לאן נעלמו הסקרים?

noamgk

New member
לאן נעלמו הסקרים?

למי שתוהה למה סקרים-שקרים בעד ונגד הגירוש לא הופיעו בשלושת השבועות האחרונים, אני מציע לו להעלות כמה ניחושים... מול הנחישות של ציבור נאמני ארץ ישראל ואחיזתם בערכיהם ובמולדת, גם השמאל הכי גרוע מוזמן להוריד את הכובע.

noamgk

New member
הייתי כל הבוקר בשערי היישוב...

שרנו וחיבקנו כמה שוטרים. את החיילים לקחו משם, הם לא עמדו בזה. אני מרשה לעצמי לנוח קצת (וחוץ מזה, הבטחתי לקפוץ מדי פעם).

TheOrion

New member
העיקר שאתה נהנה P:

וכמו שאמרו פה למטה, תמיד יש סקרים בעיתונים הגדולים. כמובן שמיד אתה תטען שהם "שקרים" ולא "סקרים", כי הם פשוט לא תואמים את עמדותיך. אז למה לדבר בכלל על סקרים אם הם מוטים כל כך?

the new L

New member
לא יודע

על מה אתה מדבר, אבל בכל סוף שבוע יש במעריב סקר. וגם בסופ"ש האחרון (12.6) היה סקר. וגם בסקר הזה הדיעות לא ממש זזו. 50% היו בעד, 34% נגד. טווח הטעות של סקרים כאלה הוא בדרך כלל 4%, כך שגם עם טעות מקסימלית יש רוב להתנתקות.

סקרים-שקרים...

ושוב: אם הסקר תומך בעמדה שלי - "העם איתי!" אם תוצאות הסקר מנוגדות לעמדה שלי - "סקר-שקר!" אפשר לומר נחישות, אפשר לומר קנאות. אפשר לומר שהסקרים מוטים, אפשר להכיר בעובדה שרוב העם רוצה כבר לצאת מעזה.

noamgk

New member
מה אתם קופצים?

גם כשהסקרים "לטובתי" אני לא מתלהב כל כך. סקרים הוכיחו את עצמם כאמצעי מספק אך לא מספיק.

TheOrion

New member
דווקא כן.

הוא לא כולל 100% מהעם, ולכן הוא כן סוג של סקר.

noamgk

New member
אני כבר לא יודע מה יותר חשוב לך...

"לנצח" אותי ב"ויכוח", או לעשות מעצמך צחוק. מה שבטוח - בשני אתה בהחלט מצליח.

TheOrion

New member
אה, בסדר...

כי אני פרסמתי הודעת פרישה ענקית עם נימוקים לא משהו, סירבתי להגיב לטענות באותה הודעה, ואחרי פחות מ-24 שעות חזרתי לפה וכתבתי כרגיל. יאפ, אי עושה צחוק מעצמי, מסתבר. ההבדל היחיד שיש בין בחירות לסקר, זה העובדה שבבחירות משתתפים יותר אנשים. בבחירות האחרונות היו מה, 55-60% מהעם? בבחירות לרשות היו אפילו פחות. אז איפה פה אתה רואה שזה לא סקר גדול? מילא אם היו 75-80% מבעלי זכות בחירה, אז עוד היה אפשר לטעון משהו, אבל בחייאת, זה סקר. סקר שקובע הרבה, אבל סקר.

noamgk

New member
איפה ראית שאמרתי שאני פורש?

אמרתי שאני אהיה פחות. לא פרשתי, וזה בטח לא היה עיקר ההודעה. לפי מה שהמוח הגאוני שלך טוען, לימון זה בננה כי שניהם צהובים (פירות צהובים, לא סתם).

TheOrion

New member
לפי המוח שלך...

בננה א' אינה מאותו סוג פרי של בננה ב', כי הן אינן אותו פרי בדיוק. אתה צריך להבין. אמרתי שבחירות הנן סוג של סקר. רחב יותר, אבל משמעות גדולה יותר, אך סקר בכל זאת. במידה ואחוז המצביעים היה שואף ל-100% יכולת לטעון שזה יותר מסקר.

noamgk

New member
אתה יכול לראות אותו כסקר.

אבל הוא קובע דבר מסוים, בניגוד לסקר - שנועד לקחת מדגם מייצג מכלל האוכלוסיה ולשער שהוא משקף את האוכלוסיה כולה. זה אמור לעניין אותי שלא כולם הצביעו? לא. כי זה לא סקר. אני מניח שלא הבנו אחד את השני.

TheOrion

New member
נמנמ.

כנראה
. אז בזה הרגע נפסיק את הויכוח ונעודד את נבחרת ישראל
.

OMER G17

New member
בחירות אכן שונות מסקר..

כי זה תהליך רשמי...שבו אדם בחיים לא יעבוד על הסוקר..שהוא ייתלבט וצביע את בחירתו הסופית...ושבו משתתפים כל מי שמעוניין להצביע..הבדל עצום!

ממש לא, לבחירות יש שינוי בשטח

לאחר בחירות נקבעת כנסת וממשלה ולאור סקר - שהוא דרך הצגת מידע בלבד- ההבדל עצום!

למעלה