לאן נעלמו ערכי הקדושה לניצולי השואה

FloorFiller

New member
מבזה זה - להיבחן בזמן הצפירה. זה מבזה !

לא את האונ', אותי אישית קודם כל, שבזמן הצפירה הראש שלי יהיה טרוד בדיוק בשאלה במבחן, ואפילו את הזמן המועט של הצפירה לא אוכל להקדיש להם. אם אכן יתנהלו בחינות בדיוק בזמן הצפירה, זה בהחלט מבזה. אבל מה כבר אפשר לצפות מאונ' שהפסיקה ממזמן לכבד את ערכי המדינה, ולא רק בנושא זה ??? עצוב. :(

amitk80

New member
תשמעי אני אגיד לך את האמת

העצובה שאני ממש מסכים איתך. זה התחיל במתן לגיטימציה לסטודנטים הערבים לעשות מה שהם רוצים וטענתי תמיד שזה פוליטי, אבל לתת להבחן בזמן הצפירה ביום השואה שעל חורבות השואה המדינה הקטנה הזאת קמה זה מחפיר, מעליב וזה לא פחות גרוע מאשר לקחת לניצולי השואה את הקצבאות והעזרה (כלכלית והנפשית) לה הם זכאים. התנהגות האוניברסיטה לא גרועה מהתנהגות ממשלת ישראל שמבזה את הניצולים ואת אלו שחירפו נפשם. לכל מי שאכפת מהנושא מוזמן לשלוח מייל זועם לרקטור האוניברסיטה עם העתק לדיקנאט הסטודנטים..

IdanXP

New member
אני חושב שהוא בחור... כי הוא כתב "מוטרד", אבל

בכל מקרה... אני מסכים עם דבריו. אין לקיים מבחנים בזמן הצפירה.

IdanXP

New member
סליחה... הוא כתב שראשו יהיה טרוד... :) אבל

עדיין אם אני זוכר נכון מדובר ב-הוא ולא ב-היא :)

רעוּת

New member
זה באמת לא בסדר,

וזה גם מעצבן כי אז צריך לחרוש למבחן כל ערב יום השואה במקום לראות סרטי שואה בטלויזיה, ואני ממש אוהבת סרטי שואה בטלויזיה
זה ההיילייט השנתי שלי (חוץ מהסרטי נופלים ביום הזכרון, כמובן). לפחות סבא וסבתא כבר מתים ולא צריך ללכת לראות אותם מדליקים משואה באיזה טקס שואה מקומי בטיזנבי. מזל שהם כבר לא בחיים לראות את זילות יום השואה באונ' חיפה
ברור שהאונ' לא יכולה להזיז את המבחנים לאחרי הצפירה. זה אומר להזיז את כל המבחנים של 8:30 ל-11, נגיד. ואז את כל המבחנים שאחריהם. ואז לאן יזיזו את המבחנים של 18:00? ל-20:00? זה כבר אחרי שעת השינה של הדודות שמשגיחות. אבל האמת שיותר מטריד אותי זה שיש לי מבחן שמסתיים אחרי 17:00 בערב יום הזכרון, מה שאומר שאין לי איך להגיע לטקס ב-20:00 כי הוא רחוק מחיפה. מה שאומר שאמא שלי תרצח אותי על רקע כבוד המשפחה
.

IdanXP

New member
הבעיה היא לא ההזזה של הבחינות כביכול

אלא שמראש מי שתכננן את הלוח מבחנים במודע תכנן מבחנים על זמן הצפירה. כאן הבעיה וכאן הביזיון אם אכן מתקיימים מבחנים בזמן הצפירה.

m121

New member
../images/Emo127.gif

אני לא ממש התפלאתי שראיתי שיש מבחנים ביום השואה.. כי כאשר האגודה הגיעה להסכם עם האוני' הוקצבו למבחנים של מועדי א' רק שבוע וחצי.. כבר היה ברור לי שיהיו מבחנים ביום השואה.... אבל האגודה לא יכלה להגדיל את הראש ולפתוח לוח שנה ולראות שתקופת המבחנים תוכננה ליום השואה וליום הזיכרון?!

amitk80

New member
גם סבא וסבתא שלי

היו מתהפכים ונחרדים לראות איך האוניברסיטה הזאת מזלזלת בערכי כבוד האדם ובזיכרון הנספים. רבותי זה המקום לעשות מעשה ולקרוא לכל ציבור הסטודנטים שצריכים להגיע או תכננו להגיע לטקס יום השואה באוניברסיטה להחרים אותו וללכת למקומות אחרים. זה גם המקום לקרוא לאגודת הסטודנטים להחרים את הטקס כי לא ייתכן שמצד אחד מכבדים את זכר הנספים ומצד שני יורקים להם בפרצוף..

גם לי יש מבחן בזמן הצפירה ../images/Emo10.gif

אם יהיה מישהו שלא יקום, לא משנה ערבי או יהודי, שלא יסתכל לי בעיניים אחר כך...

amitk80

New member
תהיי בטוחה

שהערבים ברובם הגדול לא יקום לדקת הדומיה. היום שמעתי עליהם עוד סיפור מזעזע.

בא לי לשמוע עוד איזה סיפור מזעזע...

אבל שלח לי במסר, לא צריך להתחיל פה עוד מריבות

amitk80

New member
אני אספר לך

במסר. זה לא שהרגו מישהו אבל עשו פשוט משהו לא יפה. ולגבי מה שהולך פה עם המריבות, רק כי ביקשת יפה אני לא אפרסם את זה פה, אבל ממש לא אכפת לי מהמריבות פה על הערבים. אני לא מתבייש בדעות שלי (ומצידי שיקראו לי פשיסט). הדיעות האלו נוצרו בשנה וחצי האחרונות בגלל הטמטום של הציבור היהודי שלא קם ועושה מעשה ונותן להפקרות לחגוג.

למעלה