אההה.. פניו של ג'יסון מופיעות על הספר?
V VAMPhantom New member 18/8/03 #23 לפני שאזוז, הנה הפתרון המלא:../images/Emo45.gif הספר שנראה בתמונה, הוא "ספר המתים" הלקוח מהסרט EVIL-DEAD אבל: מה הקשר לג'ייסון? התמונה הנ"ל לא לקוחה כלל מEVIL-DEAD, אלא לקוחה מ:"יום שישי ה-13:ג'ייסון הולך לגהנום!" ספר זה מוכן על השידה באחד מחדרי הבית של ג'ייסון זהו-זה, הפתרון הושלם במלואו! תודו שזה היה נחמד, 2החידות(שבאמת חשבתי שיהיו קלות)
לפני שאזוז, הנה הפתרון המלא:../images/Emo45.gif הספר שנראה בתמונה, הוא "ספר המתים" הלקוח מהסרט EVIL-DEAD אבל: מה הקשר לג'ייסון? התמונה הנ"ל לא לקוחה כלל מEVIL-DEAD, אלא לקוחה מ:"יום שישי ה-13:ג'ייסון הולך לגהנום!" ספר זה מוכן על השידה באחד מחדרי הבית של ג'ייסון זהו-זה, הפתרון הושלם במלואו! תודו שזה היה נחמד, 2החידות(שבאמת חשבתי שיהיו קלות)
A austin1 New member 18/8/03 #26 אם כבר מדברים על ברוס קמבל ראיתי עכשיו בערוץ הבידור שיוצא לו סרט חדש בחודש הבא לפי מה שהבנתי העלילה שהוא משחק את אלביס בגיל מבוגר שהוא כבר נמצא בבית אבות ויש איזה מומיה ששואבת את הנשמות של האנשים שם
אם כבר מדברים על ברוס קמבל ראיתי עכשיו בערוץ הבידור שיוצא לו סרט חדש בחודש הבא לפי מה שהבנתי העלילה שהוא משחק את אלביס בגיל מבוגר שהוא כבר נמצא בבית אבות ויש איזה מומיה ששואבת את הנשמות של האנשים שם
V VAMPhantom New member 18/8/03 #27 כוונתך לסרט הבא: "בובא הו-טאב"../images/Emo45.gif צריך להיות משהו מדהים... הנה עוד פרטים בענין: IMDB MOVIES
כוונתך לסרט הבא: "בובא הו-טאב"../images/Emo45.gif צריך להיות משהו מדהים... הנה עוד פרטים בענין: IMDB MOVIES
X xander55 New member 18/8/03 #28 שמעתי על זה משהו ב-E! ../images/Emo129.gif החליטו לעשות סרט על אלביס בצורה שונה.
V VAMPhantom New member 18/8/03 #29 לא רק אלביס שם...אם הבנתי נכון.. ישנה דמות בשם: J F K מאמין שיודעים מה השם הזה,נכון?
M Mistress of Blood New member 18/8/03 #32 אני חושבת שאתה יודע../images/Emo8.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם סתם סתם! גיל תרביץ לי חח
אני חושבת שאתה יודע../images/Emo8.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם סתם סתם סתם! גיל תרביץ לי חח
A austin1 New member 18/8/03 #33 כן אבל זה לא j f k האמיתי זה אחד האנשים ששבית האבות והוא חושב שהוא j f k הוא בכלל שחור ומי היה מאמין ברוס קמבל משחק את אלביס
כן אבל זה לא j f k האמיתי זה אחד האנשים ששבית האבות והוא חושב שהוא j f k הוא בכלל שחור ומי היה מאמין ברוס קמבל משחק את אלביס