לאלה שיצאו כבר למסע... שאלון קצרצר

Euterpe

New member
עונה../images/Emo26.gif

מתי יצאתם למסע? לפני כחודשיים למה יצאתם למסע? תמיד לקחתי את המסע לפולין כדבר שחשוב לעבור, מן מסע אישי ולאומי שלכל אחד כדאי ואף רצוי לעבור. מגיל צעיר ספרי שואה היו הספרים האהובים עלי ולהיות שם ולעמוד במקומות עליהם קראתי ושמעתי- היה מן "התגשמות חלום", יותר נכון סיוט אבל... טוב הבנתם. מי ממן לכם את המסע? אבאמא ואני נתתי קצת, הרגשתי מחויבות כזו... מטעם מה יצאתם למסע..? בית הספר. ולאיזה רגע אתם הכי מתגעגעים...? אני באמת לא יודעת. יש יותר מידי רגעים, אי אפשר לבחור אחד. אולי לטיול הארוך ביום שבת. קשה לי לומר את המילה "מתגעגעת" למיידנק ואוושויץ.

אני עונה...

מתי יצאתם למסע?ב16.10 עכשיו למה יצאתם למסע? שמעתי מהרבה אנשים כדי לי לנסוע ושאני אצטאר עם לא אסע מי ממן לכם את המסע?ההורים מטעם מה יצאתם למסע..?הבית ספר ולאיזה רגע אתם הכי מתגעגעים...?לשטויות באוטובוס השירים לשחק טאי ולהכיר אנשים חדשים

עונה

מתי יצאתם למסע? אביב 1997 למה יצאתם? מאז ילדותי אהבתי לקרוא ספרי שואה, וגם לראות את המקומות שהסבים נולדו. מי ממן? אני והקיבוץ. מטעם מי יצאתם? ביה"ס. לאיזה רגע הכי מתגעגעים. לנופים. הרגשתי פיספוס במסע, כי בקבוצה שיצאה היו מספר אנשים מיותרים. האווירה שנתנו הייתה של "מתי הקניות" "משעמם" והיה קשה להתחבר.

למעלה