לאן פניי היישוב????

אתם עושים צחוק מעצמכם, גם

מוצאים את כל הזמן שבעולם להתלונן , לכתוב ולהקדיש דקות ארוכות להודעות וגם לא מוצאים זמן להרים טלפון או להיפגש עם רונן שמוכן להקדיש את זמנו היקר עבור הכינויים הווירטואלים שתחתם אתם מסתתרים. אם הנושא בוער ואתם רוצים להשפיע בואו והיפגשו עם רונן או אפילו תרימו אליו טלפון .יכול להיות שיש משהו בדבריכם אז בואו לקדם ולהתקדם. אם לא תעשו זאת, אני , ורבים אחרים מכפר האורנים נתייחס אליכם כאל גורמים שבאו להפריע ממטרות לא כשרות. מהיום גברת פלפלת ורויטל 890 או איך שלא תקראו לעצמכם, פגעתם לעצמכם בזכות ההתייחסות הרצינית של תושבי כפר האורנים.

רק אם אפשר אז הבהרה קטנה../images/Emo11.gif

אנחנו כן תושבי היישוב, שבאמת רוצים לדעת מה קורה עם ההבטחות שהובטחו עוד מלפני 8 שנים. אבלללללללללללללללללללללללללללללללללל, מכיוון שכל מה שמקבלים, לפחות על גבי הפורום, זה רק לגלוג, צורך "לחשוף" אותנו, ורגשות "רגשי" עמוקים, אז אין בכוונתי להיחשף ולהפוך לנושא לצחוק בפניכם. למעשה, רובכם אפילו מכירים אותנוולשם כך נועד האינטרנט, לא??? בכדי להעלות נושאים חשובים, לדון (ולא להתקיף) עליהם, גם מבלי הצורך להיחשף. ולא, אין לי כל כוונה להשתלח בתושבי ומזיזי היישוב. כואב, ואפילו מעצבן לראות, כמה רגשות מציפים אותכם כשמעלים נושאים שקשורים לטובת הכלל. הקאנטרי לא נועד לטובתי בלבד. אלה לכולם! תתחילו להתעורר ועכשיו, גם אם היה לי ספק קל שבקלים, אין לי עניין להיחשף.

Jacques Beraru

New member
אכלו לי, שתו לי ולא עשו לי

התקדמות הישוב ביחס לתקציבים העומדים לרשותו, לתמיכת המועצה שכמעט אינה קיימת ובהתבסס על העובדה שאת העסק דוחפים איש אחד בשכר וכמה "משוגעים לדבר" - הינה יותר מסבירה. להרבה מאוד מתושבי הישוב קשרים ענפים עם גופי שלטון, מקבלי החלטות, יזמים עסקיים ו/או תורמים פוטנציאליים (מה שדחף ישובים כמו כוכב יאיר, אורנית ואחרים) ואולם זה לא בא לידי ביטוי בסיוע לועד המקומי ולמזכיר. (UNDERSTATEMENT) לפעמים סיוע "קטן" ביצירת קשר או קיום פגישה אחת עם גורם כזה תביא להאצת תהליכים תזרז את אולם הספורט, הקמת הקאנטרי קלאב ותוסיף עוד גינה ציבורית. האלרטנטיבה של להמשיך לקטר/לגבות מכל משפחה 1000 $ היא תמיד הדרך הקלה.

ronpel

New member
ז'ק אתה צודק אבל המתלונן לא מכאן

כפי שאפשר להבין למתלוננים הנ"ל אין שום כוונה להפגש או לתת מספר טלפון וזה מהסיבה הפשוטה שהם לא תושבי הישוב. יש עניין למישהו להתסיס את הפורום כל פעם מחדש כי הקנאה אוכלת אותו. זה חוזר על עצמו כל פעם תחת שמות חדשים מדי כמה שבועות. הדרך הטובה ביותר לחסל את התופעה הנ"ל זה פשוט להתעלם. גם ההודעות לגבי בקשות להשוואות ביננו לבין לפיד נועדו לאותה מטרה. בכל מקרה אתה צודק בנושא העזרה הנדרשת מכל תושב שיש לו קשר לגוף שלטוני או פרטי שיכול לקדם את הישוב. לילה טוב רונן

למעלה