לאיזה רמת שפל הגענו?

לאיזה רמת שפל הגענו?

או אפשר.... לאיזה רמת על הם הגיעו....(דילמה....) בנות... זה לא נורמאלי מה שהולך... אני כבר לא יודעת אם זה טוב או רע... אבל אם אתן באמת אוהבות אותם... אז... לקרוע להם את החולצה??.. כימעט להוציא לו עיין? אתן נומאליות?!?!...אני לא בטוחה... אני חושבת שגם הם בדילמה הזאת... הם שמחים שהם הגיעו אולי לרמת היסטריה כזו של מעריצות... אבל הם עצובים שבנות מתעלפות להם בידיים.... בנות.... רילקס קצת... בבקשה:).. בשבילכם לא בשבילי... הם ממש שמחים מהערצה... אבל כדי שגם אתם וגם הם באמת יהנו ממנה... תעשו אותה במידה של טירוף צרחות הצבעות מכתבים עידוד... אבל בלי לפגוע לא בהם ולא בכם.. אני מבקשת... אוהבת , באמת...(ומקווה שלא יקרה לאפ'חת כלום יותר..) בר

TOUSH

New member
היא מנהלת ברשמי השני אם אני לא

טועה
ברור שתפרגן[כפרעליה]

חח חמודה:)

בטח שאני יפרגן... גם בלי לייהיות מנהלת... מגיע להם..:) הם עושים כ"כ הרבה בשביל להצליח... והם מנסים להראות לנו את זה כמה שאפשר...

בכוונה אמרתי לשם שנוי מאנשים פה!

כי יש כאלה שלא יודעים לפרגן- ומלא לא לפרגן- אבל למה להעליב?!(מי שלא הבין מדובר בענבל משו כזה)

היינו...

אבל לא ראיתי את זה... אני יודעת את זה מקורות אמינים:) לא לדאוג... לא משקרת... אני סתם פשוט חושבת שבדרך ההערצה הזו, אף אחד לא יהנה ממנה
וחבל...

TOUSH

New member
אני הייתי../images/Emo13.gifוהיה הופעה מושלמת

הם נתנו שאווו אדיר ויש תמונות אבל לא איכות לא משהו
בגלל האורות והייתי יחסית קרובה לבמה כמעט ישבתי בתוך הבמה... הייתי שורה חמישית ממש באמצע ליד כל המקומות שהם עוברים בהם

גמני...../images/Emo9.gif

חחח גם אני הייתי היום ב-4... שורה ראשונה..
וגם הייתי בדיוק איפה שהם עוברים.. היה ממש ממש כייף
ואני ממש גאה בהם...

TOUSH

New member
הם פשוט מושלמים../images/Emo99.gif

הם האחרונים שירדו מהבמה ונתנו מזה חיוכים שהם ירדו
רגע...התופעה הזאת שאת מדבר עליה הייתה בהופעה שאנחנו היינו

מה שכתבתי...

זה לא משנה יותר מיזה.... (וגם לא ניראה לי שצריך לפרט) פשוט מאוד... בנות שמנסות לקבל את הצומת לב של הבנים.. (ואולי באמת מגיע להן הצומת לב הזאת) מנסוצת להראות לבנים שאיכפת להם.... עושות את זה בדרך לא נכונה... לדעתי.. וחבל... כי את כמות האהבה שהם השקיעו במה שהם עשו... הם יכלו להשקיע במשו יותר נחמד..

אדרררר

New member
לאדווה

אין לי מושג אבל חברות שלי היו היום בשער שהגיים בויז יצאו והיא אמרה לי שהיו המוןןןןן ושהיהה ממטטווררףף..

למעלה