לאחר כמה שמיעות...הדיסק מעולה!
אני בד"כ כאן בפורום רק בצללים P: אבל אחרי קריאת כל ההשמצות של הדיסק החדש הייתי חייב להגיב, אנשים כאן מאד ממורמרים משום מה. אומנם הדיסק לא bfp או sw אבל בהחלט יותר מוצלח מADP . יש בדיסק המון שירים ממש טובים. אני לא אפרט כי כמעט כולם! היותר חלשים בעיני הם , not dying today ,police me , that guy אבל יש מצב שגם הם יתחבבו עלי בשמיעות נוספות. טורי נשמעת במיטבה, הקול שלה רך וצלול , כנראה כל המסע הופעות האחרון ממש אימן את הקול שלה כמו שצריך. רחוקה שנות אור מהקול המתחתי המאונפף מ BK אמנם קצת מצער שטורי זונחת את הפסנתר ונותנת דגש גדול יותר לעיבודים בומבסטים לרוב השירים , מה שממשיך את הסיגנון מ ADP אבל אני מתנחם בכך שנזכה לשמוע את חלקם מהופעות בעיבוד יותר פשוט. עדיין השירים מאד מיוחדים וחזקים. חלקם עם מלודיה לא שיגרתית. אולי בגלל זה להרבה אנשים קשה להתחבר משמיעה ראשונה. מה גם שבדיסקים כל כך ארוכים כמו של טורי באמת קשה לעקל את הכל בשמיעה מלאה של הדיסק. צריך להקשיב די הרבה פעמים כדי להבין מה בדיוק הולך שם. ובעיני הדיסק דוקא מאד אחיד מבחינה סיגנונית לאורך השירים . הוא מעין שילוב של המוזיקה האלקטרונית מונוס עם קצת מלודיות מסקרלט והצורמנות של FTCH ובכל זאת מצליח לחדש ולהביא טורי אחרת. והסוף של הדיסק ממש שווה..החלק האחרון של lady in blue ממש מרגיש הופעה חיה מחשמלת. ושווה גם לקנות עם שיר הבונוס oscars theme(או להוריד אותו, מitunes כמובן P: ) , הוא ממש שיר טורי קלאסי, רק היא והפסנתר. פשוט להתמוגג כשהיא שרה "puppies" בקיצור ...אני אהבתי ...ונראה לי שמאד אפילו. ולפי דעתי הדיסק הזה יחשב לדיסק לא רע בכלל שלה ...אתם עוד תיראו