לאמא שלי יש שאלה מודרנית. לא תענו לה?

ההוריםשלי ובמיוחד אח שלי הקטן אוהבים את

פול אאוט בוי :) משקניתי את ינפיניטי און היי אבא ואמא לא מפסיק לגנוב לי את הדיסק מתי שהם יוצאים לסרט או משו כזה והם שמים את דיס אינט א סין באוטו XDDD ואח שלי הקטן לא מפסיק לשאול אותי אם אני יכולה לשים לו את דיס אינט א סין ,דה קרפל טונל אוף לאב וטנקס פור דה ממוריז[טוב או לא מבקש עם השמות או פשוט מזמזם לי אותם XDD] והוא בן 4 ! XDDDDD והכי מצחיק אותי זה הדרך של אבא שלי להעיר אותי בבוקר:הוא לוקח טייפ שם את הדיסק של פו"ב על פול ווליום ואז זה מעיר אותי
הם מכירים גם את פאניק וטוקיו אז אפשר להגיד שהם אוהבים את הלהקות שאני שומעת :) לי לא מפריע השינוי ..><

הוו שינוי:

לא אוהבים את הלהקות שאני שומעת הם מכירים אותם ונזכרתי:אבא מכיר את איי רייט סינס

Be My Escape

New member
אצלי זה פשוט.

70% מהשירים על המחשב הם שירים ישנים,דברים שגם ההורים שלי אוהבים. אין להם בעיה עם המוזיקה[כאילו,גם אם יש להם-זובי
]

PUMPKIN juice

New member
עונה <: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

בעיקרון, המוזיקה שלי מאוד מגוונת. אני יכולה יום אחד לשמוע רוק-פופ, פופ ושירים איטיים וקיטשים אחרים
ויום אחר אני יכולה לשמוע הארד רוק, מטאל, האבי מטאל, דארק מטאל וכל סוגיו <: אבל בזמן האחרון, בכלל בתקופה האחרונה אני שומעת דברים ~הרבה~ יותר כבדים. אף-אחד מהמשפחה שלי לא אוהב את הסגנון הכבד שלי, אבל הם מתמודדים עם זה. לעומת זאת, אני שומעת הרבה מוזיקה ישנה כגון- קווין,ביטלס,לד זפלין,דיפ פרפל וכ'ו.. מה שההורים ואחותי מתחברים לזה מאוד. ואמ.. הסוגייה בנוגע לאלבום החדש מאוד מסובכת לדעתי. להגיד שהוא היה מעולה? אני לא יכולה. אבל הוא בהחלט בעל פוטנציאל לדעתי. האלבום הראשון מדהים, אין ספק. וגם אני ציפיתי[וקיוויתי] שהם ילכו לסגנון היותר רוקיסטי, עם יותר סולואי גיטרה וכאלה. אבל הם הלכו לסגנון ההפוך, שגם הוא מאוד אהוב עליי אבל זה היה מפתיע. אבל אני עדיין מחבבת את האלבום, למרות שאי אפשר בכלל להשוות אותו לראשון. יום טוב לכולן <:

MichRanger

New member
אהמאהמ../images/Emo185.gif

אז ככה.. ת'אמת שבזמן האחרון אני שומעת ממש הרבה ישראלי-כנסיית השכל, בית הבובות, משינה, עברי לידר וכ'ו... וגם הרבה קווין! קצת סטינג שאת כל אלו המשפחה שלי ממש אוהבת.. אבל אני גם שומעת את Operator Please אני ממש אוהבת אותם אין לי מושג איך להגדיר את הסגנון שלהם הם ממש מיוחדים..
אה וגם אני ממש אוהבת את סאוסין.. שהם סקרימו.. שבזמן האחרון דיי הפסקתי לשמוע סקרימו אבל סאוסין הם פשוט מעולים
בקשר להאלבום החדש של פאניק.. לא יודעת.. לא כלכך התלהבתי.. ציפיתי ליותר.. למרות שידעתי שיהיה שינוי באלבום הזה.. גם המילים וגם הלחן. בקיצור.. יותר אהבתי את הפאניק הישנים..

למעלה