אני תמיד אוהבת אותך הכי >:
S Sakura K New member 10/1/06 #16 פלוגה 6 3: ~! יאיי 3: ~! *נופלת* אתם חושבים ש'ני זוכרת מי נמצא שם חוץ מביקי? ;; .. ישלי זיכרון לטווח קצר! אפילו את ביקי לא זכרתי םם;
פלוגה 6 3: ~! יאיי 3: ~! *נופלת* אתם חושבים ש'ני זוכרת מי נמצא שם חוץ מביקי? ;; .. ישלי זיכרון לטווח קצר! אפילו את ביקי לא זכרתי םם;
S Sakura Kinomoto New member 10/1/06 #19 פלוגה 10 D: ויייהייי!!ובשאלון של מי אני אני מאטסומוטו!! וואאהוו ^0^
H Hinamori New member 10/1/06 #28 5 ! ^________^ הינאמורי היא פוקוטאיצ'ו שליייי ^___________^ |מאושרת|
C cRitiCaL KitTy New member 10/1/06 #33 הו! אני פלוגה 6!../images/Emo113.gif אבל... אני יאצ'ירו בפוקוטאיצ'ואים וקון ביזה דמות אתה@@
A Ayelet chan New member 10/1/06 #34 4% הגיעו למעמד שלי! D: *תוהה* זה טוב?;; "331 other people got this result! This quiz has been taken 9353 times. 4% of people had this result."
4% הגיעו למעמד שלי! D: *תוהה* זה טוב?;; "331 other people got this result! This quiz has been taken 9353 times. 4% of people had this result."
N Never trust a hippie New member 11/1/06 #38 השאלון הזה מכור! יצא לי בהתחלה פלוגה 11, אז עשיתי שוב כי רציתי להיות עם רנג'י - שניתי תשובה אחת ויצא לי פלוגה 5! טחח אז בחרתי תשובות אחרות לגמרי- ושוב יצא לי 11, עשיתי שוב, ויצא פלוגה מס' 6! רנג'י חכה לי...!
השאלון הזה מכור! יצא לי בהתחלה פלוגה 11, אז עשיתי שוב כי רציתי להיות עם רנג'י - שניתי תשובה אחת ויצא לי פלוגה 5! טחח אז בחרתי תשובות אחרות לגמרי- ושוב יצא לי 11, עשיתי שוב, ויצא פלוגה מס' 6! רנג'י חכה לי...!