זה קצת יותר מאשר לא לטעמי
לדעתי יהיה לך הרבה יותר קל להכיר בחורה עם הגישה שתיארתי מאשר זו שלך, כי אני מעריך שיותר בחורות (כנראה שאפילו כאלו שמתאימות לך) מסכימות עם הגישה שלי מאשר שלך.
1. סבבה, תחליף "תכונה חיובית" ב"תכונה שמושכת את הבחורות שמעניינות אותך". אז לצורך העניין לפי זה, בשבילך להיות בתול או מופנם זו תכונה חיובית שאתה יכול לכתוב. עכשיו אני רואה לאן זה נגרר - אתה אומר שהבחורה שאתה רוצה היא זו שנמשכת לכל התכונות שלך ולכן אתה מחפש רק כאלו. אבל מה לעשות, זה לא קורה. אז תנסה למקד את מה שאתה מציג ככזה שיעשה את הרושם החיובי ביותר על מי שאתה רוצה להכיר, ואז תוכלו ללמוד אחד על השניה לאט לאט ולהכיר גם את שאר הצדדים.
2. כן, כי הם רוצים להציג משהו מגניב. אם תציג תמונה שלך בטיול אופנועים, גם אם אתה בקושי יוצא אליהם (ורוב האנשים אכן מעבירים 96% מהזמן שלהם בפעילות לא פוטוגנית), אתה מציג צד שלך שקורץ לבחורה. אולי היא גם אוהבת טיולי אופנועים ומזדהה עם זה? טאח - כבר שברתם את הקרח, ויש לכם תחביב משותף. וזה גם אומר שהבנאדם משתדל להנות, כי גם אם הוא לא יכול להיות כל הזמן ב-4% המגניבים של החיים שלו (מה לעשות שצריך להתפרנס ולעשות מגוון של דברים לא פוטוגניים בחיים), הוא עדיין בגישה טובה ויש יותר סיכוי שהוא אדם שאפר להנות בחברתו, כי לפחות זה אומר ש-4% מהחיים שלו הם מעניינים. אתה מציג תמונה שבה 100% מהחיים שלך הם משעממים. אני לא הייתי רוצה להכיר בחורה שהיא 100% משעממת.
3. אתה מוזמן לפתור את בעיות המבוכה וחוסר הביטחון שלך עם עצמך ועל ידי כך לשפר את החיים שלך בכל כך הרבה תחומים.
4. תחליף "מושלמת" ב"בעלת התאמה מושלמת לאופי שלך", וגם את זה קשה-עד-בלתי-אפשרי-למצוא. אני זוכר את הדיון איתך מזמן כשעוד כתבתי כאורח.
5. נראה לי שאם אתה לא יכול להנות ממפגש עם בחורה, אז אולי מבחינתך היא בסך הכל פוטנציאל להתרבות בעתיד? זה לא נראה לי כמו מודל בריא לזוגיות, להיות עם מישהי רק כי "צריך" ולא כי אתה באמת נהנה מזה. אם זה העניין, אז אולי באמת כדאי שתישאר לבד ואז בכלל אין לך מה לחפש באתרי היכרויות. אני קורא את מה שאתה כותב וקצת עצוב לי בשבילך...