זה בר....
מזרחית אני מבין...גם אני נגד ואני לא יודע מה ההגדרה של טיפקס (מזרחית?) מוסיקה שחורה ודאנס זה רק בשיא של הערב ושיש לך כמות קהל מאוד גדולה כמו שאתה רואה שמחפש דינמיות, אז עד 1:30 ומ-03:00 יש את כל מה אמרת כי זו המוסיקה שאפשר לרקוד איתה, ואת זה אני אומר לא בתור מי שאחראי על הפלייליסט אלא בתור בליין, שחברים וידידות מבקשים את המוסיקה לרקוד קצת, ואז לחזור לקצת אייטיס ורוק ישראלי שמאוד דומיננטי בפאב. בנוגע להפוך לפיק אפ, אני לא אגיד דברים רעים על המקום עקב חיבה לבעליו, אבל ניתן לראות את ההבדלים הניכרים בין שני המקומות ואם לא שמת לב אז אתה עיוור. בקיצור צריך להיות דינמי עם הקהל, שלדעתי הוא מבחינתי פאבים ובארים הכי איכותי, לא עושה באלגן, בנות רוקדות על הבר, רקדניות בלי כסף עולות על הבר כי הן נהנות ונותנות SHOW חינם (לא רציתי להגיד מופע ובעברית זה נכתב עילג), קהל מבוגר בלי ילדים אפילו שהרבה נפגעים, כשהמקום מלא לא מכניסים מחמדנות עוד אנשים כדי לא להכביד על אלא שבפנים ושיהנו להיות במקום גם אם זה דורש לסלק הבייתה. בקיצור מקווה שהבנת שלהשוות אין מקום והרמה רק עולה, וההשקה של הבעלים במקום, שאגב הם בעלי הפאבים/בארים/מועדונים היחידים שהתחפשו אתמול והשקיעו קצת שעוד לא הגיעה אפילו ההפקה לפורים, והם רק רוצים עוד להנות. ואני תמיד דואג לחדש את הפלייליסט בישראלי/לועזי חדש וישן, מקווה שתקשיב טוב!