לאיזה מסיבה יוצאים בפורים באילת?

H a V i T u S h

New member
כנראה שאני לא עושה עבודה מספיק טובה

אם לא רואים את התחת העריצי שלך שם!

matan sh

New member
אלעד..

צר לי להגיד לך אבל.. הטרויה הופך לפיק אפ הבא. נהנתי שם אתמול, אבל מאכזב לראות איך פתאום השתנה סגנון המוזיקה ובהתאם לכך- סוג האוכלוסייה. חבל.

סנטה

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי שם אתמול,אבל רק שלא יהפוך לפיק אפ רק לא הפיק אפ...

H a V i T u S h

New member
לקחתי לתשומת ליבי...

איזה שירים הם מה שזה הופך את זה לפיק אפ? ואדם אתה בכלל לא באת בסופ"ש!

matan sh

New member
טוב, אז ככה:

מזרחית, מוסיקה שחורה ודאנס. זה מוסיקה שיותר מתאימה למועדונים, מאשר לפאב.

H a V i T u S h

New member
זה בר....

מזרחית אני מבין...גם אני נגד ואני לא יודע מה ההגדרה של טיפקס (מזרחית?) מוסיקה שחורה ודאנס זה רק בשיא של הערב ושיש לך כמות קהל מאוד גדולה כמו שאתה רואה שמחפש דינמיות, אז עד 1:30 ומ-03:00 יש את כל מה אמרת כי זו המוסיקה שאפשר לרקוד איתה, ואת זה אני אומר לא בתור מי שאחראי על הפלייליסט אלא בתור בליין, שחברים וידידות מבקשים את המוסיקה לרקוד קצת, ואז לחזור לקצת אייטיס ורוק ישראלי שמאוד דומיננטי בפאב. בנוגע להפוך לפיק אפ, אני לא אגיד דברים רעים על המקום עקב חיבה לבעליו, אבל ניתן לראות את ההבדלים הניכרים בין שני המקומות ואם לא שמת לב אז אתה עיוור. בקיצור צריך להיות דינמי עם הקהל, שלדעתי הוא מבחינתי פאבים ובארים הכי איכותי, לא עושה באלגן, בנות רוקדות על הבר, רקדניות בלי כסף עולות על הבר כי הן נהנות ונותנות SHOW חינם (לא רציתי להגיד מופע ובעברית זה נכתב עילג), קהל מבוגר בלי ילדים אפילו שהרבה נפגעים, כשהמקום מלא לא מכניסים מחמדנות עוד אנשים כדי לא להכביד על אלא שבפנים ושיהנו להיות במקום גם אם זה דורש לסלק הבייתה. בקיצור מקווה שהבנת שלהשוות אין מקום והרמה רק עולה, וההשקה של הבעלים במקום, שאגב הם בעלי הפאבים/בארים/מועדונים היחידים שהתחפשו אתמול והשקיעו קצת שעוד לא הגיעה אפילו ההפקה לפורים, והם רק רוצים עוד להנות. ואני תמיד דואג לחדש את הפלייליסט בישראלי/לועזי חדש וישן, מקווה שתקשיב טוב!

סנטה

New member
כל הכבוד על ההשקעה שלכם...

יפה לראות שמצליח ומקווה שזה רק יגדל ... בהצלחה.

H a V i T u S h

New member
תודה!!!

והבהצלחה זה לבעלים והשותפים שהם גם שותפים וגם חברים ובגלל זה נהנים להשקיע בבייבי שלהם שנשאר רק על רמה ועם ערבי נושא אמיתיים!

matan sh

New member
אני שמח לקבל התייחסות רצינית ../images/Emo13.gif

בהודעה הקודמת שלי (או הקודמת-קודמת, אם אתה קטנוני) כתבתי שהטרויה הופך לפיק אפ, כלומר- הוא בדרך לשם. לשמחתי, הוא עדיין לא כזה ואני מקווה שהוא גם לא יהפוך אליו. סוג האוכלוסייה תלוי בסוג המוזיקה, ואתה יכול לשים לב איך אט אט האוכלוסייה משתנה. איך אנשים שהיו רגילים לבלות בפיק אפ, מהגרים לטרויה. זאת בהתאם לשינוי במוזיקה. וזה לא רע, כן? אני מאחל למקום הרבה בהצלחה. פשוט בהתחלה חשבתי שהמקום יהיה שונה מכולם. היתה שם באמת מוזיקה טובה. אני כן נהנה שם עכשיו, אבל משהו בי אומר לי שבקרוב אני כבר לא אבקר שם. אני מאוד מקוה שאני טועה. בכל מקרה, אני בטח אראה אותך שם היום בלילה

stupidity

New member
../images/Emo6.gif

"רקדניות בלי כסף עולות על הבר כי הן נהנות ונותנות SHOW חינם" אהבתי. וגם הרקדנית.

Shpritz

New member
למה אתה שלילי?

בטח שבאתי.. נכנסתי (פעם שניה), ראיתי, שמעתי את הבום בום בום (מוזיקת הדאנס שמתן הזכיר) והבנתי איזה בר זה. כי גם בפעם הראשונה שבאתי זה היה ככה - אני מדבר על סופ"שים, לא יודע מה הולך שם באמצע השבוע. קצת חבל לי, חשבתי נפתח בר חדש ואולי הוא ישנה משהו אבל מסתבר שלא. מוזיקת דאנס ב"שיא של הערב" זה לא תירוץ לדעתי. 1:30 עד 3:00 זה השיא של הערב מבחינת כולם, לא רק מי שאוהב דאנס או מוזיקה שחורה. אז זה לא נותן לי כלום אלא רק הופך לעוד פאב ר-ג-י-ל לחלוטין. אם הייתי אוהב דאנס, הייתי הולך לפיקאפ. לא למקום אחר שנותן את אותה מוזיקה בדיוק אבל הוא "מקום חדש". אותה גברת בשינוי הדרת. קיצר, נצטרך להמשיך לחלום ואולי לקוות שהפאב האירי יהיה איכותי.

matan sh

New member
../images/Emo45.gif ובקשר לפאב האירי,

אני סקפטי, ע"פ ההכרות שלי עם כל המקומות שאשכול פתח בעבר. בטח בשבוע הראשון זה יהיה רגיל. בשבוע השני יהיה ליין מוסיקה שחורה בימי שלישי. בשבוע השלישי, יצטרף גם ליין מוזיקה אלקטרונית בימי שישי. וככה יהפוך הפאב האירי לעוד אנפלגד. ברצינות, גם אני מחכה בקוצר רוח למקום החדש הזה!

matan sh

New member
התכוונתי לכתוב במשפט האחרון:

סתם. ברצינות, גם אני מחכה בקוצר רוח למקום החדש הזה! מקווה שהוא יצדיק את הציפיות!

למעלה