לאיזה רמת טחינה הייתם ממליצים לטחון עבור -
מכונת פרקולטור עם פיטר רשת קשיח כמו בתמונה ?
בד"כ טוחנים לי דק כמו בוץ, והפעם האישה במקום שאלה לגבי עובי הטחינה (שאלה אותי, כנראה מה שרשום לה על המטחנה "matel" או "paper").
בחרתי מתכת והתוצאה הייתה טחינה גסה יותר. אישית אהבתי יותר את התוצאה כשטחון דק כמו בוץ, אבל מה מומלץ לדעתכם?
ואם כבר מעלה הודעה- יש המלצות על מקום לקניית פולים, שגם טוחן, בת"א, ר"ג (באיזור רח' ביאליק) או מודיעין?
מכונת פרקולטור עם פיטר רשת קשיח כמו בתמונה ?
בד"כ טוחנים לי דק כמו בוץ, והפעם האישה במקום שאלה לגבי עובי הטחינה (שאלה אותי, כנראה מה שרשום לה על המטחנה "matel" או "paper").
בחרתי מתכת והתוצאה הייתה טחינה גסה יותר. אישית אהבתי יותר את התוצאה כשטחון דק כמו בוץ, אבל מה מומלץ לדעתכם?
ואם כבר מעלה הודעה- יש המלצות על מקום לקניית פולים, שגם טוחן, בת"א, ר"ג (באיזור רח' ביאליק) או מודיעין?