רק אם הוא בא אחרי חיש
S sailor New member 18/10/04 #22 הגפילטע מוגן במתחם השמורה נא לא לפגוע בערך הסטורי מוגן. גמני בעד הגויאבות והכוסברה (אפשר להוסיף גם לקנעיידל ואפילו למרקצח שהיא שוחה בו, כוסברה, לא גויאבה)
הגפילטע מוגן במתחם השמורה נא לא לפגוע בערך הסטורי מוגן. גמני בעד הגויאבות והכוסברה (אפשר להוסיף גם לקנעיידל ואפילו למרקצח שהיא שוחה בו, כוסברה, לא גויאבה)
ק קא זו או New member 18/10/04 #24 גם אני אוהב כוסברה אבל לא מוכן לאכול טון כוסברה סתם כדי לפרנס מכין פלאפל חסכן/קמצן. ואני גם אוהב מאוד גויאבות, אגב.
גם אני אוהב כוסברה אבל לא מוכן לאכול טון כוסברה סתם כדי לפרנס מכין פלאפל חסכן/קמצן. ואני גם אוהב מאוד גויאבות, אגב.
ז זולל מישמישים New member 19/10/04 #26 קראתם לי? גויאבות ג"פ קניידלך, כוסברה, פטרוזיל - אפשר, למה לא.
מ מוגג New member 20/10/04 #28 שני תיישים על גשר צר נפגשו על הנהר האחד מניד זקן "פנה דרך, סור מכאן!" השני עונה:"MAEC MAEC הסתלק או ניאבק"... (מתוך "שולמית והמטריה")
שני תיישים על גשר צר נפגשו על הנהר האחד מניד זקן "פנה דרך, סור מכאן!" השני עונה:"MAEC MAEC הסתלק או ניאבק"... (מתוך "שולמית והמטריה")
Y YoreShmaNa New member 20/10/04 #33 וההמשך זה מול זה עמדו השניים לא ויתרו, ערכו קרניים סוף סיפור - נפלו למים.
מ מוגג New member 21/10/04 #35 ומה עם התכתשו התחבששו וכו' אין איזה משהו בין עריכת הקרניים לנפילה? ~גם תודה גם דובדבן~
ש שבולת ירוקת העין New member 17/10/04 #18 הפעלת לחץ פיזי מתון על גדי קטן? לא יפה אבל יפה לך, תתחדשי. אם כי אני כבר רואה שיהיה לי קושי לדבר אל הגדי בלשון נקבה. לא נורא, נתגבר
הפעלת לחץ פיזי מתון על גדי קטן? לא יפה אבל יפה לך, תתחדשי. אם כי אני כבר רואה שיהיה לי קושי לדבר אל הגדי בלשון נקבה. לא נורא, נתגבר