לאיזה מסיבה יוצאים בפורים באילת?

stupidity

New member
תעשו לי טובה..

אני במקרה יוצאת לטרויה בסופ"שים האחרונים (טוב אולי לא במקרה.. זה כי הדובי שם) ושמתי לב שמאז שאלעד שיפץ את הפלייליסט, רמת ההנאה בבר עולה. יותר אנשים מגיעים, רוקדים, נהנים ונשארים עד מאוחר. מועדון צריך להיות רווחי בסופו של דבר, והמוזיקה שאתם כל כך מזלזלים בה, היא המוזיקה הפופולרית שמרבית הבליינים אוהבים לשמוע.

matan sh

New member
שימי לב למה שכתבת..

וזה בדיוק העניין- הטרויה אמור להיות בר, ולא מועדון. אבל בואי לא נהיה קטנוניים, ונעזוב את העניין. אנחנו טוחנים מים.

stupidity

New member
בוא נהייה..

כי זה לא משנה.. מועדון או בר. אנשים באים להנות. אז בטרויה הם גם נהנים לשבת על הבר, וגם לקום לרקוד מדי פעם. אנחנו באילת. אין מספיק אוכלוסיה שתמלא את ה-ב-ר אם יהיה מדובר בסוג מוזיקה אחד. אירי לדוגמא. אבל אתה צודק.. בוא לא נהיה קטנוניים.

matan sh

New member
תחליטי..

את רוצה להיות קטנונית או לא? אין לי כוח להתעסק יותר בנושא הזה, הרי לא נגיע להסכמה. כל אחד מאיתנו מחפש משהו אחר. חג שמח!

איפה בכלל יש מקום לרקוד בטרויה?

בכל הפעמים שיצא לי להכנס לשם, לא היה אפשר אפילו לעמוד

סנטה

New member
שיהיה רווחי

אין שום בעיהףרק סוג אוכלוסייה אחר יצא למטה,או לבבו'גי מקומות שונים מהסוג פאבים האלה.

Shpritz

New member
מקימים עכשיו פאב איפה שהלוקיישן ישב

עד לא מזמן, בדיוק ממול לאיימקס. בעיתון רשום שהוא יהיה 2 קומות, עם קומה לאירועים עד 150 איש, ושינסו להביא אמנים ויתנו במה ללהקות אילתיות. אשכול ההוא זה הבעלים, מי שכבר היו לו כמה עסקים שם באיזור. ברח לי השם של המקום אבל זה על שם אחד הברים האירים היותר מפורסמים שיש כמעט בכל מקום ובמיוחד באירלנד.

למעלה