לאחר קריאת 4 החלקים. קדימה תגובות!

vizini

New member
התחלתי לקרוא את החלק הראשון, וכבר

שם אתה מופרך, ולכן אין צורך לקרוא את שאר החלקים. העניין הוא שאתה מתיחס למה שכתוב בתורה כאילו הוא אמת, בעוד שהיא ניתנה ע"י החיזרים ולכן כולה שקר. אין נשמה, ולכן כל הסיפורים על הנשמה הם שקר.

מגהמוח

New member
שוב פעם לא הבנת את ההנחה

הראשונה: שגם הפרשנות ניתנה ע"י החייזרים כך שע"י הפרשנות שהחייזרים מסרו למשה שנחשוב שמדובר באלוקים. כלומר לקחנו בחשבון שבכוונה הם (החייזרים) נתנו פרשנות כזו לתורה על מנת להתל בנו כבני אדם. אך כיוון שאנו ניתחנו את כל הפרשנות הקיימת (כולל המיקרים עם ר´ יהושוע ועם ר´ עקיבא) - הגענו בסוף למסקנה שרק ה´ נתן את התורה ולא חייזרים. (אם אמרנו (אני ורון) שהפרשנות והתושבע"פ נימסרו למשה אזי צריך ליבדוק את כל התורה שבע"פ והפרשנות כדי להוכיח שה´ נתן תורה ואחר ניתוח הפרשנות (שההנחה הראשונה שכל הפרשנות כולל הגמרא ניתנה למשה בסיני) הגענו למסקנה שה´ נתן את התורה ולא אף אחד אחר). הפלגנו בכל הפרשנות הקיימת וידידנו רון ניסה לתרץ כל דבר ע"י החייזרים שהם לכאורה מסרו את הפרשנות לתורה ואת התורה שבע"פ כך שעניין הנשמה שהם לימדו את משה הוכח במיקרה עם ר´ עקיבא ועם ר´ יהושוע ועוד רון ניסה להסביר באמצעות החייזרים שגם הם יכולים לעלות להיכל הנשמות ולהסביר את ההטעיה שלהם בעולם הנשמות ואז כבר לא נשאר מקום לספקות לגבי זה שה´ נתן את התורה שר´ עקיבא עצמו עלה לשמיים וראה את הצדיקים נהנים מזיו השכינה! תודה.

vizini

New member
שטויות. הבנתי היטב.

זה אתה שלא הבנת. אין אלוהים, ולכן כל מה שנכתב בתורה, וכל מה שמסרו החייזרים הוא שקר אחד גדול. אין נשמה, אין עולם נשמות ואין את כל השטויות והשקרים האלה. אם מישהו פעם טען שהיה שם וראה את כל זה, הוא פשוט הושפע מהשקרים של החייזרים וראה מדמיונו. לחילופין, הופנט ע"י החיזרים לראות את מה שחשב שהוא רואה.

vizini

New member
מה פירוש? אם יהפנטו אותך להנות, אז

תהנה. אפילו בלי היפנוזה, ע"י שטיפת מוח, אפשר לגרום לך להנות.

מגהמוח

New member
אם אתה לא יודע אז ההנאה

המדוברת עם ר´ עקיבא היא הנאת הנשמה - לא הנאה רגעית כהנאת הגוף.

vizini

New member
בוודאי. על זה אני מדבר. רק שנשמה

לא קיימת כמובן. מדובר על הנאה רוחנית, הרגשת התעלות, ריחוף, וכן הלאה (כך לפחות מתארים את זה אנשים שניסו את זה. אני לא מכיר את זה ממקור ראשון).

vizini

New member
ויש גם חמרים כימיים שיכולים לגרום

לך להנות מזיו שכינה... הם עלולים לפגוע בתפקודים מנטליים מסויימים, אבל במקרה שלך אין סכנה.

vizini

New member
וכבר ענינו על זה. החיזרים שיקרו,

ורבי עקיבא, שההיה תחת השפעה, חשב שהוא רואה את מה שסיפרו לו בדימיונו. אם זה היה קורה היום, היו מייד מאבחנים אותו...

למעלה