לאלה החדשות שביקשו ואלה שיבקשו

meira

New member
לא קל? בלשון המעטה. אין לי מילים

להביע את הערכתי ותדהמתי מהצורה שבה את מתארת את המצב ועוד יותר איך שאת מטפלת בהם.
ועוד ועוד ועוד

מיכל,

ראשית, כל הכבוד, וכמו כולם אני מורידה בפניך את הכובע. בלי לחטט יותר מדי, ואת כמובן לא חייבת לענות לי, רציתי לשאול לגבי ליאור - מדוע הוא מאחר ומחסר? האם אין מי שדואג להעיר אותו בבוקר ולודא שהוא יוצא לבי"ס? אני מקווה שברור שהשאלה נשאלת מתוך סקרנות, ולא כביקורת.

מיכל153

New member
מעירים אותו בקושי, וגם אם כן הוא ..

היי הוא עושה הכל כדי לאחר או להחסיר. הוא מחליט לסדר חדר, או לראות טלויזיה, או פשוט לשכב בסלון או בחדר ולהגיד שהוא לא מרגיש טוב. לדעתי ולדעת הפסיכיאטרית וגם לדעתו, הוא פשוט סובל שם ולכן עושה את הכל לא ללכת. את לא חטטנית ! שמתי את ההודעה, כי חשבתי יהיה מעניין אתכם/ן. ביי מיכל153

תודה על התשובה

עכשיו הבנתי. ואני גם אסביר למה שאלתי - אחותי בתיכון כל הזמן היתה מאחרת או מבריזה, סתם כי היתה עצלנית ולא בא לה ללכת לבי"ס (היום היא מנהלת פרויקט בחברת הייטק גדולה) ואמא שלי הפסיקה לעבוד על מנת להשגיח עליה. אז המקרה לא ממש זהה, אבל הזכיר לי נשכחות. בהצלחה בכל!

נילי3

New member
גם אני רוצה לעודד

מיכל יקרה א. אני מעריצה את הפתיחות והקבלה שאת מפגינה ומסכימה עם מי שכתבה שפשוט מזלם הגדול של הילדים זה לגדול במשפ´ כזו. ב. אני עובדת סוציאלית בבי"ס לחינוך מיוחד "ברושים" (שמעת עליו? הוא די מוכר) סתם רציתי לספר לך כדי שאם פעם תרצי לשאול משהו תכתבי לי. בין השאר אני עובדת שם בפינת חי (למדתי טיפול בעזרת בע"ח) ואני מאוד מאמינה בתחום, אם הילד אוהב חיות כמובן. אבל לפי מה שתארת הגדול שלך מאוד "שבע" מטיפולים ולפעמים עוזר שקצת נותנים לילד הפסקה. אולי אח"כ יוכל להתחיל טיפול חדש עם יותר מוטיבציה. ישר כוח ותמשיכי להנות מהם.

למעלה