לאן נעלמו כולם?
האם זו תרדמת חורף

ט י נ ה

New member
היא עולה .. לה לה לה ...../images/Emo66.gif

יש פרסומת חדשה בה משתתפות 3 זמרות בעלות שיער סופע ועוד כמה דברים שופעים ... הג´ינגית הראשונה -אפרת רותם מתחום האופרה , האדמונית השניה -הלא היה לילה מלקוס הדרום אמריקאית ושחרורחת חתיכה פצצתית הלא היא מיכל אמדורסקי ואני שואלת ,לא יכלו לעשות פרסומת לקצוצות סיער או שיער בבנדנה ? כי איז אז הייתי מצטרפת בחגיגיה גדולה ושרה ...... היא עולה להלהלהל ,האמת איתן שכשאני עולה כולם עולים זוהי לדעתי דעה מאד פרטית שלך ,אני מגיבה למה שאתם כותבים. ואני שוב כאן ואפשר לישון בשקט . מחכה לשמוע עוד ועוד ... אגב יש ביקורת מדהימה במקומון רג גבעתיים שם בכותרת כתוב :
סי בשיא ....... שיהיה ...

נכוןןןןןןןן,מיכל אמדורסקי היא באמת

פצצתית כמו שאמרת,נראית 10 ומופיעה 10...!!! אבל על מה הייתה הפרסומת שם בכלל....? אבל לא רק מיכל אמדורסקי פצצתית,אלא...חחחחח,נכון...גם את,סי,את בשיא...! ובאמת,חשבתי סי,אולי תבואי להופיע כאן,בעירנו הקטנטונת....? מתגעגעת לראות ולשמוע אותך בשדור חי...!

ט י נ ה

New member
המומלצות של החודש ...

למתגנבים בלבד .. כלומר בצדדים אבל עם הזמנה ... מועדון התיאטרון 22.01 תל אביב 30.01 פריים כחול תל אביב ערבי שירה מיוחדים נשיר ביחד ישן וגם חדש בליווי להקה אסוקטית מצוינת שלכם סי

ט י נ ה

New member
../images/Emo160.gifהתגעגעתי אז באתי ...

קודם כל ולפני הכל אני מבינה שיש פורומים שהאומן שעליו הפורום בעצם נפתח ,מעולם לא מביע את עצמו. אולי הרגלתי אתכם ליותר מדי טוב ? סתתתתתתתתתתתתתתתם
הנה בשבילך מנהלת פורום חמודה פרח של עידוד ..נכון דיצמבר היה משהו לא הגיוני מרוב מופעים ודיסק האוסף וכו וקוטנר ומופע בתמונע אבל אם יועילו חברי הפורום היקרים לעלע בארכיון יזכרו חברי הנכבדים שצעקתם חמס על כך שאין אוסף ואין הופעות ועכשיו שיש מהכל והכל אתם השתתקתם לכם ? ככה לא יפה ,אמא עובדת ואתם שותקים אז חורף מתוק וטעים שיהיה לכולנו והנה אני עכשיו אמלא אפיץ ואדביק את כל מה שהפסדתי בשבועיים האחרונים שלכם סי

למי יש פה סורק?

אם יש, אז אפשר לשלוח אליו את הכתבות, למשל במקומון ר"ג גבעתיים, ואז הוא או היא יעלו את זה לכאן. חוץ מזה, איזה זריקת עידוד זרקה השחקנית, וכשטינה באה - כולם אחריה. אז אנחנו נעשה מה שהדתיים עושים: הילדים מגדלים אחד את השני. ... וזה כדי שיהיה לאמא יותר זמן לעשות מוסיקה. ועוד מוסיקה תביא עוד ילדים, וכך הפורום יגדל.

היי,

גם אני פה, הרבה פחות כי עדיין לא התקינו לי אינטרנט בבית אבל בקרוב אני מקווה. סי - נהנו מאוד (כמו כל פעם) גם להפגש וגם להיות בהופעה למרות שהיינו בחלק קטנטן - היה מדהים. מיכל - היה מדהים (!) לפגוש אותך במעלה החמישה - את פשוט מתוקה... מצחיק - כולם השתגעו איך הסתובבנו בחצות עם ילדה קטנה איתנו...והיא זכתה להמון תשומת לב שם מהסביבה...אפילו אחד מהם הקדיש לה את הפוסטר שחילקת בהופעה... אולי באמת אנחנו משוגעים...
בקרוב רוצים לבוא שוב ... ונתראה פה בקרוב ... ביי.

actress

New member
ואתה ממש ממש ממש מתוקי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואיזה חמודה אישתך
וכמובן זיהיתי אותך בגלל שרומי
היתה שם ופתאום אני אומרת הייי רומי ומצביעה, ותודה תודה תודה על המחמאות
מקווה לראות אתכם שוב פעם.

ט י נ ה

New member
בא נרוץ .. בא נרוץ עכשיו ...

הי אבי זו היתה חוויה מרגשת במיוחד בשבילי לראות אותך כאבא. רצו לי זכורנות בסרט נע מכל השנים שלנו אחורה ראיתי אותל כילד ונער וחייל ובחור שמגיע מהופעה להופעה ותפאות זהו אתה כבר אבא בעצמך אבל לי תמיד יש את היד הזו שרוצה ללטף על הראש כי בשבילי אתה עדיין אבי ששולח לי מכתבים עם תהיות ושאלות המון גאווה עשיתם לי רק עשה טובה ,תן לאשתך המדהימה קצת יותר אוכל או קי ? נשיקות סי

למעלה