chen010189
New member
לאמא שלי יש שאלה מודרנית. לא תענו לה? ../images/Emo123.gif
(המודרנית זה בצחוק) בזמן שאמא שלי ניקתה לי את החדר (כן, יש לכם בעיות?
אני עצלנית) ניצלתי את המצב להראות לה כמה דברים... "יש שם אחד שנועל נעליים של אישה, לא?" - מי? "זה" *מצביעה על התמונה שעל הקיר שלי* - זה הסולן, ברנדון יורי. הוא חתיך!!! "עכשיו זה? כל שני ורביעי מישהו חדש, אתמול זה היה טום הנקס...לא נורא חן, זה הגיל. גם אני הייתי כמוך" - אמרתי שהוא חתיך! מה הקשר! בכל מקרה, מה את אומרת על זה? אני רוצה שתגידי לי אם זה מזכיר לך אפילו טיפה את הביטלס... "אמ, זה נחמד. נעים לשמוע, אבל מכאן עד לביטלס יש עוד דרך ארוכה...זה כמו שאמרו שאף אחד לא יהיה הגשש החיוור." - וזה? תשמעי את הקולות רקע. "שירים יפים יש להם...למה זה מוכר לי? זה של מישהו אחר?" - Nine In The Afternoon, זה שלהם. אני שמה את זה מלא בבית אז זה מוכר לך. ...לפחות נתת לי השראה לדיון בפורום. "מה?" - אני אשאל אותם אם ההורים שלהם מכירים את הלהקות שהם מעריצים ואם הם אוהבים את המוזיקה הזאת, או כל מבוגר אחר שקשור אליהם. זה מצחיק, כי אתם תקועים בשנות ה60 וכל זה, אז פתאום...זה כמו שאבא מתלהב מהשיר החדש של ג'סטין ומדונה ושואל אותי אם שמעתי את השיר החדש של ככה וככה ואם אני מכירה את טימבלנד ומספר לי כל הזמן חדשות כמו צהובון... "אז תשאלי אותם מה מפריע להם בסגנון החדש? למה הם שונאים את השינוי? אם הם אוהבים את הלהקה הזאת..., סיפרתי לה שיש כאלה שמאוכזבים או כאלה שלגמרי ירד להם מפאניק... ואז אני התיישבתי לכתוב לכם, ו היא המשיכה בשלה... כשאני שומעת אותה מזמזמת לעצמה את We're So Starving עם ברנדון
אז הצגתי לכם את זה ככה והדגשתי את הפואנטה יש לכם 2 שאלות. השניה יכולה לפתוח שיחה, הראשונה יותר בשביל הצחוק
שוט...
שרשורים כאלה תמיד יוצאים מצחיקים. במיוחד אם יש בסיפור מורים מהבי"ס
(המודרנית זה בצחוק) בזמן שאמא שלי ניקתה לי את החדר (כן, יש לכם בעיות?