הוא לא מדוייק..אבל בהחלט מייצג.. הטעויות אף פעם לא יותר מידי גדולות
O OMER G17 New member 16/8/05 #26 הוא לא מדוייק..אבל בהחלט מייצג.. הטעויות אף פעם לא יותר מידי גדולות
S silverhawk New member 15/8/05 #12 נצל"ש סקרים: מעל חמש מאות כותבים בפורום נכון לרגע זה, ורק 170 מצביעים בסקר של הפורום. הצביעו בהמוניכם!
נצל"ש סקרים: מעל חמש מאות כותבים בפורום נכון לרגע זה, ורק 170 מצביעים בסקר של הפורום. הצביעו בהמוניכם!
V very dark girl New member 15/8/05 #14 דוגמא מצויינת! קבלו בבקשה את סקר הפורום- נניח לרגע את העובדה שרוב הכותבים בפורום הזה הם שמאלנים בצד, כמעט כל הימנים נמצאים כעט בגוש ולא יכולים להצביע! לכן הסקר לא רוולנטי. יומטוב
דוגמא מצויינת! קבלו בבקשה את סקר הפורום- נניח לרגע את העובדה שרוב הכותבים בפורום הזה הם שמאלנים בצד, כמעט כל הימנים נמצאים כעט בגוש ולא יכולים להצביע! לכן הסקר לא רוולנטי. יומטוב
I itaym02 New member 15/8/05 #16 אהה - יש רק 10000 אלפים ימנים בארץ (או שכוחות הבטחון טועים בגדול בהערכת כמות האנשים) טוב, זה מסביר את הרוב להתנתקות D-:
אהה - יש רק 10000 אלפים ימנים בארץ (או שכוחות הבטחון טועים בגדול בהערכת כמות האנשים) טוב, זה מסביר את הרוב להתנתקות D-:
N nooshP New member 16/8/05 #23 אני דווקא ראיתי מלא סקרים ובתוכנית המשעשעת "לונדון וקירשנבאום" אני חושבת שעשו סקרים חדשים כל יום בנושא ההתנתקות. אז כנראה לא קראת עיתונים בשלושת השבועות האחרונים...
אני דווקא ראיתי מלא סקרים ובתוכנית המשעשעת "לונדון וקירשנבאום" אני חושבת שעשו סקרים חדשים כל יום בנושא ההתנתקות. אז כנראה לא קראת עיתונים בשלושת השבועות האחרונים...
O OMER G17 New member 16/8/05 #25 בשבת התפרסמו סקרים!!!!!! ראיתי שניים..בשניהם ניצחון ברור של ה"בעד" על ה"נגד" בהפרש ניכר שכל סטיות התקן לא יעזרו לכם!
בשבת התפרסמו סקרים!!!!!! ראיתי שניים..בשניהם ניצחון ברור של ה"בעד" על ה"נגד" בהפרש ניכר שכל סטיות התקן לא יעזרו לכם!