ניסית למנוע ממני עזרה שיכולת לתת במטרה שאכשל. אז כן. היה פה ניסיון מניעה. כאמור, נכשלת. קיבלתי 93
בינתיים התואר מתקדם יפה מאוד
מצחיק שאדם ראשון במשפחתו עם תואר, שגם לתואר הזה הוא לא כשיר אלא התקבל ללימודים רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה, אומר לדור חמישי באקדמיה (כלומר אדם כשיר בצורה אותנטית ואמיתית, ושעל כן ידוע לנו שהיה מתקבל ללימודים גבוהים ללא זילות ההשכלה הגבוהה וכמו הדורות אחורה במשפחתו) "אתה לא תסיים את התואר"
לא חסר כישורים להסתדר בעצמי, לא מאוד תלותי בהוריי ולא קבור בחדר. חוץ מזה הכול נכון
לפחות המומחה ממציא לאנשים את דעותיהם הפוליטיות ועוצר בזה. אתה ממציא לאנשים גם את דעותיהם הפוליטיות וגם את סיפורי חייהם. אתה המומחה על סטרואידים
תפנים, זה שכואב לך ואתה מקנא, זה לא אומר שאנשים אחרים הם לא באמת כאלו מדהימים, אלא הם עלובים כמוך, כדי שאתה תרגיש יותר טוב עם עצמך
ולזה שכואב לך אין שום השפעה על המציאות ועל החיים, בדיוק כפי מה שלכאב של סופרמן לא באמת יש השפעה על סיפורי ההיסטוריה ועל העולם
חיי לא מדהימים? הנה חיי (אלו האמיתיים בניגוד לדברים שהמצאת מתוך קנאה וכאב. הנה, בוא תראה כמה שחיי לא מדהימים
):
צפה בקובץ המצורף 99468
נו? ו...? אל תגיד לי שגם אתה וכמו המפגר הראשי של כל האתר חושב שאם עבודה מסוימת לא פורסמה אז היא לא שווה כלום
האם אני צריך לספר לך ולמפגר הראשי של כל האתר על אדם מסוים שיכול להיות ששמעתם עליו ושמו קרל פרידריך גאוס?
עבודתי גם לעולם לא תפורסם בשום ירחון, שבועון או כתב עת אחר. לעבודות באורך של אלף וחמש מאות עמודים וחצי מיליון מילים יש נטייה שלא להתפרסם בכתבי עת אלא להתפרסם בתור ספרים. תפנים-אני לא מפגר כמוך וכמו שאר רוב אנשי המדע, שעיקר עבודותיהם וכתביהם הם מאמרים שבהם הם היו צריכים לשבור את הראש עד שהם הצליחו לגרד במאמץ רב את האלף וחמש מאות מילים המינימאליים הדרושים. שלא כמוכם, אני אדם חכם באמת, שבאמת יש לו מה להגיד ומה לתרום, ולכן המילים נשפכות ממני בקצף שצף בלתי פוסק, עיקר עבודותיי הן ספרים, והגותי עולה על עשרה מיליון מילים, שלא כמו אנשים כמוך ומסוגך, אנשי המדע הממוצעים שהם לא באמת כאלו חכמים, כל הגותם היא איזה עשרים או שלושים מאמרים לאורך כל הקריירה שלהם ושגם אם נחבר את כולם ביחד בקושי נצליח להגיע למספיק מלל ומספיק דברים להגיד ומספיק חוכמה בשביל להצדיק בקושי ספר אחד.
הסברתי בפירוש שעבודתי היא החשובה ביותר בהיסטוריה של מדע הפסיכולוגיה. באמת ציפית למאמר של אלף/אלפיים/שלושת אלפים מילה שניתן לפרסמו בכתב עת? אידיוט שכמותך
אבל מצד שני, למה ציפיתי? מנין לך לדעת כיצד נראית חוכמה אמיתית? מעולם לא נתקלת בכזאת עד שנתקלת בי.
ועכשיו תשתחווה, איכר. תשתחווה בפני המלך שלך.
צפה בקובץ המצורף 99469