לאן נעלמו כולם?
האם זו תרדמת חורף

actress

New member
לאן נעלמו כולם?../images/Emo12.gifהאם זו תרדמת חורף

אממ... אני מקווה שהפורום לא ננטש, כי משום מה לא רואים פה אף 1 וזה ממש חבל אני מאוד לא רוצה שהפורום ייסגר וד"א אני רוצה לבשר שעוד 3 חודשים הפורום שלנו חוגג שנה ויש כמה הפתעות להמשך ואני אשתף אתכם לא לדאוג אני כבר יכולה לומר שזה קשור בפגישה שדיברנו עליה כ"כ ואנחנו יושבים וחושבים אבל אנשושים בחיאת תרשמו, כולם נעלמו תקראו לאנשים תעדכנו אותם כי חבל אני לא רוצה שהפורום ייסגר ואני בטוחה שגם אתם לא רוצים אז יאללה אני יודעת שיש פה כאלה שעובדים, לומדים, ואין להם טיפת זמן אבל השמיעו קול קוקוריקו תרנגול

אני עדיין כאן...

לא תמיד כותבת, אבל קוראת כל מה שכולם כותבים... מאחלת לחברי הפורום סופשבוע נפלא, תעשו חיים וחקו חזק את מי שאתם אוהבים. שלכם, אני

הייתי באה אבל....

פעם אמרו שאני מביאה לכאן אנרגיות שליליות. ואני רבע פולניה ככה שקשה לי לא להעלב, ועוד יותר קשה לי עם זה שמאשימים אותי בהאשמות שוא.

ט י נ ה

New member
הי טיפ טיפ שיר חדש : " הכל בסדר "

חגית יקרה ףלא ראיתי לא שמעתי המון זמן. לא רוצה להתערב ,אבל יש לי תחושה של התנצחות על גבי הפורום. בואי נעזוב זה כמו שאורמים ונפתח שנה אזרחית יפה. האם בכלל שמעת את ההקדשה שלי אלייך עם לב כזה ברשת ג ? ולמה לא אמרת מילונת ? או שאולי אמרת ולא ראיתי .. אז בכל אופן קבלי חיבוק ועיזבי אנרגיות שליליות וכאלו .. יהיה אחלה שלך סי

אנרגיות שליליות, התנצחות, אני?!

בטח ששמעתי את ההקדשה שלך ברשת ג´, אפילו הקלטתי אותה ונדמה לי שהגבתי עליה כאן בפורום. אני ממש שמחה שאת לא כועסת עלי, כי באמת לא היתה לי שום כוונה להכניס רוע לפורום, אפילו שעשיתי את מה שעשיתי וכבר דנו בזה מספיק ואין טעם להיכנס לזה עכשיו. אז באמת שתהיה לכולנו אחלה שנה. אוטוטו חופשת סימסטר. מקווה לפגוש אותך. טיפ טיפ

ט י נ ה

New member
חופשת סי -מסטר אני איתך ...

ומה לגבי איזה מופע ביום הסטודנט אצלכם ? יש מצב ?

הלוואי הלוואי

אני מבטיחה לברר את הסוגיה!!! בא לך בינתיים להתראיין לפיילוט שלי? צרי איתי קשר בהקדם!

הלוואי הלוואי

אני מבטיחה לברר את הסוגיה!!! בינתיים אני אשמח אם תתראיני לפילוט שלי! צרי איתי קשר בהקדם!

ט י נ ה

New member
כדאי לקרוא עמוס אורן ......../images/Emo103.gif

הי פטל יקרה ,ועוד איך את כאן ואיזה ציטוט חביב בחרת לך השבת ? מענין למה ? בכל אופן אמא קראה הוויקאנד את עמוס אורן ,ולא תמיד אני נהנת או מסכימה איתו אבל הפעם על המאבק של גלצ וכו מאוד מומלץ אני פשוט לא יודעת איך לצרף את הקובץ של הכתבה שלו אולי יטיבו לעשות זאת אנשי האינטרנט כמוך זה הופיע במוסף 7 לילות כרגיל בידיעות אחרונות קריאה נעימה אשמח לשמוע תגובות ...... אגב אני אמורה להיות משודרת בגלי צהל בספיישל מן הדרום שהוקלט בבאר שבע לפני חודשיים רגע לפני צאת האוסף הכפול ואם אכן המאבק כרגע ישבית השמעת מוסיקה עברית אז בעצם לא שימיעו אותי ... הא הא צחוק הגורל עד שכבר יש לי משהו בגלצ אז יש מאבק שמשבית את השימחה .......

samc

New member
טוב שאת כאן!

זה רק אינטרנט ומותר גם לטאות ולעשות שטויות

sharlior

New member
אני פה ...

היי מיכל אין שום סיכוי שבעולם שפורום כזה שוקק ייסגר (אלא אם כן אני לא ממש מתמצא בחוקי הלידה והמוות של הפורומים) אז ... אני פה וקורא ועוקב - וזה נכון שיש לאנשים לימודים ועבודה וצבא וכו ... וכמה ימים של "רגיעה" זה הגיוני במדינה תזזיתית כמו שלנו. מאחל לכל חברי הפורום ולסי סופ"ש נעים ומוצלח ושקט. שרון.

ט י נ ה

New member
|סביוהיי שרליאור ...... שוב באר שבע

הי חמוד , זוכר את המופע שהוקלט אצלכם באוניברסיטת באר שבע ? אז הוא ישודר בגלי צהל בשבת הבאה אם יהיה עד אז גלי צהל + מוסיקה עברית מקורית מוגנת זכויות אקום.....נחייה ונשמע ... מאחלת לך הצלחה בלימודים בצבא + ימים של רגיעה ........... סי

samc

New member
שבת שלום!

יש כאן אינטרנט זול ביום ששי החל מ-5 וחבל שהפסדתי את גלי צה"ל.. טינה: תמסרי לרועי שאני רוצה "לתפוש אותו"..

ט י נ ה

New member
תשובה לשמואל כהן סם הי .....

הי שמואל חמוד מה נשמע ? מקווה שאתה מסתדר בעבודתך החדשה יחסית . לגבי רועי -אמסור ( : ולגבי גלי צהל המופע ישודר בערוץ 1 בקרוב כך שתוכל גם לשמוע ולגם לראות כל טוב בקרוב צוותא תל אביב .......

samc

New member
תודה טינה חדשות טובות -ורעות

קודם כל תודה סי! בקרוב צוותא...זכורים לי הופעות יפות שלכם שם... עוד חדשות טובות: 1) הייתם חסרים אתמול בהאנגר 11 הכנס המרשים ביותר לקראת הבחירות גם עמוס עוז תומך בסוציאל דמוקראטים החדשים. יואב קרים דיבר על מוחלשים -לא חלשים! 2) The Essential Janis Joplin Did you here Galei Zahal Late Friday Night What Blues,!!! החדשות הרעות: התפטרתי מצוות בטחון לא קם יותר ב-5 בבוקר. היום קבלתי משכרת 832 ש"ח במקום 2300 ברוטו!!! נחזיק מעמד

samc

New member
קראתי אפילו זמן וורוד!

גם שם היה ביקורת חיובית על רגעי סי

ט י נ ה

New member
אשמח אם תצטט לי ביקורת מהזמן הוורוד

ואולי תוכל לצרף את הקובץ זוהי אוכלוזיה שממש חשובה לי ודש מרועי שלך סי

גם אני לא פה... אבל ההגיון אומר ש:

כשסי עולה, כולם עולים אחריה. לכולם יש מה להגיב, וכולם מגיבים על כולם. ברור שסי עבדה השנה בצורה מעוררת הערכה, ואם ניתן לה לנוח שבוע שבועיים, היא תשוב ותשמיע דברים שלא בהכרח קשורים למוסיקה, ואז הפורום יתעורר. ואם נצרף אנחנו חברים, זה יהיה אפילו קל יותר.

actress

New member
שמתי ../images/Emo23.gif שברגע שהיא כאן אנשים

מגיבים אבל תבינו שהיא כותבת כי אתם גם כותבים אפשר גם לכתוב אחד לשני בלי קשר לסי, אני גם חשבתי על הסוגיה הזאת וראיתי שאם היא לא פה אנשים לא פה והיא באמת משתדלת להיות פה ואני באמת שלא מכריחה אותה אבל כמו בפורומים אחרים שמתי
שגם אם האומן לא נמצא עדין מדברים שם ופה משום זה זה קצת שונה ולמרות שזה שונה זה כיף כי היא היחידה שממש אכפת לה.

למעלה