ממש ממש לא,ככל שהאדם צעיר יותר הוא יותר נוטה להגיד את האמת.
לא. הם ידעו איך לכתוב את זה כדי שזה יישמע טוב ויעבור את הצנזורה של הצוות המטפל בנושא
אתה אומר שאתה גאון לכל מיני דברים בלי הוכחות שמקובלות על הכלל,זה כבר מוכיח שאתה לא צנוע.
לא. חוסר צניעות זה להגיד "אני ואני" בלי סיבה טובה. אם אני אומר "אני גאון" כי אני מספר לכולם איזה תותח אני כדי לגייס משקיעים כי אני הגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים כי אני גדול מוורן באפט פי עשרות אלפים אבל אין לי כסף להשקיע, מה שנקרא "סיפור כמו מה שרק החיים יכולים לכתוב", אז זה לא נקרא שאני לא צנוע.
יותר מכך, אם אני אומר "אני גאון" כי אפילו מבלי שאני צריך להגיד "אני גאון", אנשים מזהים בי את עליונותי עליהם וכואב להם כל הגוף אז הם אומרים "אתה טיפש, אתה טיפש" אז אני עונה להם "לא, אני דווקא גאון", גם זה לא נקרא שאני לא צנוע.
אתה מזכיר לי כשסבא ומלאכת מחשבת, שבגלל שאני כל-כך צנוע לא רק בנוגע לחוכמתי האדירה אלא גם בנוגע לחיי המין שלי, כתבו לי שאני הומוסקסואל ובתול כי אני עד כדי כך לא דיברתי על זה, אז סיפרתי להם שלא, אני דווקא לא הומוסקסואל ולא בתול ואני כן עושה סקס, תודה רבה לכם, ואז מלאכת מחשבת אמר לי שמי שעושה ויש לו, לא מדבר על זה, כאשר כל הסיבה היחידה שבכלל דיברתי על זה מלכתחילה, זה מכיוון שכל-כך לא דיברתי על זה לפני כן הואשמתי בהומוסקסואליות ובתולים כי הייתי עד כדי כך צנוע בנוגע לזה
כמו מה שאמורים להיות בפעם האחרונה שבדקתי
הם הכירו אותך רק בבית ספר,הם לא יודעים איך אתה מסתדר בחיים האמיתיים.
אין קשר ל"איך אני מסתדר בחיים האמיתיים" או "איפה הם הכירו אותי". אפשר לקלוט את חוכמתו הלא-בית-ספרית של אדם גם אם מכירים אותו במסגרת בית הספר.