לאיפה נעלם רוני? בתמונה הבאה-שהיא נראה לי מהעונה הרביעית איפה רוני? אה ואני חדש פה.... איתן תמונה
E eytanb New member 30/8/04 #1 לאיפה נעלם רוני? בתמונה הבאה-שהיא נראה לי מהעונה הרביעית איפה רוני? אה ואני חדש פה.... איתן תמונה
ר רַן ִלא יוגב New member 30/8/04 #2 רוני הוא דמות די משנית הוא לא מופיע בכל הפרקים בתמונות רשמיות כאלה מנסים להבליט את הדמויות הראשיות. זה כמו שתשאל איפה קורין.
רוני הוא דמות די משנית הוא לא מופיע בכל הפרקים בתמונות רשמיות כאלה מנסים להבליט את הדמויות הראשיות. זה כמו שתשאל איפה קורין.
ס סירופ מייפל מקולקל New member 30/8/04 #4 נראה לי שהוא פרש.. הוא גם לא מופיע באתר הרשמי. כנראה שביום שבת נדע..
ה השוטה שבגבעה New member 30/8/04 #5 מי אמר שהתמונה הזאת מהעונה... הרביעית ? אני דיי בטוח שזה עוד מהעונה הראשונה. העונה הרביעית התחילה להצטלם בכלל ?
מי אמר שהתמונה הזאת מהעונה... הרביעית ? אני דיי בטוח שזה עוד מהעונה הראשונה. העונה הרביעית התחילה להצטלם בכלל ?
ה השוטה שבגבעה New member 30/8/04 #6 דרך אגב... לפני מה שידוע לי רוני נשאר עד סוף העונה השלישית. הוא פשוט לא דמות מרכזית.
C Carpet Crawler New member 30/8/04 #7 לא יודע אם עונה 4 התחילה להצטלם, אם לא אז בטח בקרוב. היא אמורה לעלות בארה"ב באפריל 2005.