לאלו מכם עם ניסיון באתרי הכרויות

קריסטה

New member

קריסטה

New member
לגבי 5

אני לא חושבת שהכוונה היא לצאת עם מישהו שאת *יודעת* שלא יצא מזה כלום, אלא לתת צ'אנס גם לכאלה שיש איזשהו פוטנציאל, אפילו קטן, אפילו אם זה מסתכם ב"כיף לנו לדבר".
יש אנשים שעל הנייר לא נראים מתאימים, אבל ברגע שמתרחשת ביניהם אינטראקציה שהיא לא לבדוק אחד את התכונות היבשות של האחר, אפשר לראות שמשהו שם, פשוט עובד...

Reyn

New member
קודם כל, גם אם צורת הפעולה שלי אינה לטעמך,

זה לא הופך אותה ל"שגויה" כפי שכתבת בכותרת. עכשיו לסעיפים:

1. הקשיים והמגרעות שלנו הם חלק ממה שמגדיר אותנו. ואגלה לך סוד: לפעמים דווקא הצדדים החלשים בך הם אלה שגורמים לאחרים להזדהות איתך ולהתעניין בך, או לפחות: גורמים לך להיראות פגיע ואנושי, לא דמות מושלמת ומאיימת.
יש לי בלוג שאחת ממטרותיו היא להכיר את עצמי לבנות שעשויות להתעניין בי. במרוצת השנים התחילו איתי לא מעט בנות דרך הבלוג. הפוסט שגרם להכי הרבה בנות להתחיל איתי by far הוא הפוסט בו סיפרתי שאני בתול. גם פוסט אחר שעוסק במופנמות שלי גרם לכמה בנות להתחיל איתי.

2. אני באמת לא עושה הרבה דברים שראויים להיות מצולמים. אז מה הפואנטה, אני צריך לחפור בארכיון ולמצוא תמונה כזו כדי ליצור רושם מטעה?
אגב, אחד הדברים היותר פתטיים בעיני באתרי היכרויות זה שאנשים מעלים רק תמונות שלהם מסיטואציות קיצוניות כדי לעשות רושם מאאאגניב, כשבפועל 96% מהחיים שלהם עוברים או במשרד או בשינה.

3. לכאורה טיעון לוגי, אבל בפועל העובדה שגם האדם האחר רשום לאתר היכרויות לא מפחיתה כהוא זה מהמבוכה שלי.

4. קודם כל קרא שוב את סעיף 1 - אני מניח שזה ישים סוף לשימוש במילה "מושלמת" לתיאור הבחורה שאני מחפש.
אני כן מחפש מישהי שמתאימה לי, וברשותך לא אסביר שוב מה הסיבה לכך. אם זה מעניין אותך, בערך רבע מכל ההודעות שכתבתי בתפוז אי פעם מסבירות את הנושא הזה, ואתה מוזמן לקרוא אותן.

5. ערב בכיף אני מבלה עם סרט בבית, או לכל היותר בבילוי שקט עם חבר קרוב. המטרה האחת והיחידה של דייט מבחינתי היא למצוא בת זוג.

טום גיא

New member
זה קצת יותר מאשר לא לטעמי

לדעתי יהיה לך הרבה יותר קל להכיר בחורה עם הגישה שתיארתי מאשר זו שלך, כי אני מעריך שיותר בחורות (כנראה שאפילו כאלו שמתאימות לך) מסכימות עם הגישה שלי מאשר שלך.

1. סבבה, תחליף "תכונה חיובית" ב"תכונה שמושכת את הבחורות שמעניינות אותך". אז לצורך העניין לפי זה, בשבילך להיות בתול או מופנם זו תכונה חיובית שאתה יכול לכתוב. עכשיו אני רואה לאן זה נגרר - אתה אומר שהבחורה שאתה רוצה היא זו שנמשכת לכל התכונות שלך ולכן אתה מחפש רק כאלו. אבל מה לעשות, זה לא קורה. אז תנסה למקד את מה שאתה מציג ככזה שיעשה את הרושם החיובי ביותר על מי שאתה רוצה להכיר, ואז תוכלו ללמוד אחד על השניה לאט לאט ולהכיר גם את שאר הצדדים.

2. כן, כי הם רוצים להציג משהו מגניב. אם תציג תמונה שלך בטיול אופנועים, גם אם אתה בקושי יוצא אליהם (ורוב האנשים אכן מעבירים 96% מהזמן שלהם בפעילות לא פוטוגנית), אתה מציג צד שלך שקורץ לבחורה. אולי היא גם אוהבת טיולי אופנועים ומזדהה עם זה? טאח - כבר שברתם את הקרח, ויש לכם תחביב משותף. וזה גם אומר שהבנאדם משתדל להנות, כי גם אם הוא לא יכול להיות כל הזמן ב-4% המגניבים של החיים שלו (מה לעשות שצריך להתפרנס ולעשות מגוון של דברים לא פוטוגניים בחיים), הוא עדיין בגישה טובה ויש יותר סיכוי שהוא אדם שאפר להנות בחברתו, כי לפחות זה אומר ש-4% מהחיים שלו הם מעניינים. אתה מציג תמונה שבה 100% מהחיים שלך הם משעממים. אני לא הייתי רוצה להכיר בחורה שהיא 100% משעממת.

3. אתה מוזמן לפתור את בעיות המבוכה וחוסר הביטחון שלך עם עצמך ועל ידי כך לשפר את החיים שלך בכל כך הרבה תחומים.

4. תחליף "מושלמת" ב"בעלת התאמה מושלמת לאופי שלך", וגם את זה קשה-עד-בלתי-אפשרי-למצוא. אני זוכר את הדיון איתך מזמן כשעוד כתבתי כאורח.

5. נראה לי שאם אתה לא יכול להנות ממפגש עם בחורה, אז אולי מבחינתך היא בסך הכל פוטנציאל להתרבות בעתיד? זה לא נראה לי כמו מודל בריא לזוגיות, להיות עם מישהי רק כי "צריך" ולא כי אתה באמת נהנה מזה. אם זה העניין, אז אולי באמת כדאי שתישאר לבד ואז בכלל אין לך מה לחפש באתרי היכרויות. אני קורא את מה שאתה כותב וקצת עצוב לי בשבילך...

Reyn

New member
להכיר בחורה זו לא המטרה. יש הרבה בחורות.

המטרה שלי היא להכיר בחורה שמתאימה לי ואני באמת רוצה להיות איתה.

אין לי בעיית חוסר ביטחון, תודה.

לא ברור לי מאיפה הבאת את עניין ה"פוטנציאל התרבות בעתיד" עבור מישהו שלא רוצה ילדים...

טום גיא

New member
יש הרבה בחורות, אבל אף אחד לא מתאימה לך?

אני מביא את זה כי אני באמת לא מבין.
אם אתה לא נהנה מפגישה עם בחורה, למה אתה מחפש אחת?
אם אתה רוצה לחלוק את החיים שלך עם בת זוג, זה הגיוני להניח שגם תהנה מערב בחברתה, לא?
ואם אתה מוצא בחורה שלדעתך אתה תהנה לבלות איתה ערב, למה שלא תפגוש אותה ותהנה מהערב הזה?

את חוסר הביטחון אני מסיק מזה שאתה נבוך לשים תמונה שלך באתר, ומה שכתבת לגבי זה.
(האם אתה לא שלם עם ההחלטה שלך לחפש בחורה דרך אתר?)

Reyn

New member
נדמה לי שבלבלת את עצמך.

כל אפיק הדיון הנוכחי התחיל מכך שאני לא רואה טעם בדייט (דגש, ד-י-י-ט) עם בחורה שאני לא רואה פוטנציאל לקשר עתידי איתה. להסיק מזה שאני לא מסוגל להנות עם בחורה זה פשוט תלוש.

טום גיא

New member
זה לא תלוש בכלל

הנקודה שלי היא כזו:

הכרת בחורה דרך האתר, עברתם לצ'אט, לטלפון, החלטתם להיפגש. עכשיו בראש שלך יש "ד-י-י-ט". ואז אתה שואל את עצמך אם להגיע בכלל כי יש סיכוי שהיא לא תאומת הנפש שלך.
אבל בראש שלי מה שהולך לקרות זה "אני הולך לפגוש בחורה ויהיה לי כיף", ולא משנה אם משהו יקרה אחר כך או לא. אם יקרה אז נהדר, ואם לא אז לא נורא כי היה לי ערב מהנה.

טום גיא

New member
האם אתה רובוט?

לא שאני מסכים בעצמי עם הקביעה שלצ'אט ולטלפון אין משמעות, אבל זה לא משתווה לאינטראקציה אנושית.
אתה רוצה להכיר בנאדם, ולא כל מיני תכונות סטטיות שלה שאולי כן או לא מתאימות לתכונות סטטיות שלך.
אתה רוצה לראות אותה מגיבה, מרגישה, חיה. המבט בעיניים, החיוך, הריח, המגע... כל מה שנמצא ברווחים שבין המילים... גם בשתיקה יש חיבור.

אני מקווה בשבילך שיום אחד תגלה.

ivgy1980

New member
תעבירי ת'הודעות באתר למפגש אמיתי

אין תחליף למגע אנושי. פשוט אין!

Reyn

New member
התשובה פשוטה: צ'אט.

הודעות זה אכן מקוטע ולא זורם, ושיחת טלפון אכן יכולה להלחיץ. צ'אט בהתכתבות באינטרנט זה פיתרון הביניים האולטימטיבי.

iba90

New member
גם אני חושב שצ'אט זה פתרון טוב...

אתרי הכרויות הם בסופו של דבר סוג של "שוק"...את נכנסת ובוחרת לך איזה גבר שמוצא חן בעינייך.כשאני שולח הודעה למישהי אני מצרף אותה בד"כ לפייסבוק...ככה אפשר להחשף לבן אדם ולראות קצת יותר על העולם שלו...ולראות אם זה מתאים לנו. בפייסבוק יש כמובן גם את הצ'אט, ומהצ'אט אפשר ללמוד...על מי שמתכתב איתך...הדרך שבה הוא מתנסח....אם יש לו שגיאות כתיב (ולא בא לך לצאת עם מישהו כזה...) גם אין את הקטע של השתיקה המביכה או ההבעות פנים ואם לא מוצא חן בעינייך את לא צריכה להלחץ מ"לקום וללכת" כמו שיש בדייט...אני אומר הירשמי ותתרשמי
ובהצלחה!!

Light18m

New member
סיפור שלי

הכי הרבה שיצא לי מאתר הכרויות זה ידידה טובה.
נפגשנו אחרי התכתבות בנאלית, ובמפגש היה דווקא חיבור.

אני אישית מאמין באתרי הכרויות.

סווינג

New member
נסי ספידייט

זה לקפוץ למים הכי עמוקים ומפחידים ואז לגלות שהשד לא נורא.

ככה אני התגברתי במידה ניכרת על חרדת הדייטים שהיתה לי.

ואם אני לא טועה בפסיכולוגיה קוראים לזה טיפול בחשיפה:)

payal

New member
זה יקר

ממה שעשיתי חיפוש בזמנו באינטרנט. ולמה תמיד זה בתל אביב

Larik

New member
200 שקל זה לא הרבה.

זה גם לא מעט, אבל להתחשב בעובדה שאם יוצאים ביום שישי זה בערך אותו הסכום שמוציאים.

סווינג

New member
ופסיכולוג עולה יותר

מה גם שאם את סטודנטית יש באוניברסיטת ת"א ספיד דייטים זולים יותר. שווה לבדוק.

למעלה