לאחר כמה שמיעות...הדיסק מעולה!

• פותח הנושא yo25
  • פורסם בתאריך

yo25

New member
לאחר כמה שמיעות...הדיסק מעולה!

אני בד"כ כאן בפורום רק בצללים P: אבל אחרי קריאת כל ההשמצות של הדיסק החדש הייתי חייב להגיב, אנשים כאן מאד ממורמרים משום מה. אומנם הדיסק לא bfp או sw אבל בהחלט יותר מוצלח מADP . יש בדיסק המון שירים ממש טובים. אני לא אפרט כי כמעט כולם! היותר חלשים בעיני הם , not dying today ,police me , that guy אבל יש מצב שגם הם יתחבבו עלי בשמיעות נוספות. טורי נשמעת במיטבה, הקול שלה רך וצלול , כנראה כל המסע הופעות האחרון ממש אימן את הקול שלה כמו שצריך. רחוקה שנות אור מהקול המתחתי המאונפף מ BK אמנם קצת מצער שטורי זונחת את הפסנתר ונותנת דגש גדול יותר לעיבודים בומבסטים לרוב השירים , מה שממשיך את הסיגנון מ ADP אבל אני מתנחם בכך שנזכה לשמוע את חלקם מהופעות בעיבוד יותר פשוט. עדיין השירים מאד מיוחדים וחזקים. חלקם עם מלודיה לא שיגרתית. אולי בגלל זה להרבה אנשים קשה להתחבר משמיעה ראשונה. מה גם שבדיסקים כל כך ארוכים כמו של טורי באמת קשה לעקל את הכל בשמיעה מלאה של הדיסק. צריך להקשיב די הרבה פעמים כדי להבין מה בדיוק הולך שם. ובעיני הדיסק דוקא מאד אחיד מבחינה סיגנונית לאורך השירים . הוא מעין שילוב של המוזיקה האלקטרונית מונוס עם קצת מלודיות מסקרלט והצורמנות של FTCH ובכל זאת מצליח לחדש ולהביא טורי אחרת. והסוף של הדיסק ממש שווה..החלק האחרון של lady in blue ממש מרגיש הופעה חיה מחשמלת. ושווה גם לקנות עם שיר הבונוס oscars theme(או להוריד אותו, מitunes כמובן P: ) , הוא ממש שיר טורי קלאסי, רק היא והפסנתר. פשוט להתמוגג כשהיא שרה "puppies" בקיצור ...אני אהבתי ...ונראה לי שמאד אפילו. ולפי דעתי הדיסק הזה יחשב לדיסק לא רע בכלל שלה ...אתם עוד תיראו

אוקי נו הכל טוב

היא עדיין מנגנת ב10 פסנתרים בו"ז, עדיין כותבת ליריקס לא קשורות למציאות, עדיין חותכת, אנשים, רק שתבוא לארץ שוב, באמת.

רעוּת

New member
שלא תבוא,

אין לי כסף
ואפילו עוד לא שילמתי למתא"ם $%^$%^& ואלי אני אחליט *עכשיו* שאני בטוח לא רוצה תואר שני בפסיכולוגיה ואז גם יהיה לי קיץ וגם לא יהיה לי מינוס 3000 בבנק
כאילו, אני גם ככה אגיע למסקנה הזאת עוד כמה חודשים, אז למה לא עכשיו
למה סתם

רעוּת

New member
וואו, איש אופטימי ../images/Emo12.gif

זה כאילו שראית את האור ועכשיו אתה מנסה לשכנע אותנו שהוא קיים אמן
. (בינתיים אשאר בחושך, ב-ignorance, עם הצללים על קיר המערה
).

אחלה אלבום !

מלודיה זורמת מההתחלה עד הסוף הדרמטי שירים נוגעים ללב טקסטים מעולים הקול שלה נשמע ממש טוב אחרי adp החלש משהו היא הצליחה להפתיע אותי לטובה חולה עליה.....

רעוּת

New member
מה אתם שומעים בו שאני לא ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

ודרך אגב, הזיות שמיעתיות זה אחד הסמפטומיים של סכיזופרניה

avivs

New member
תני להם להנות!

אני בהתחלה בכלל אהבתי את הביקיפר. הזמן עושה את שלו...

רעוּת

New member
תכלס ../images/Emo7.gif

לא סתם קוראים לדלוזיות "סמפטומים חיוביים"

לא יודעת מה איתך,

אני הולכת לשלם מספיק שכד בשביל קיר לדפוק עליו את הראש
לא שזה הולך להיות כזה אתגר אצלי *חיוך מריר* אמג קורטיין קול טוב!!! *הולכת לקרוא ליריקס ולחפש רגש בתקוות שווא*

רעוּת

New member
אני לא יודעת מה איתך,

אני עושה את זה כבר שנתיים
. ובאותה הזדמנות תחפשי בו גם את ההתחלה של "מלנכולי". למרות שמרגישים את זה יותר בקטע מההופעה ביוטיוב.

rfranko

New member
אני מתאפקת עד שהוא יגיע אך בסוף אשבר ../images/Emo7.gif

אני לא מבינה את עצמי ואת ההתעקשות שלי לא להקשיב לו במי ספייס ומכל הביקורות שאני קוראת פה נראה לי שרק אני אחליט בעצמי (כרגיל) אבל המתח הורג אותי

רעוּת

New member
היית מתה שהמתח יהרוג אותך, ולא האורך והאיכות

של האלבום
.

Applebite

New member
אצלי דווקא העובדה האופטימית ביותר

הייתה המלודיות הלא שגרתיות... זה משהו שאני מאוד מחפשת במוזיקה שאני שומעת, אבל מה שחסר כאן זה הרגש (וזה רק אחרי שמיעה אחת).

בדיוק מהסיבה הזאת נורא שמחתי ב give.

המלודיה. ואפילו היה בו הינט של רגש שיכולתי לראות בו משהו מ-ה-רגש -ה-זה. אבל. לא יודעת.

למעלה