לאחרונה נתקלתי בכמה נשים עם מכנה משותף אחד...

יעיש התימני

Well-known member
אנשים אשר עובדים בעבודה סזיפית, אט אט מדברים פחות.

הבנות שלי מדברות כל היום על מלצרות, הן עובדות כמלצריות וזה מלא את עולמן.

שיא של השיחה זה איזה מנה הן יזמינו במשמרת הבאה.

האמת היא שאני כבר לא יכול לשמוע.

אישוניאיש.
בעיות קשב.
העלית בי קושייה שתמיד טרדה את מנוחתי -
האם הפרופסור לפילוסופיה ורעייתו הרופאה משוחחים תדיר על סוגיות ברומו של עולם?
לפי דימויים שמוקרנים לנו ללא הרף הן באמצעות ביוגרפיות, סרטים וכו' - בחיים הם לא דיברו על זה שהוא משאיר את השירותים מלוכלכים או שהוא חייב להוציא את הילדים מהגן.
זה אנחנו, לא הם.

אישון34

Well-known member
העלית בי קושייה שתמיד טרדה את מנוחתי -
האם הפרופסור לפילוסופיה ורעייתו הרופאה משוחחים תדיר על סוגיות ברומו של עולם?
לפי דימויים שמוקרנים לנו ללא הרף הן באמצעות ביוגרפיות, סרטים וכו' - בחיים הם לא דיברו על זה שהוא משאיר את השירותים מלוכלכים או שהוא חייב להוציא את הילדים מהגן.
זה אנחנו, לא הם.
אנשים מדברים את חייהם.

אני וזוגתי לא מדברים את חיינו, לפני יומיים היא שאלה אותי איך היה יומך, וזה תפס אותי לא מוכן, אז סרבתי לענות. (למה? כי היא לא שואלת אף פעם).

כל אדם בנוי אחרת, אבל האלכוהול הוא מה שאיפשר לדורות של עובדי מכרה לעבוד במכרות/מספנות.

השאלה היא מה הכלי שלך לשרידות?

לכל אדם כלי אחר.

אישוניאיש.
מאמין בשינה.

יעיש התימני

Well-known member
אנשים מדברים את חייהם.

אני וזוגתי לא מדברים את חיינו, לפני יומיים היא שאלה אותי איך היה יומך, וזה תפס אותי לא מוכן, אז סרבתי לענות. (למה? כי היא לא שואלת אף פעם).

כל אדם בנוי אחרת, אבל האלכוהול הוא מה שאיפשר לדורות של עובדי מכרה לעבוד במכרות/מספנות.

השאלה היא מה הכלי שלך לשרידות?

לכל אדם כלי אחר.

אישוניאיש.
מאמין בשינה.
הכלי שלי לשרידה?
כמוך - שינה. אני עולה למיטה וחוזר אחרי 10 או 12 שעות.

doriangray011

Well-known member
אתחיל בבדיחה.
עו״ד די ידוע הזמין שרברב לתיקון דחוף. המשרד הוצף וכו.
השרברב הגיע. עשה מה שעשה וגבה סכום לא מבוטל על שעת עבודה
העו״ד נזעק ואמר. אני עו״ד מפורסם וידוע לא מרוויח כך.
ענה השרברב. יודע שאני הייתי עו״ד גם לא הרווחתי כך.
מוסר ההשכל מובן. לא התואר והמעמד מרוויחים בהכרח ממון. ובסוף זה מה שחשוב.
הגישה שלך אופיינית לנשים דווקא. להעריך את הגבר לפי מעמד ו/או עובי הארנק. וכידוע מאחרי כל גבר מצליח עומדת אשה שמציקה ודוחפת.
לרוב זה לא קורה הפוך. לגברים פחות אכפת מה עושות נשותיהם. כל זמן שהיא נראיית טוב ומכינה אוכל 😂. קלישאה. אישתי למשל נראיית נהדר לא יודעת לבשל ובעלת קריירה להתפאר.
הנשים שהזכרת בחרו בחיים פשוטים וכל הכבוד להן. הן יכלו כך או כך ובחרו.
שאפו.

יעיש התימני

Well-known member
אתחיל בבדיחה.
הגישה שלך אופיינית לנשים דווקא. להעריך את הגבר לפי מעמד ו/או עובי הארנק. וכידוע מאחרי כל גבר מצליח עומדת אשה שמציקה ודוחפת.
לרוב זה לא קורה הפוך. לגברים פחות אכפת מה עושות נשותיהם. כל זמן שהיא נראיית טוב ומכינה אוכל 😂. קלישאה. אישתי למשל נראיית נהדר לא יודעת לבשל ובעלת קריירה להתפאר.
שאפו.
בת זוגי זכתה לגב חזק מאחוריה בשנים הראשונות של חיינו המשותפים, אפילו המחיר היה הכנסות מעטות, הוצאות רבות, עד שפנינו להורינו לעזרה. מהרגע שהבינה ש"זה לא יקרה" כי היא לא אדם שהקריירה היא עיקר מעייניו, ובן הזוג מרוויח משכורת ממוצעת במשק היא ויתרה.
עצובה, ממש לא!
שמחה בחלקה - מאוד
יש לה קשר עם כל חבריה מהעבר, אף לא אחד/ת מביט בה ב"זלזול", כי "הצלחה" נמדדת גם אצלם עפ"י מדדים אחרים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
בת זוגי זכתה לגב חזק מאחוריה בשנים הראשונות של חיינו המשותפים, אפילו המחיר היה הכנסות מעטות, הוצאות רבות, עד שפנינו להורינו לעזרה. מהרגע שהבינה ש"זה לא יקרה" כי היא לא אדם שהקריירה היא עיקר מעייניו, ובן הזוג מרוויח משכורת ממוצעת במשק היא ויתרה.
עצובה, ממש לא!
שמחה בחלקה - מאוד
יש לה קשר עם כל חבריה מהעבר, אף לא אחד/ת מביט בה ב"זלזול", כי "הצלחה" נמדדת גם אצלם עפ"י מדדים אחרים.
זה באמת אינדבדואלי לכל אישה/גבר.
אני מכירה לא מעט נשים,זוגות שהקריירה, מקצוע, מאד חשוב להם לא בקטע של "הצלחה" אלא פרנסה,עתיד,ובטח במצב של היום

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אתחיל בבדיחה.
לרוב זה לא קורה הפוך. לגברים פחות אכפת מה עושות נשותיהם. כל זמן שהיא נראיית טוב ומכינה אוכל
😂
. קלישאה. אישתי למשל נראיית נהדר לא יודעת לבשל ובעלת קריירה להתפאר.
שאפו.
אענה קודם כל לך ולבדיחתך, לפני שאומר גם לאישורננו היקר מספר מלים... ובכן... לשרברבים ש"תוקעים מחירים" יש גם סוג של פתגם, האומר ש"בעבור סכום נמוך יותר אני לא אכניס את ידיי ל_רא" או שיאמרו לחילופין ש"את הבתים לילדים שלי רכשתי בזכות העיסוק הספציפי הזה ואיני מתבייש בכך". ומכיוון שמשכורתה של אישה הוא נמוך ביסודו משכר של גבר שעוסק בדיוק באותה מלאכה, יהיו אולי נשים שיעדיפו לקבל עוד קצת פחות, תוך שהן נהנות מחופש של חוסר אחריות בתפקיד בעל דרישות גבוהות יותר.​

1. זוגיות המבוססת על כסף אין סיכוי לשרוד
אם יש כסף והרבה יום אחד עלול/ה לפרק ולקבל 50 % מהנכסים
ואם אין כסף זו תהיה אהבה התלויה בדבר ותתרסק.
2. א. נשים חותרים לכסף כדי להיות מאושרים. הבעיה שעד גיל 50 הם מוכרים את הבריאות למען הכסף ואחרי זה את כל הכסף למען הבריאות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
2. א. נשים חותרים לכסף כדי להיות מאושרים. הבעיה שעד גיל 50 הם מוכרים את הבריאות למען הכסף ואחרי זה את כל הכסף למען הבריאות.
נשים חותרות לכסף כדי להיות מאושרות?
לא יודעת,מהו אושר בעיניך? וזה נכון גם לגברים בנוגע לכסף,אחד יאמר שכסף עושה אותו מאושר כי זה אמצעי לחיות ,השני יאמר שכסף עבורו זה חלק מהצלחה ,לסיכום:בכל מצב וסיטואציה כסף הוא חשוב כמו כל דבר מהותי בחיים.

נשים חותרות לכסף כדי להיות מאושרות?
לא יודעת,מהו אושר בעיניך? וזה נכון גם לגברים בנוגע לכסף,אחד יאמר שכסף עושה אותו מאושר כי זה אמצעי לחיות ,השני יאמר שכסף עבורו זה חלק מהצלחה ,לסיכום:בכל מצב וסיטואציה כסף הוא חשוב כמו כל דבר מהותי בחיים.
האנושות כולה חותרת לכסף, אנשים ונשים, חלק פחות חלק יותר, אבל אדם יעשה בירור עם עצמו מדוע מעוניין בכסף בסוך יגיע לתשובה אחת והיא כדי להיות מאושר. ולכן מומלץ לשמור על פרופורציה כדי לא לשלם מחיר כבד מנגד ולהפסיד בצד השני את האושר. זו הייתה כוונתי @ראש מיוחד1

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
האנושות כולה חותרת לכסף, אנשים ונשים, חלק פחות חלק יותר, אבל אדם יעשה בירור עם עצמו מדוע מעוניין בכסף בסוך יגיע לתשובה אחת והיא כדי להיות מאושר. ולכן מומלץ לשמור על פרופורציה כדי לא לשלם מחיר כבד מנגד ולהפסיד בצד השני את האושר. זו הייתה כוונתי @ראש מיוחד1
כשאתה מסביר לאט,,,אני מבינה מהר🙂 "חתיך חסיד"...ואגב,הכינוי שלך אמיתי או שזה סתם דימוי?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אם זה אתר תפוז אז אני יכול להיות חתיך חסיד, ואגב אולי תדעי לייעץ לי איך ניתן לשנות את הדימוי הזה?
אפשר לחשוב יחד על דימוי אחר כאילו שאתה באתר אחר כמו "חושק בעלטה",מה אתה אומר?😆
חכמולוג גוד שבס.

Lucifer LightBringer

Well-known member
אין אהבה שלא תלויה בדבר...

למעלה