לאור ריבוי המצטרפים/ות החדשים/ות אלינו

niva99

New member
עם כינוי כזה חמוד איך לא?

סליחה שפלשתי-פשוט פרה קטנה וחמודה מוכרת לי מפורום אחר.

niva99

New member
מהפורום

יפות ושמנות או שמא היו אלה שמנות ויפות? לא תאמיני באילו עוד פורומים אני משוטטת סמויה... (על כוס קפה,NLP ,תרבות איטליה,קריסטלים ואבני חן,טוב לא אלאה אותך-ישנם עוד רבים...).

../images/Emo124.gif תומרררררררר

קדימה! מפגש פורום! אני רעבהההההההההההההה

fireballgames

New member
משועמם בעבודה ....

שם:(כינוי באינטרנטה) יווווונתן גיל:(לא חייבת אם לא רצה זה) 24 (וואי , איזה זקן) מצב משפחתי: רווק מגורים:(בערך איזור) ת"א מכונית:(לא לפנטז-לרשום מה במציאות) חופשי חודשי אוכל מועדף: רק לא קישויים שתיה: אלכוהול צבע: כחול / שחור מוסיקה: רק לא מאיה בוסקילה סרט: קשה ... נגיד סרט של קובריק כלשהוא שחקן:ג'וני דפ שחקנית: ניקול קידמן (אאאההה) אישיות נערצת: קשה להחליט מקום בעולם: פראג מרגיז: אנשים טפשים שחושבים שהם חכמים משמח: סקס , מוזיקה , אוכל חלום: כל לילה בשעה 2 בערך וכמו בכל טיול טוב בחו'ל הגענו לאופשיונל (יעני אופציה) תכונה אהובה: אוח , שאלה נדושה תכונה לא אהובה: קיטשיות מעריך: כסף לא סובל: כשאין לי כסף זהו בערך... נעים מאוד...

fireballgames

New member
דברי בשם עצמך...

אני דורש שכל מי שנעים לו (או לה ) מאוד יגיד את זה בנפרד!

Vdrums

New member
לי גם נעים ../images/Emo3.gif

תגיד באיזה נישה של מוזיקה אתה מתעסק?

niva99

New member
טוף -הישר לפינת העילוב.

ככה זה בחיים נסי להיות טיפה איכפתית וישר סונטים בך. אבל לא נורא (שים לב לפולניות המדוברת) בלב החלש הזה ספג עלבונות קשים מזה.[אייקון של אנחה קורעת לב]

fireballgames

New member
אני ואת מאותו חומר קורצנו

גם אני מהגזע הנחות הידוע בתור פולנים... אחחח , קשה , קשה...

i`m the warlus

שם: בוריס. גיל:18 . מגורים: צפון. אוטו: פורד אסקורט של אבא. מוזיקה: רוקנרול. אישיות: ג`ון לנון האגדי. תכונה לא משהו: חוסר ביטחון. אהה מצב רווק ולא יכול לחיות בלי גיטרה. אוכל: הכל ופיצה גם

תשובות...

שם:(כינוי באינטרנטה) - רויטל גיל:(לא חייבת אם לא רצה זה) - 22 (נו לא להיות קטנוניים 22 וחצי) מצב משפחתי: רווקה +חתול מגורים:(בערך איזור) - חיפה מכונית:(לא לפנטז-לרשום מה במציאות) - דייהו רייסר . אוכל מועדף:כל דבר שקשור לבצק וגבינה (בורקס, פיצה , לזנייה) שתיה: דיאט קולה , תפוזים, אייס קפה. צבע: כחול, סגול. מוסיקה: שחורה, רוק , טראנס ושאר הגץ גץ גץ ... סרט: מנזר מגדלנה , אישה יפה , מי הפליל את רוג'ר ראביט
שחקן: הממ... ג'וני דפ , קורט ראסל. שחקנית: כריסטין דאנסט, ג'ולייט לואיס, מישל פייפר. אישיות נערצת: לא יודעת לגבי אישיות.. אבל לגבי נערצת - אמא. מקום בעולם : ניו יורק מרגיז: אנשים שצוחקים על חשבון הגב של אחרים. משמח: בעלי חיים וילדודס. חלום: בריאות לי ולמשפחה
וחוץ מזה לא יזיק גם כסף ואהבה.

למעלה