לאחר כמה שמיעות...הדיסק מעולה!

• פותח הנושא yo25
  • פורסם בתאריך
הפיל של אנסטסיה הרבה יותר חזק משהוא מדכא

בעיניי [אנשים פה עלולים להתבלבל ולא להבין למה אנחנו מדברים על פילים באמצע פורום טורי,כאילו יש לנו הזיות כמו טורי ואנחנו מדמיינים שלכל שיר יש פיל... לכל שיר יש פיל, שנתן לו אלוהים ונתנו לו אביו ואמו
] אה, ואייסיקל?! מז'ורי בטירוף בעיניי מכל בחינה, שיר נצחון מטורף על העולם סטייל שכולם ילכו להזדיין &/ |פרצופים של אפרת בנצור| אבל זכותך לראות את זה אחרת

noosh

New member
אין צורך לשים לי ../images/Emo140.gif |אה|

אפשר לחשוב מה כבר אמרתי |אה|. אולי זה נכון, אולי הוא באמת יותר חזק משהוא מדכא. לא יודעת, אולי סתם הליריקס וכל ההרגשה של UTP מתקשרים אצלי לעצב, או לכאוס או לכאב, ובגלל זה אני מרגישה את זה ככה. אבל מבחינה טכנית יכול להיות שזה נכון, פשוט קצת קשה לי לנתק את עצמי מזה.

Sunflower Fairy

New member
אני דווקא מאוד מסכימה עם זה../images/Emo204.gif

גם לי כל הליריקס והפיל (הגמל גם, אבל עליו לא מדברים
) של UTP מרגיש מאוד כאוב ועגום. יש שם שירים שאני לא מסוגלת לשמוע אם אני לא במצברוח המתאים. יש שם המון כאב וכעס בכל שיר.

תראו, זה לא שאני שומעת יוטיפי להנאתי ../images/Emo16.gif

אבל דוקא הסוף שלו מרים אותי, כאילו, החל מהשירים שהם לא קלאוד און מיי טאנג

Applebite

New member
יוטיפי מהנה מאוד, וזה שהוא חותך לא אומר

שאי אפשר ליהנות ממנו. אני נהנית גם מדברים קשים ומכאיבים. התלבטתי קשות אם להגיב בקשר ליס אנסטסיה וכל פעם אמרתי "לא משנה", אבל הנה, אני מגיבה. גם לדעתי השיר הזה לא מדכא. זו ממש לא המילה שהייתי משתמשת בה לתאר אותו. הוא לא שיר עליז שמח (וטוב שכך לכל הרוחות), אבל התחושה ממנו היא לא דיכאון בכלל. חלק מהקטע שלו הוא שהוא משתנה כל הזמן. זו יצירה של 10 דקות שיש בתוכה 10 שירים שונים להרגשתי. הוא משתנה מעצב ויאוש לתקווה ולהתעוררות, משקט וקטנות לאפיות ולהתפרצות, מזרימה לעצירה, מניסיון וערגה להתפכחות והצלחה (לא בהכרח בסדר הזה). אני לא יודעת להגיד מה המסקנה הסופית ואני לא יכול לומר שהבנתי את כוונת המשוררת בכל משפט, אבל זו ההרגשה הכללית. יכול להיות שאני מזבלת את השכל לגמרי אבל זה אחד הדברים שאני כל כך אוהבת אצלה, שאפשר לפרש כל דבר בעצמנו והיא לא נותנת לנו הסברים מפורטים.

yo25

New member
טוב עד כאן! "היא מזייפת בחלק מהשירים" ??!

אני כמעט רציתי ללחוץ על הכפתור של "תלונה על ההודעה". טורי אימוס לא מזייפת (נקודה!), ואם היא כן מזייפת באיזה שיר, לא ששמעתי את זה בדיסק החדש או בשיר GIVE זה בגלל שהיא התכוונה לזייף וזה משרת את השיר. הרבה מהשירים בדיסק החדש הם בטונים מינורים אפלים ו"צורמניים" סטייל FTCH אבל הם בהחלט לא זיוף. ובעיני שיר הנושא סקסי ומהפנט והוא לא היה עובד אחרת אם לא היתה שם חזרה על המשפט , אז די לזרוק מילים כמו חובבני ליוצרת בעלת כישרון ענק כמו טורי. ובאמת להביע ביקורת על דיסק עם שירים מורכבים כמו של טורי אחרי שמיעה ראשונה או שנייה זה לא ממש לעניין. צריך באמת לשמוע כל שיר כמה פעמים עד שמבינים מה הולך שם בכלל.שלא לדבר על להתעמק במילים כדי לנסות לפענח את המשמעות שלו. זכור לי שאמא שלי היתה תמיד אומרת לי שכל השירים של טורי נשמעים לה אותו דבר. והיא היתה אומרת את זה על BFP . אז זהו...וזאת רק הדעה שלי...P:

northern lad2

New member
אני מאוד מסכים

נכון שיש המון שירים בדיסק (וזו באמת קצת בעיה)- אבל האמת היא שאם רובם נשמעים טוב (ובעיני טוב הכוונה היא למורכבים ומעניינים) אז מצבנו מצויין. אהה, ואני נוסע להופעה בקופנהגן ווהוו!!!!

avivs

New member
העניין הוא

שעם השירים החדשים אין לי שום רצון לשבת ולנסות להבין לעומק של השירים, בטח לא לשבת ולנסות להבין מה עומד מאחורי שורות ליריות כמו, "הבחור הזה גורם לי לצרוח בלילה". אנחנו מכירים את המוזיקה של טורי כבר שנים רבות, ובדיוק כמו שהשנים לא עשו טוב לביקיפר, ובדיוק כמו שהדעה שלי בשבוע הראשון על ADP לא השתנתה בשנתיים האחרונות, אני לא מרגיש שעם הזמן אני אגלה שAATS הוא איזושהי יצירת מופת שפשוט חמקה מבין אצבעותיי. טורי של היום זו לא הטורי של פעם, ורמת ההשקעה שנדרשה מהמאזין בשביל ממש להכנס למוזיקה שלה לא ממש קיימת היום. לדעתי.

Applebite

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שהבהרתי כבר בהודעה ההיא

שמה שאני כותבת לא הולך להיות נעים, אולי הייתי צריכה לכתוב באותיות ענק מודגשות "לא לסוגדי טורי מושבעים במיוחד"... קשה, קשה. יש לי לומר על זה שלושה דברים: 1. טורי היא בכל זאת בן אדם, לא ישות אלוהית מושלמת. 2. אין שום צורך להעלב אישית מכמה מחשבות שעלו לי לאחר השמיעה השנייה. והדגשתי שזה לאחר שמיעה שנייה בדיוק כדי שיהיה ברור שצריך לקחת את זה בפרופורציות הנכונות. ובכלל, זו לא ביקורת אלא דעתי הלא מושכלת (או "תובנות" כפי שכיניתי אותן) כי *זו רק השמיעה השנייה*. יש מספר מסוים של שמיעות שלאחריהן אתה כן מאשר לי להביע את תובנותיי? 3. יש לי שמיעה מוזיקלית חדה ורגישות לזיופים. אני לא מתפשרת על דברים כאלה ולא ממש אכפת לי אם זו טורי האלוהית שלך או לא. אתה מגייס אנשים לדת טורי? אני לא מצטרפת (מה שמחזיר אותנו לנקודה הראשונה שלי, טורי היא בן אדם). תלמד לקבל דעות שונות משלך או לפחות תשלים עם העובדה שהן קיימות.

rfranko

New member
דווקא כתבת סבבה לגמרי (ואני מהסוגדים../images/Emo196.gif)

אני כבר מחכה לקבל את ההעתק שלי ולראות לאיזה מקומות הוא לוקח אותי

למעלה