לאיזה רמת שפל הגענו?

אדרררר

New member
ילדה טלנובלית

ממ איךך אמרת שקוראייםם לך?? וואאתת ממשששש צוודקתת.

קוראים לי בר../images/Emo9.gif

ואני יודעת שאני צודקת...
חחח סתם.. אבל הפעם אני באמת צודקת..:p

אדרררר

New member
חחח

שםם יפפההה
לאא..כאילוו..באמת.. אפחד לא ירוויח מההערצה הזאת עעושים דבריםם בליי לחשוובבבב מה אנשים לא יעשו בשביל צומי...

אם את מדברת על הילדה שהתעלפה..

חברה של ספיר, אז רק שתדעי שהיא לא התעלפה בכוונה.. ואני מתה לדעת על מה מדובר?! ספרו לי! בנות מהפורום?!

היי אני בר גם!

ואני יודעת להייות שטן מתי שצריך פעם בן דוד שלי עצבן אותי אז תליתי עליו שלט תבעתו בי וכל העולם ואשתו של גרושתו הסתכל עליו חעחעח או שבן דוד שלי השני עיצבן אותי אז הלכתי לקריינית שאומרת יום הולדת שמח ואמרתי שתגיד לו מזל טוב ושהוא בן 5 למרות שהוא היה בן 13 חעחעח

חעחעח הייתי בת 10 שעשיתי את זה....

המוח עובד כבר שהייתי קטנה האמת שזה שתליתי עליו תשלט (בן 18\19 )והוא שם עליי את הרגליים שלו עם אחותו שהיא בת 20 אז נקמתי בו והוא צריך לעשות לנו בבצפר הרצאה מהצבא אז אני אתקשר אליו כל שניה ממספר חסוי ואני אפריע לו חעחעחעח

אדרררר

New member
לאאא

אני ממש ממש לא מדברת על מי שהתעלפה ואגב היא גם חברה שלי הייתי אמורה להגיע איתה היום.. חברות שלי סיפרו לי המון דברים שעשו היום ואםם זה באמת היהה ככהה זה אשכרהה.. חיפוש צומי

אדרררר

New member
..

ואני לא מדברת עכשיו רק על הגיים בויז בכללי יענו.. אמרו לי שחלק מהמשתתפים כבר פחדו לצאת ו..שמאיה בוסקילה בכתה :( וואאייייןן לליי מווושגגג מממה קררההה בדיווקקקק מישהוו מוככןן להסבירר?

אדרררר

New member
ממממ..

תראו..בר לא סתם פתחה את הנושא הזה היא יודעת על מה היא מדברת ומה שהיא כתבה זה מה שחברות שלי אמרו לי.. ..לקרוע חולצה כמעט להוציא עין.. להפילללל? לאא יודעת מוזר שאני הייתי שם פעמיים ברור שהייתה היסטריה אבל לא ככה.. וואי אבל למה היא התעלפה?

ואני הייתי שםםם...

זה היה מפחידדד... מאיה בוסקילה בכתהה... ליהודה סעדו הפילו תכיפה... להדס מורנו משכו בשיערר.. ועוד חברה שלי קיבלה מכה בראש והיתעלפה... ולאדם קרעו תחולצהההה... כיאלווו מההה הולך פה...

אע?!הברבריות בעיצומה!!!

למשוך בשער?!לקרוע חולצות?!להפיל כיפה?! למה מי אתם בכלל שתעשו את זה?! ואני לא אומרת רק בגלל שהם מפורסמים, אני מדברת בכלליות, תחשבו על זה, באים אליכם באמצע הרחוב מושכים לכם בשער או את החולצה?! ברבריות! זה מוציא לנו, המעריצות, שם רע!...

ועוד שרון שראה את חברה שלי..

שהיא התעלפה בין הרגליים שלו הוא עוד שניהה בכה... והוא נכנס ללחץ...מסכןןן.. והוא נכנס בחזרה ולא רצה לצאת עד שכולם ילכו!! מה שקרה היום זה כבר מוגזםםםם!

../images/Emo12.gifזה מוגזם!!

פסדר מעריצה אבל לא בהגזמןות!!!!!! אמא'לה מה זה גורילות ששוחררו מהכלוב או מה?!

למעלה