:וינונה ריידר אישיות נערצת:דויד המלך מקום בעולם:ג'אמייקה מרגיז:אנשים שלא אוהבים בע"ח, נוטשים אותם ומתעללים בהם משמח:אנשים טובים שאוהבים בע"ח חלום:להיות מאושר רוב הזמן

ברוך הבא

שב, קח כוס קפה, העוגיות בדרך

Vdrums

New member
עכשיו תור זה מנהל זה פורום

שם:(כינוי באינטרנטה) תומר גיל:(לא חייבת אם לא רצה זה) בדרך ל25 מצב משפחתי: רווק מגורים:(בערך איזור) השרון מכונית:(לא לפנטז-לרשום מה במציאות) ממש כרגע? ג'יפ מהעבודה, אבל זה זמני, אני מחפש משהו צנוע כמו דייהטסו. אוכל מועדף: קטבה בורגול של סבתא שתיה: אלכוהול? גולדסטאר, אייריש קרים, שרידאנס, מרטיני אדום צבע: אדום, שחור מוסיקה: רוק, פיוז'ן, ג'אז, ישראלי סרט: ספרות זולה, מציצים שחקן: סמואל ג'קסון, בן סטילר שחקנית: לא יודע אישיות נערצת: אין מקום בעולם: איזה אי נטול שם ואנשים שהייתי בו באוקיינוס השקט מחוץ למפרץ פנמה. מרגיז: שחוזרים על דברים משמח: שנמצאים עם חברים חלום: לתופף (הגשמתי)

niva99

New member
../images/Emo66.gif ועכשיו אני (כי ההוא הלך)...

שם: ניבושה (זה במקום 99) גיל:30+ מצב משפחתי:נשואה. מגורים:בישוב הקרוב לחיפה. מכונית:מזדה לנטיס אוכל מועדף:קויאר בלוגה,לזניה,קוסקוס ביתי,ואסאדו. שתיה:מים מינרליים,מיצים טבעיים,דום פירניון. צבע:טורקיז. מוסיקה:שחורה (בלוז,רגאי) סרט:"שם הורד". שחקן:שון קונרי שחקנית:אנג'לינה ג'ולי. אשיות נערצת:רבין,והדלאי למה (ככה). מקום בעולם:כל מקום שאני לא שם (טוב חוץ מעיראק ואפגניסטן) מרגיז:תחמנים. משמח:ההפתעות הקטנות של החיים. חלום:בשלב זה לא יכולה לגלות. תכונה אהובה:הגינות ויושר תכונה לא אהובה:זילזול מעריכה:נדיבות לא סובלת:קיפוח של חלשים.

jackiz

New member
אני jacki

אני jacki גיל: 21 (צעיר יחסית אבל בעל עבר עםדופי מצב משפחתי: רווק + גיטרה מגורים: רמת-גני מכונית: total lost אוכל: טעים שתיה: לעיתים צבע: יש סרט:ראיתי אישיות נערצת: מישהו בעולם הבא... מקום בעולם: אי שקט בלי ישראלים (לא כולל אותי) מרגיז: ממשלה מושחתת משמח: דברים משמחים תכונה: יש לי הרבה מעריך: mark knopfler לא סובל: hipocrats זהו...

מוותק

New member
ועכשיו אני

כל אחד בתורו רושמת זה פרטים פה פה ופה. שם:(כינוי באינטרנטה) טל גיל:(לא חייבת אם לא רצה זה) 23 (כמעט 24....אמאלה...) מצב משפחתי: רווקה מגורים:(בערך איזור) מרכז מכונית:(לא לפנטז-לרשום מה במציאות) חצי עם אחי אוכל מועדף:לא אכלתי כזה כבר הרבה זמן... שתיה:אייס ארומה צבע:סגול מוסיקה:הכל חוץ ממה שלא... סרט:Down To You עם ג'ולייה סטיילס שחקן:פרדי פרינס ג'וניור שחקנית:קרן מור אישיות נערצת:אמא מקום בעולם:לונדון מרגיז:כשלא מאמינים לי משמח:זה שרזיתי 14 ק"ג בחודשיים וחצי ושאני ממשיכה... חלום:בריאות ואהבה (בעל שאני אוהב ויאהב אותי ילדים) ולא יזיק גם בית פונה לים, עם בריכה ועוד כמה תוספות... וכמו בכל טיול טוב בחו'ל הגענו לאופשיונל (יעני אופציה) תכונה אהובה:שאפתנית תכונה לא אהובה:... לא ממש תכונה... קצת מעופפת לאחרונה... מעריך:אנשים שעובדים ע"מ להגיע להישגים. שאפתנים לא סובל:שקרנים

ניוה , הכנת לי עבודה על הבוקר?

אז ככה: שם:מיכל (הידועה כ-ילדת"ה) גיל: 25 מצב משפחתי:רווקה מגורים:מרכז ארצינו מכונית: בץ! (פיאט אונו ירקרקה) אוכל מועדף:שוקולד בכל צורותיו שתיה:מרלו, קוסמופוליטן (אבל רק מהברמן המועדף עלי). ומים קרים. הרבה מים קרים! צבע: סגול והנה הגענו לשלות שאין לי מושג איך עונים עליהן- מוסיקה:המון סגנונות, בעיקר רוק ישראלי סרט:אין סרט הכי אבהוב. אבל הפעם הראשונה שהייתי בקולנוע היה בגיל כמה חודשים בצלילי המוסיקה, אז נישאר לו מקום נוסטלגי (ועל פי אמא אפילו לא הפרעתי לראות את הסרט
) שחקן: לא מכירה שמות שחקנית:ראה סעיף קודם אישיות נערצת:עוד לא הוחלט מקום בעולם: לטיול - בכולו (כמעט), לחיות-רק כאן מרגיז: להיות ערה ב- 06:00 בבוקר משמח: נשיקת בוקר טוב מאהובי חלום:לקחת שנת חופש לטיולים תכונה אהובה:עקשנות תכונה לא אהובה: קרזיונריות (מה המילה בעיברית??) מעריך: יכולת הקשבה של אנשים לא סובל: עמבה!

דנה551

New member
כרטיס ביקור../images/Emo20.gif

שם - דנה551 גיל - 25 מצב משפחתי - רווקה מגורים - אזור השרון מכונית - יונדאי אקסנט אדומה אוכל מועדף - איטלקי שתיה - דיאט קולה (בגמילה) צבע - אדום ועוד פעם אדןפ מוסיקה - רוק ומוסיקה עברית סרט - חומות של תקווה שחקן - טום קרוז "בסמורי האחרון" שחקנית - אומה תורמן אישיות נערצת - אילן רמון ז"ל מקום בעולם - זנזיבר מרגיז - חוסר יכולת לפרגן משמח - חיוך חלום - מנסה להגשים בד"כ את חלומותיי

דנה551

New member
../images/Emo25.gif|תודה גם אני את שלך

אנחנו נעשות דביקות או שנדמה לי? סתתתםםםםםםם שיהיה אחלה בוקר שבעולם שמש

../images/Emo9.gif- הנה אני.....שוב.........

שם:פרונת
מצב משפחתי:בהמתנה לשינוי...בינתיים לא נידתי מעולם למשרד הפנים.
מכונית: מוניות או קורקינט
אוכל מועדף: בית
:בישולים שלי חוץ:
פלאפל שתיה: פטל דאיט
צבע: סגול
מוסיקה:
שנות ה70'- דור הוודסטוק רוקנ'רול, שירי ארץ ישראל, כמעט הכל חוץ מטראנס וטכנו סרט: עידן הקרח
שחקן: אל פצ'ינו שחקנית: גולדי הון אישיות נערצת: אין... מקום בעולם: חוף הים
מרגיז: שקרנים
משמח: בלונים
חלום: להיות איפה שאני לא תכונה אהובה: הקשבה תכונה לא אהובה: מאמינה יותר מידי באנשים- יתר אמון מעריך: מאמצים לעזור למישהו לא סובלת: התעלמות

למעלה