לאמא שלי יש שאלה מודרנית. לא תענו לה?

chen010189

New member
לאמא שלי יש שאלה מודרנית. לא תענו לה? ../images/Emo123.gif

(המודרנית זה בצחוק) בזמן שאמא שלי ניקתה לי את החדר (כן, יש לכם בעיות?
אני עצלנית) ניצלתי את המצב להראות לה כמה דברים... "יש שם אחד שנועל נעליים של אישה, לא?" - מי? "זה" *מצביעה על התמונה שעל הקיר שלי* - זה הסולן, ברנדון יורי. הוא חתיך!!! "עכשיו זה? כל שני ורביעי מישהו חדש, אתמול זה היה טום הנקס...לא נורא חן, זה הגיל. גם אני הייתי כמוך" - אמרתי שהוא חתיך! מה הקשר! בכל מקרה, מה את אומרת על זה? אני רוצה שתגידי לי אם זה מזכיר לך אפילו טיפה את הביטלס... "אמ, זה נחמד. נעים לשמוע, אבל מכאן עד לביטלס יש עוד דרך ארוכה...זה כמו שאמרו שאף אחד לא יהיה הגשש החיוור." - וזה? תשמעי את הקולות רקע. "שירים יפים יש להם...למה זה מוכר לי? זה של מישהו אחר?" - Nine In The Afternoon, זה שלהם. אני שמה את זה מלא בבית אז זה מוכר לך. ...לפחות נתת לי השראה לדיון בפורום. "מה?" - אני אשאל אותם אם ההורים שלהם מכירים את הלהקות שהם מעריצים ואם הם אוהבים את המוזיקה הזאת, או כל מבוגר אחר שקשור אליהם. זה מצחיק, כי אתם תקועים בשנות ה60 וכל זה, אז פתאום...זה כמו שאבא מתלהב מהשיר החדש של ג'סטין ומדונה ושואל אותי אם שמעתי את השיר החדש של ככה וככה ואם אני מכירה את טימבלנד ומספר לי כל הזמן חדשות כמו צהובון... "אז תשאלי אותם מה מפריע להם בסגנון החדש? למה הם שונאים את השינוי? אם הם אוהבים את הלהקה הזאת..., סיפרתי לה שיש כאלה שמאוכזבים או כאלה שלגמרי ירד להם מפאניק... ואז אני התיישבתי לכתוב לכם, ו היא המשיכה בשלה... כשאני שומעת אותה מזמזמת לעצמה את We're So Starving עם ברנדון
אז הצגתי לכם את זה ככה והדגשתי את הפואנטה יש לכם 2 שאלות. השניה יכולה לפתוח שיחה, הראשונה יותר בשביל הצחוק
שוט...
שרשורים כאלה תמיד יוצאים מצחיקים. במיוחד אם יש בסיפור מורים מהבי"ס

נראה לך

אני שומעת פאקינג אליס אין צ'יינס ואמא שלי אומרת תכבי תרעש הזה o_o ועכשיו היא ביקשה ממני ביומיים האחרונים לעשות לה דיסק דאנס, אז זה מה שאני שומעת.חח היא ממששששש בררנית גם בדאנס! כאילו! שמתי לה שירים של קנייה ווסט והיא החליטה שזה לא טוב מספיק! חח. בקשר לשאלה השניה- שונאת את השינוי הזה. שמעו אני מזמן התחלתי לשמוע דברים הרבה יותר כבדים מפעם, ועכשיו שאני שומעת את ניין אין דה אפטרנון - שהוא ממש רחוק מהטעם שלי - זה די מצחיק. :\ אבל אני לא שופטת שיר על פי הלחן. יכול להיות לו את הלחן הכי מפגר בעולם אבל אם המילים מדהימות אני אמות על השיר הזה. באלבום החדש זה פשוט לא קורה. אני לא מוצאת באלבום הזה שום דבר. הוא שטותי כמו לא יודעת מה. הסגנון שלהם פשוט לא מדבר אליי. הם אחלה אנשים זה כן, ואתן פה בפורום פי מיליוןןןןןןן אחלה אנשים ובגלל זה אני נשארת ^^ אם לא, מזמן הייתי שוכחת מהם כבר. הם פשוט השתנו לא כמו שרציתי, וזה בסדר, הם לא יכולים לעמוד בציפיות של כולם. אני רוצה משהו יותר כבד ולהם זה לא כל כך התאים והלכו לסגנון ביטלס [שגם אותם אגב, אני לא שומעת.] שיהנו ממה שהם עושים, וואטאבר, לא אכפת לי, לא מעניין. כמו שסיון אמרה לי, אני שומעת את האלבום הראשון [שהוא אלבום מדהים אנשים. מדהים] וזה די מספיק. פשוט היה חבל לי לראות את ההדרדרות הזאת משירים גאוניים כמו i constantly thank god for esteban לשירים הרבה פחות כמו mad as rabbits [wtf].
אם אתם אוהבים את השינוי הזה, אחלה. הם מנסים לשכנע שהם אותה להקה, הם אולי אותם האנשים אבל כשהחומרים משתנים 180 מעלות? זה כבר מ-מ-ש לא אותה להקה.

chen010189

New member
אם היית עוזבת זה גם היה עושה לי עצוב.

אז טוב שלפחות אנחנו נותנות לך סיבה להשאר, אני ממש מתה עלייך.
כנראה שזה באמת עניין של טעם באופן כללי שמשפיע...הטעם שלי לא מוגדר, ז'תומרת פעם אהבתי רק רוק. היום אם שיר יפה, מכל סגנון (חוץ ממזרחית ודיכאון כמובן, שעושים לי רע
) ישר ייכנס לי לפלייליסט. הפליילסט שלי הכי מגוון שיש. יש בו פופ, רוק, קצת מטאל, ראפ, קצת אר&בי. אבל הז'אנר הכי אהוב עליי זה רוק כמובן.... אצלי זה אפילו לגמרי ההפך-הדיסק החדש יותר אהוב עליי מהראשון. והם הצליחו כנראה להכניס לקהל שלהם מבוגרים (פעם הסולן של שייגעצ אמר שהחלום שלו זה שישמעו אותו ויבואו להופעות שלו גם בני 50
אולי זה חלום רטוב של עוד אמנים) או שזאת רק אמא שלי?

כפרעלייך. ../images/Emo99.gif

ברור שאתן נותנות לי סיבה להישאר. אני חולה פה על כל אחת ואחת.
אתן מדהימות 3> גם אני שאני שומעת שיר שאני אוהבת אני לא עושה חשבון ומכניסה אותו לפלייליסט, גם אם זה לא סופרסופר קאאשוח ואפל. אבל אני לרוב שונאת את השירים האלה, הרוב כל כך מטומטמים וחסרי תכלית שזה יכול לחרפן, אבל ברור שאני שומעת שירים גם סתם בשביל הכיף. -כריסטינה אגילרה מלכה. וגם מיסי אליוט.- ואפילו יותר ברור מזה שהז'אנרים שאני הכי אוהבת זה פאנק מטאל סקרימו ושות'. צריך להיות פתוחים להכל.. וכל אחד בוחר לו את הטעם שלו, מה שהכי מדבר אליו. בקשר לגילאים כן זה נכון, אני מתארת לעצמי שכל מוזיקאי לא רוצה להגדיר את עצמו רק לקהל יעד אחד אלא לכולם, לדעת שהוא הצליח עם המוזיקה שלו לדבר לכולם. אבל שוב לא כל שיר מדבר לכל אחד וככה גם לא כל אלבום - אני למשל מתה על האלבום הקודם ולא סובלת את החדש, ונגיד אמא שלך בטח לא אוהבת את הקודם אבל אהבה את החדש.
.

chen010189

New member
כן זה באמת מזכיר לה קצת מוזיקה מפעם../images/Emo3.gif

חח הכי הרג אותי שהיא אמרה "בגלל זה הם הזהירו מראש שהם רוצים להישמע כמו ביטלס, שלא יגידו שהעתיקו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "הזהירו"
כי כל האפקטים של הקולות רקע בניין ובדו יו נואו וואט איים סיאינג וכאלה...הם לקחו מזה קצת האמת לא השמעתי לה את הקודם...אבל רעיון טוב
למרות שהיא אמרה שאם להקה משנה סגנון צריך לתת לה הזדמנות ודווקא אהבתי את המשפט הזה... האמת שבהתחלה קצת עיוותתי פרצוף כששמעתי את הדיסק ואפילו אני זוכרת שכתבתי בפורום אבל אחרי כמה זמן פתאום מצאתי את עצמי שומעת אותו 24/7 יש מצב שגם אני אם הייתי מכירה אותם קודם עם האלבום הזה לא ממש הייתי מתחברת אליהם...יכול להיות שבאופן מסוים הם ידעו את זה...ולקחו בחשבון את קהל היעד... פוב רוצים לעשות משהו ראפי עכשיו...ואני זוכרת שהרמתי גבה אבל אולי באמת שווה לתת הזדמנות...למרות שבגלל שאני כל כך אוהבת רוק חבל לי שלהקות רוק יתחילו "לסטות" מהדרך שלהן עכשיו... אלא אם כן מדובר פה על שילוב של ראפ ורוק...פשוט פאניק "סטו" יותר מדי מהדרך...הפיצוי בשבילי זה שאני ממש מתה על השירים.

נמ..

כשאני שמה את המוזיקה שלי ,טוב ,דבר ראשון זה הרוב צרחות ככה שזה כאב ראש מטורף
אבא שלי לא סובל את זה ואמא שלי..כל עוד אני שמה את זה חלש זה לא מפריע לה. ואמא שלי מכירה מתוך כל ה-40 להקות אולי רק 5 להקות...את מכ"ר פאניק אוונסנס ופול אאוט בוי וגם טוקיו הוטל.. ואני לא חושבת שזה מפריע להם כל כך שאני שומעת את המוזיקה הזאת..

chen010189

New member
חחח לא קטע של מפריע..

נראה לך שאני באמת שמה על זה? בן דוד שלי שומע דיכאון ומזרחית וכשהוא בא לפה לליל סדר וכל מיני הוא צריך לסבול...אז הוא מתחיל "להמליץ" לי על שירים שלו. פעם הוא גם היה ישן אצלי אז בכלל הוא היה צריך לסבול כי הוא רגיל 24 שעות לשמוע זמרים בוכים על האקסיות שלהם(בדרך כלל המראה שלהם מסביר הכל...
) קטע של אם הם אוהבים את זה וכאלה, ומנסים להיות כמונו
כי הם רגילים למוזיקה של פעם...ואותי אישית זה מצחיק לשמוע איך אבא שלי נכנס אליי לחדר ואומר לי "שמעת שבריטני בהריון?????????????" WTF עוד יותר מוזר שלפעמים הוא יודע דברים לפניי ומעטים המבוגרים האלה
אמא שלי נגיד לא מבינה כלום...היא מכירה רק את האמנים הותיקים האלה שמספרים עליהם בכל חור כמו בריטני, כריסטינה וכאלה...שכבר שנים בעסק והיא מתעדכנת רק אם זה כתוב בעיתון...למשל על הטירוף של בריטני שמעו בכל חור...אבל חוץ מזה נאדה אז היום היא עשתה היכרות עם פאניק

חחחחח

בת דודה שלי פרחה בהכחשה אבל לא נורא מתגברים על דברים כאלה
וממש לא:- אמא שלי אף פעם לא תאהב את המוזיקה שלי ,היא לא תאהב את בולט פור מיי וולנטיין וכאלהXD אבא שלי שומע טיפה מטאליקה ופינק פלויד וכאלה אבל הוא בחיים לא יאהב את המוזיקה שלי
הא ואנ חושבת שאמא של דווקא מחבבת את פאניק

chen010189

New member
בן דוד שלי חנון בהכחשה

זה יותר גרוע את יודעת מזה לראות אחד רגיש ונורמלי שמוציא 100 בכל מקצוע אפשרי שומע דיכאון והולך כמו ערס מצוי שמחליף בחורות כמו גרביים אבל בסופו של דבר בתוך תוכך את יכולה ב100% שמי שתעמוד לידו מתחת לחופה תהיה חכמה עם מקצוע, טובת לב שכיף בחברתה ולא משנה אם היא בלונדינית שחורה ברונטית ירוקה כחולה לבנה צהובה כתומה?

האהאהא ו..

אמא שלי חושבת שכ-ל-ל-ל-ל-ל חברי הלהקות שאני שומעת כולם שם מסוממים אלכוהוליסטית מזוכיסטים
כולל טוקיו הוטל ופאניק XDXD

NoAmItA ChAn

New member
יאפ DDDDD:

כלומר, אמא שלי אהבה את 30 סקנדז טו מארס DDDDD: והשמעתי לה מלאמלא שירים והיא אהבה אותם DDDD: וגם את פאניק היא אהבה. וביוון בחופש הגדול השמעתי לאבא שלי את דאנס דאנס וט'נק פור דה ממוריס של פו"ב ואח"כ הוא שר את ט'נקס פור דה ממוריס! XDDDDDDDDDD וכששמתי בסלון במערכת את "דיס איז האו איי דיסאפיר" של מכ"ר אבא שלי כזה: "ישר המוזיקה הזאת עושה לי לקפוץ" XDDDDDDDD ואמא שלי אמרה שקנסר של מכ"ר ולאבסונגס של סינמה ביזאר יפים 3: אז כן, הם אוהבים את המוזיקה שאני אוהבת DDDD:

NoAmItA ChAn

New member
אה, ושכחתי את השאלה השנייה XD;

המממ... לא יודעת. אלו שני סגנונות שונים בהחלט. מהפאניק החדש ששמעתי, הבנתי שאני אוהבת יותר את הקודם. עכשיו פאניק כאלו... רגועים. פעם השירים שלהם היו מבולגנים לגמרי, והיה לזה קסם. עכשיו זה... שונה. אז כן, אני אוהבת את הפאניק הקודם יותר. אבל גם החדש טוב D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif כנל XD

זה היה כל כך ארוך שלא היה לי כוח לקרוא XD;;

chen010189

New member
../images/Emo3.gif

אם ההורים שלך או מבוגרים אחרים בחברה/משפחה שלך התחילו לאהוב את פאניק בעקבותייך ואם הם מדברים על זה כי זה מצחיק לפעמים......ובטוח יש סיפורים מצחיקים ולמה מפריע לך השינוי בפאניק אם מפריע......

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאמממ

תראו בתכלס אני כבר מזמן הפסקתי לשמוע את פאניק, ואם אני שומעת זה רק את האלבום הישן. כשאני שומעת מוזיקה, ולא משנה מה אני שומעת ההורים שלי תמיד מבקשים ממני שאני אנמיך, או אשמע עם דלת סגורה, או ב-MP. להורים שלי יש סגנון מוזיקה קבוע שלא ישתנה אף פעם- אמא שלי אוהבת את השירים של הרדיו, גלגל"צ וכאלה, ואבא שלי אוהב רוק ישראלי ישן- משינה, אהוד בנאי.. שאר המבוגרים במשפחה שלי [כמו אצל יערה
] חושבים שכול חברי הלהקות שאני שומעת הם נרקומים אלכוהוליסטים, ולא מוכנים שאני ידבר איתם על זה, ככה שהתשובה על השאלה הראשונה היא לא
אז כמו שאמרתי בשורה הראשונה, אני לא אהבתי את השינוי של פאניק, אני מעדיפה הרבה יותר את הדיסק הראשון, וירד לי בכלל מהלהקה. גם השינוי במוזיקה, גם במראה- לא מתחברת.

chen010189

New member
ואת עדיין כאן../images/Emo3.gif

אז זה אומר שגם מבחינתך קשה בלעדינו? *מרגישה גאווה*
אין עלינו
טוב גם אם היית עוזבת הייתי גוררת אותך מהשיערות חזרה

DontWakeMeUp

New member
אוקי הבנתי.

זה ברור שההורים לא יאהבו את זה. זה הפוך לגמרי ממה שהם שומעים וגם אח שלי הגדול משפיע עליהם ואומר שהם אימואים וחותכים ורידים. [אח דפוק!!!] אבל מה לעשות אני לא יגיד להם לשמוע את זה [אפילו שקניתי את פיבר אז אמא שלי הייתה צריכה לשמוע את הדיסק חחחח] לא משנה בקיצור לא אכפת לי שהם לא אוהבים אתזה ולא אכפת לי מה הם שומעים כי אם כן היה אכפת לי אז היה מלא ויכוחים ובלאגנים וכו'. ואמ...לא יודעת אני אהבתי את זה אבל אהבתי יותר את הראשון. זה ממש ממש טוב אבל יש שם יותר מידי שירים שמחים את רוצה את ריאן הקודר והסקסי שכותב שירים על על... בלי ציפורים חחח. ונראה לי אמרו כבר הכל אז אין לי כוח לכתוב שוב

למעלה