לאלן כמה מסקנות לגבי הקמפיין האחרון

מילים כדורבנים

רבים מממתינים בציפיה להכיר את המפלגה ודרכיה. כאשר המפלגה נחבאת אל הכלים, קשה מאוד להצטרף אליה. הייתי שמח להבין למשל, כיצד נקבעים נציגי המפלגה? מי התמודד מול ויסנר? צועק שוב- צריך למצוא כיצד נתפשים באור חיובי באג'נדה הירוקה בארץ! אם הארגונים הירוקים, אנשי האקולוגיה והסביבה, חובבי הטבע חיזקי וחילקי, לא יראו במפלגה כמייצגת "הזרם הסביבתי", למפלגה כזו אין כל חשיבות! זה הזמן לעשות חושבים ואשמח אם נעשה זאת יחד. האם ישנה דרך "להגיע" לויסנר, שכנאי וכולו'?

תודה

שלום איתן, אנו עושים כל מאמץ להתבדל מן המפלגה השניה ולדעתי עשינו זאת לא רע בבחירות האלו. לצערי כתם הסמים ישאר על המילה ירוק לתקופה ארוכה. וזה חבל חבל מאוד. אנו משתפים פעולה באופן הדוק עם כל ארגוני הסביבה, ואני יודע בודאות שרבים מהם תמכו בנו אם כי לא פומבית. הבחירות הבאת ברשויות המקומיות ב2008 אנו מכוננים להם... נתקווה שכמה שיותר אנשים יכנסו לאתר שלנו וילמדו עלינו. תודה, דרור

lior02010201

New member
נווו אז מה גבר? לפני הבחירות הזהרתי

מבזבוז קולות כולם פה עלו עליי במיוחד אתה "אנחנו עברנו את אחוז החסימה" איפה אתם ואיפה אחוז החסימה? בקיצור לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשלוח סיסמות שיקריות.

ליאור ../images/Emo46.gif

לא יודע אם שמת-לב שבכל הסקרים העלימו אותנו, ואפילו לא אמרו שאנחנו על סף אחוז החסימה. אם חודש לפני הבחירות היה מתפרסמים שאנו עומדים על 1.5% אז סיכוי גדול שיותר אנשים היו מתעניינים בנו והיינו מקבלים יותר חשיפה ואולי היינו נכנסים. אני לא בטוח שבכלל שאלו עלינו ברוב הסקרים. היום נחשפה לעיני כל הכוח שלנו בציבור שזה כ50 אלף קולות, אני משער שתוצאה כזו לא תעלם מעיניו של אף גורם פוליטי. למרות הקשיים ולמרות חוסר התקציב מפלגת הירוקים הצליחה לקבל יותר קולות מכמה מפלגות שהישקעו בבחירות מיליונים! רק לשם הדוגמא שינוי השקיעה בבחירות קרוב ל4 מיליון שקל וקיבלה עשירות הקולות שאנו קיבלנו. אנחנו מפלגה פוליטית ואנו נתמודד בכל בחירות שיהיו. אנו לא נאכזב את רבבות האנשים שהצביעו לנו... תודה, דרור

lior02010201

New member
אף אחד לא פירסם וגם אתם לא

במקום להגיד: עברנו את אחוז החסימה." הייתם צרכים להראות את הסקרים!

p i t e r פן

New member
וזו הטעות שלכם...

אני הצבעתי לירוקים, אבל אני חושב שעשיתם טעות כאשר לא שיתפתם פעולה עם מפלגת "עלה ירוק". "כתם הסמים" הוא ביטוי מגוחך. אתם מפלגה חסרת כוח, אז במקום לאחד כוחות עם מפלגה די דומה וכך להכנס לכנסת, בחרתם להרים את האף בגאווה... עלה ירוק והירוקים קיבלו מספיק קולות כדי להכנס לכנסת, לו היו פועלים ביחד. כך יכולתם להכניס נציג אחד וגם הם יכלו להכניס נציג.

יש לנו כוח מוסרי

שלום פיטר וברוך הבא, 50 אלף איש נתנו לנו כוח להמשיך, 50 איש רוצים שלנפעל למען הסביבה ולא למען איזה נושא איזוטרי שולי. זה מסר משמעותי, שחייב להיקלט גם בתודעה של אנשי עלה ירוק. תודה, דרור

gil778

New member
חחח עלה ירוק חחח

איך נתנו למפלגה כזו לרוץ בכלל?! מפלגה שמעודדת שימוש סמים זה דבר לדעתי בכלל פלילי!!! דבר נוסף בקשר לירוקים --רציתי לציין שחשוב שתדגישו את נושא זכויות בעלי החיים כנושא מרכזי באיכות הסביבה.

p i t e r פן

New member
חחח...

בעעע, אח'שלו...חחח... יש מדינות בעולם שמאפשרות שימוש בסמים קלים. מדינות מתוקנות, לא מדינות עולם שלישי. קראת את המצע של עלה ירוק בכלל? חחח...

p i t e r פן

New member
זלזול...

הזלזול שלך לא יביא אתכם רחוק. ליגליזציה של סמים קלים זה לא נושא איזוטרי. אתה יכול לדחות את הרעיון על הסף, אבל לקרוא לו איזוטרי? לא יותר איזוטרי מרעיונות הירוקים, לדעתי? אתה יודע, יש גם אנשים שחושבים שריאות ירוקות או זכויות בע"ח אלו נושאים איזוטריים... מעבר לזה, צר לי שאינך מוכן להשלים עם זאת, אך רב הדומה על השונה בין שתי המפלגות, הירוקים ועלה ירוק.

eitanko

New member
עניין של סדר עדיפויות

עלה ירוק הוקמה כדי להביא ללגליזציה של סמים קלים. נכון שבמצע שלהם מתייחסים לאיכות הסביבה כי יש להם שאיפות אחרות, והשאיפה היא להגיע לכנסת. גם למרץ יש התייחסות לנושאי איכות הסביבה במצע שלהם אבל הם כבר היו בממשלה ולא ניצלו את זה כדי לגרום לשינוי, למה? כי זה עוד אחד מהמטרות שלהם ולא הנושא המרכזי שלשם כך המפלגה הוקמה, להבדליל ממפלגת הירוקים. למה נושא הלגליזציה שולי? כיוון שזיהום האוויר בגוש דן פוגע במיליון אנשים יום יום. כמה אנשים נפגעים בגלל שהמשטרה תופסת אותם מעשנים ג'וינט?

clear

New member
גם אני לא הבנתי מה הסיפור עם גנדי

בתור תומך בירוקים לא הבנתי מה אורנה בנאי רוצה ממני. היא זרקה איזה משפט חכם, אבל לא "חודר". הקטע שהיא דיברה על גנדי, לדעתי לקח כמה קולות שחששו ממפלגה תמהונית. בבחירות אנשים רוצים לשמוע מעשים בפועל והבטחות ריאליות, ולא פתגמים של חכמים סיניים, או הודיים במקרה הזה. הקטע היה ארוך מידי ולא ישיר ו"עוקצני"- כזה שמזעזע את הבוחר. זה היה משפט שאפשר היה לומר אותו במפגש של תומכי הירוקים שבאים לשמוע עוד קצת- אבל בפניה לבוחרים פוטנציאליים- אני הייתי סוגר את הטלויזיה. זה שהשמיעו את המשפט בכל פעם שנכנסים לפורום היה גם מרגיז כי הייתי צריך לכבות את הרמקולים. אורנה בנאי היא מצחיקנית ושחקנית מעולה, היא גם חברת מועצה שאני מעריץ את מעשיה- ושום דבר ממה שכתבתי כאן הוא נגדה. להבא צריך לעבוד בצורה יותר אגרסיבית ובלי רחמים ופתגמים חכמים שלא מעבירים שום מסר שיגרום לבוחר לבחור בנו. המלצה שלי- להתחיל כבר מעכשיו את הקמפיין לבחירות הבאות, כלומר כל פעולה נגד זיהום הסביבה וכדומה צריך לפרסם בצורה בוטה ולהבהיר שמפלגת הירוקים מתנגדת לזה- ולסחוף אנשים לפעולות מחאה גדולות. במקביל לפרסם את כל הפעולות הטובות של הירוקים.

למעלה