לאחר סקר שוק מעמיק...

דיקלה21

New member
עשיתי

עבדתי בברמנות רק איזה חודש וחצי, אני עכשיו הפסקתי כי מצאתי משהו טוב יותר..אבל כשאתחיל ללמוד אני כנראה אחזור לזה כי לא אוכל לעבוד במשרה מלאה.

יוסיא

New member
את יודעת מה מוזר לי....

כל בתי הספר מבטיחים מפה ועד מחר עבודות והכוונה .... כאילו הם מפוצצים בהצעות... עכשיו , מי שמדבר כל כך הרבה צריך לעמוד בדבריו ולקיים מילתו. מילא לא לספק עבודה לאדם אחד ואותו אדם ממורמר על כך... אך אם דבר זה הוא סוג של דפוס והם מבטיחים עבודה בבר!! רק בשביל למשוך את התלמידים..את לא חושבת שאנשים היו עושים להם בעיות? ומתעצבנים ומתלוננים עליהם לכל מי שהם רק יכולים? עם כל מה שהיא אמרה לי שם...והיא אמרה הרבה....ואני בכל אופן התרשמתי ממנה לטובה, אך עדיין אני סקפטי מעצם היותי אני. אם הם לא יעזרו כמו שהבטיחו בהכוונת עבודה...( אם אתקבל או לא זו בעייה שלי) מצפה להם ממני מלחמה שערה....לא מפני שהבטיחו...אלא מפני שאמרו זאת כל כך הרבה...ובמצח נחושה. אני אומר זאת כי גם אני נרשמתי לברטנדר, ואם את לא אומרת שלא הציעו לך כלום...אז העניין הוא בעייתי קצת.

דיקלה21

New member
לא לא....

יש עבודות (איפה אתה גר?)- אבל לא בעיר שלי, ככה שזה לא עוזר לי כי אין לי רכב, וגם אם כן היה לא הייתי נוסעת לעבוד בראשל"צ/ת"א. זה רחוק לי מדי. תיכנס לפורום שלהם ותראה שיש שם שרשור עבודות ויש עבודות שמישהי מפרסמת כל יום, רק חבל שזה לא מתאים למי שבא מאזור הדרום ולא בא לו לנסוע כדי לעבוד. כנראה שאין להם קשרים פה באזור שלי, והאמת חבל, כי כן הם לא יכולים להציע לי עבודות באזור שלי (אשדוד),וזאת האמת. שוב אין לי שום טענות כלפי ביה"ס או הלימודים שהתקיימו. לי היה סבבה בקורס, אני התחלתי מאפס ויצאתי עם ידע טוב מאוד. רק העניין של הכסף שזה באופן כללי כלפי כל המקומות שדוחפים את הקורס המורחב לחיילים-שעכשיו זה קצת מבאס אותי שלקחתי את זה בלי לחשוב יותר מדי- שוב זו בעיקר בעיה שלי.

דיקלה21

New member
אגב

את העבודות שלי מצאתי בכוחות עצמי. אפשר למצוא עבודה לבד, אבל זה תמיד טוב שמפנים אותך,

יוסיא

New member
אני תל אביבי../images/Emo13.gif בין השאר...

גם אני התבאסתי במודע על הקורס היקר והייתי מסתדר פלאים עם הקורס הקצר...אך אין מה לעשות...וזה מה יש...בכל זאת...אתה בחרת שיעשקו אותך...אז אל תתבכיין יותר מדי...ככה לפחות אני חושב. בקשר ללימוד בקורס...האמת אני הולך גם בשביל לתת לעצמי עוד אופצייה לעבודה בעתיד..וגם בשביל הידע. אני די מבין ביין ... מאוד אוהב בירה ורק את המיוחדות שיש בברים מיוחדים.. וחובב וויסקי מתחיל... שבוע הבא אני מתחיל את הקורס..מקווה שאהנה, ושימצאו לי עבודות באזור.. מעניין אותי אם יהיה קץ' בעניין ההשמה.... אני משער שהזמן יאמר את שלו

ממממ...שמע....

אני סיימתי את הקורס די מזמן, ומאז שלחו אותי לכמה וכמה מקומות...ובהחלט היה כיף!!! פיקציה? ממש לא, מוכח בהחלט!! גם אותי זה הפתיע.. יש דברים טובים בעולם...אני מהאופטימים.

יוסיא

New member
אני גם מקווה שכך יהיה

אך מה לעשות..ישנם כאלו האופטימיים וישנם כאלו שניחנו בזה קצת פחות. אני מאוד מקווה שכך יהיה...אך הסקפטיות ממאנת שלעזוב אותי וזה דבר מבורך כי הוא משאיר אותך עם האצבע על הדופק ומרחיק אותך משרלטנות....בכלל בלי קשר לברמנות. אני שמח שהופתעת לטובה....אני גם מקווה להיות מופתע לטובה... אך יש עוד איזה חודשיים עד שאדון בסוגייה הזו.. שגם שם אני מאמין שיתפתח דיון מעניין...

kodkod24

New member
יוסי יקר

מאוד משמח אותי שבחרת בבי"ס בו אני למדתי. גם אני כמוך עשיתי סקר שוק של חודש כמעט, והלכתי לכל בתי הספר המוכרים. מה אני אגיד לך? מתנות וגימיקים לדעתי מנסים לכסות על משהו מפוקפק, לא נופל בהבטחות של אלכוהול אמיתי (לא שתיין גדול) ולא ב"הבטחות עבודה" (אני אמצא מה שאני רוצה, ולא בארומה). הקורס עצמו הוא חוויה אמיתית, המדריך שהיה לי, גיא גיסר, מנהל פורום אלכוהול וכותב כתבות באתר אינטרנט אחר שלא אזכיר אותו פה, אבל הוא פשוט אנציקלופדיה מהלכת, וקראתי את כל הכתבות שלו לפני הקורס, אז ממש הבנתי כל מילה שלו (מציע לך לבדוק מי המדריך שלך, תתקשר), יצאתי תותח בסוף הקורס: עובד מהר, לא מתבלבל וקשה מאוד להתקיל אותי. מקווה שתהנה כמו שאני נהנתי.

למעלה