לאנס הולך על השביעית!

eizen16

New member
מלך !!! הוא מלך !!!

אין ספק שיהיה מעניין !!! צריך להתחיל לברר על טיסות לפאריז לקראת סוף יולי !!! אני מקים אוהל בשאנז אליזה - מישהו מצטרף ????

עוד נקודה מעניינת

מדובר שם על השתתפות של ארמסטרונג בטור של ג'ורג'יה באפריל. זה אומר שהוא לא ישתתף בשני מירוצים שהיו חביבים עליו. מירוץ אמסטל גולד וליאז'-בסטונה-ליאז'. נכון שגם לפני שנה הוא העדיף את ג'ורג'יה על הולנד ובלגיה, אבל אפשר היה לחשוב שבשנים המעטות שנשארו לו בקריירה הוא ינסה לזכות בשני המירוצים היוקרתיים. אבל, נראה שהספונסר קובע הכל. גם טור דה פראנס וגם ג'ורג'יה. לי אישית זה חבל, כי ארמסטרונג התחיל את הקריירה כרוכב של חד יומיים והייתי רוצה לראות אותו במירוצים האלו גם בסוף הקריירה שלו אחרי שהשיג את השיא של 6 זכיות בטור. לא בשביל להגיד הנה ארמסטרונג מפסיד בחד יומיים, תראו הוא לא כזה גדול כמו שעושים ממנו, אלא דווקא להפך. בגלל שהוא כזה פייטר ויכול להכניס הרבה פלפל למירוצים החד יומיים.

אני חושב שיש חשיבות ענקית

לכך שהוא מגיע לג'ורג'יה, בשנה הראשונה של הפרו-טור אין אף מרוץ מחוץ לאירופה. ההגעה של לאנס לג'ורג'יה היא אמירה, אמירה ברורה שאופניים יש גם מחוץ לאירופה, וחייבים להכניס מרוצים מחוץ לאירופה לפרו-טור. שנה שעברה ג'ורג'יה היתה חגיגה וגם השנה זו תהיה חגיגה, ומבחינתו של לאנס זו הכנה אידאלית לטור. דבר נוסף, חייבים להשאיר לפופו איזה מירוץ לנצח השנה, והרבלינס (אמסטל-פלאש-ליאז) הם קלאסיים בשבילו. דבר אחרון, צריך לשים דברים בפרופורציות, הכותרת היא לא ארמסטרונג הולך על שביעית, את הטור לא מנצחים בהצהרה שמגיעים אליו, הכותרת היא ארמסטרונג יגיע לטור 2005 וינסה לזכות בפעם השביעית.

וזה הזמן לבחור קבוצה למשחק

הפנטזיה.לאנס פירסם את רוב התוכנית השנתית, כל מי שדאג שהוא לא יגיע לטור (אני אישית בחרתי את לאנס לקבוצה שלי
) יכול להירגע ועכשיו סוף סוף לבחור קבוצה למשחק הפנטזיה.

נרפא מ"תסמונת מייקל ג'ורדן"...

כך אני קורא להתלבטות שלו, למחשבות על חזרה לטריאתלון שהופיעו פתאום ולרצון "לעשות משהו אחר" שהתבטאו בשבירת שיא השעה ובהצהרות על השתתפות במרוצים אחרים. קשה להאשים אדם שהשיג כבר הכל, ושיש לו הכל, כנראה ככה זה. השאלה היא מתי נראה את טייגר וודס (עוד לקוח של נייקי) מהרהר בקול רם על השתתפות באליפות ישראל בגולף, במועדון בקיסריה. מבחינתי זה צעד חיובי, רק משום שאני מוקלט בווידאו אומר שהוא יחזור לטור 2005. שמועות אומרות שהוא עשה זאת בכדי לא לעשות לי בושות. יאללה, לשלוח לי קבוצות למשחק הפנטזייה.

חישוב תיאורטי

האם לאנס ימשיך להתחרות גם אחרי יולי? אני די בטוח שמטרת העל של ארמסטרונג השנה, היא להיות המנצח הראשון אי פעם של הפרו-טור. ב-2004 ע"פ החישוב הלא רישמי של cycling4all מנצח הפרו-טור, דוידה רבלין, השיג 222 נקודות כדי לנצח את הפרו-טור. הערכה שלי היא שהשנה מנצח הפרו-טור יהיה עם בערך 250 נקודות. ועכשיו לחישוב התיאורטי (החישוב הוא לא מבוסס ובעל סיכוי קטן להתממש, והוא מחשב את הניקוד של ארמסטרונג כמנצח בכל מירוץ פרו-טור בו הוא ישתתף): פריס-ניס 50 נ"ק (פלוס 2-3 נקודות על ניצחון בקטעים) רונדה ואן פלנדרן 50 נ"ק טור דה פראנס 100 נ"ק (פלוס 3-9 נקודות על ניצחונות בקטעים) סה"כ 200-212 נ"ק. לדעתי זה לא יספיק לניצחון בפרו-טור, בעיקר בגלל שהסיכוי שהוא ינצח את כל שלושת המירוצים הוא לא גדול. על פי חישוב זה, הערכה שלי היא שאנחנו נראה את ארמסטרונג מתחרה גם אחרי הטור דה פראנס. אופציות אפשריות: 40 נ"ק קלאסיקה סאן סבסטיאן? 50 נג"ש באליפות העולם? 85 נ"ק וואלטה?

yossi113

New member
אם הוא לא משתתף בוואלטה זו אכזבה

גדולה למעריצים שלו שרוצים לפחות דאבל. עוד פעם טור זה נהיה כבר משעמם. מדהים אבל משעמם.

ido mazor

New member
תסלחו לי שאני לא מצטרף להתלהבות....

אז... נכוווווון שלאנס הוא שיאן הזכיות בטור דה פראנס. אז... נכוווווון שלאנס זכה ב-6 טורים רצופים. אז... נכוווווון שלאנס חשף קהלים חדשים לענף האופניים, בעיקר בארה"ב אבל לא רק, בזכות הסיפור המדהים של חזרתו ממחלה סופנית להצלחה כבירה בספורט. אז... נכוווווון שלאנס הוא כנראה רוכב האופניים המוכשר והמצליח ביותר בימינו. אבל... אישית התאכזבתי. אולי אני תמים ורומנטיקן. אבל לדעתי הטור המגדיר את הקריירה של לאנס היה השישי, והטור הקרוב לא ממש חשוב לקריירה. ינצח או יפסיד, שיא הזכיות בטור שלו לשנים הקרובות לפחות... לטעמי לאנס עשה את מה שהספונסר החדש ציפה ממנו, ולא מה שהלב שלו רצה. שנה של התחרות ב(לדוגמא) הרבה קלאסיקות חד-יומיות, וואלטה (שלא לדבר על ג'ירו+וואלטה) וניסיון לשיא שעה (ואולי אליפות עולם נג"ש), היתה מוסיפה לו הרבה כבוד בברנז'ה גם אם לא היה זוכה בהרבה תחרויות.

Yarnin

New member
אתם זוכרים...

עד לא מזמן (היום מתישהו) עוד דיברו על דור צעיר שיעלה ושנה את פני הענף כפי שאנו מכירים אותו. אז נראה לי שכל העסק ידחה לשנה הבאה - בכל הקשור לטור. זה בעצם כמו שהיה עם אדי מרקס - האפשרות היחידה לנצח את הטור היתה כשהוא לא הגיעה או שמישהוא דחף אותו ופגע בו. ואל לנו לשכוח את הסגן הניצחי - יאן אולריך - לא ליצחוק זה כואב לי מאוד. וכמו כל שנה אני שמח לקרוא שמצבו טוב מבשנה שעברה באותה תקופה וגם השנה אני מקווה שהוא יזכה בטור - כי ככה זה עם אוהדים - הם תמיד מקווים לטוב. אה כן ולאנס גם אמר שהוא יגיעה לפריז-ניס... טוב ניראה איך האימון הזה יעבור עליו. הטור הוא רק 3 שבועות המסך כל עונת המרוצים - כך שמעניין בטח יהיה לנו השנה.

yshor

New member
מצטרף אליך ירנין

הטור יהיה שגרתי אם ארמסטרונג ינצח הטור יהיה מעניין אם מישהו יתן לו פייט הטור יכול להיות אדיר אם זה יהיה ראש בראש עם הסגן הניצחי!

לא בתור פאנאט ארמסטרונג

באמת שהפעם בתור חובב אופניים- אתה טוען שהטור האחרון היה שיגרתי ? ממתי אישזהו טור שלאנס ניצח בו היה "שיגרתי" ? נכון ,לא היה מספיק דם צעיר בטורים האחרונים,אולי יש מקום לדיון על חוסר אגרסיביות של צעירים בנוכחות לאנס אבל אני באמת לא חושב שהטורים של לאנס מספקים עילה לקרוא לזה "טור שיגרתי". ואוסיף שדווקא ככל ששותפי לשיחות בנושא היו מלומדים יותר ומשכילים יותר בתחום רכיבת הכביש דווקא מצאתי תמיכה לטענותי הבסיסיות שלעיל. בתיקווה לטור מרתק השנה לכל מי שאוהב אופניים ללא הבדל דת גזע או אליל אישי, עודד

אמיר פז

New member
ניצחון לא שווה לשיגרתי

בראיה סטטיסטית, שבעה נצחונות רצופים זה שיגרתי. אבל מי שעוקב אחרי הטורים כל שנה, כמו שאמר כבר הפדלאה,אין בהם שום דבר שיגרתי. כך גם יהיה השנה, גם אם ינצח וגם אם לא. האם אולריך יאיים שוב? מה עם קלודן, הבלחה חד פעמית או איום רציני? באסו ימשיך להשתפר? האם הגיל לא יתחיל לעשות את שלו? ועוד אינספור עניינים. חוץ מזה, זה אומר שגם אמא שלי תתעניין...

אם הוא היה מוותר על הטור

זה לא היה פייר כלפי המתחרים האחרים, כי זה לא משנה מי היה מנצח את הטור (אולריך, קלודן, הראס, וינו, מנשבו, ואלוורדה,קונאגו, סימוני...) תמיד היה זוכרים להם שהם ניצחו את הטור בלי ארמסטרונג, לניצחון שלהם תמיד היתה מתלוות כוכבית ענקית, כוכבת שתזכיר לכולם שהיה משהו חסר בטור שהם ניצחו. אני שמח בשביל אולריך, שתהיה לו שוב הזדמנות לנסות לנצח את ארמסטרונג לפני שהם יפרשו ויפנו מקום לקונאגו, סינקוביץ וואלוורדה.

IlanShacham

New member
עדיף נצחון עם כוכבית ממקום שני...

אני נוטה להסכים עם עידו. מעבר לדברים הנכונים שאמר, לדעתי השתתפות של לאנס בתחרויות אחרות, ובמיוחד באחד הגרנד טורים האחרים, היה נותן להם חשיפה גדולה מאוד בציבור הרחב.

cbcb

New member
ברנז'ה? על מה אתה מדבר?

תקשיב טוב - לאנס כבר ממזמן מחשב את צעדיו שלאחר הפרישה - ברור לו שהוא סוס מת אם הוא ממשיך לחיות בקצב החיים הנוכחי שלו. טלפון נייד מצלצל כל 10 דקות, הופעות The Tonight Show צילומים קמפיינים אגודה למלחמה בסרטן ושאר ירקות. הוא כבר סלברטי בקנה מידה הוליוודי - לא נשאר זמן לאינטרוולים
לא מעניין אותו מה כל מיני חברה מהבראנז'ה של מביני העניין באירופה יגידו. הוא ממתג את עצמו ובונה לעצמו גשר לעולם הבידור והעסקים הרב פוטנציאל מבחינתו. אתה חושב שמישהוא שם shit עוד כמה שנים למה Lance לא עשה קלאסיקות חד יומיים - הוא תמיד יזכר כמלך הטור וסביב זה הוא יעשה עוד ועוד כסף.

כוס $%#@#% שלו ...

הלך לי חודש בשנה הזאת על התקפי חרדה, מתח,בכי ואיבוד שפיות זמני... תודה באמת לאנס. הפדלאה (יוצא מהפורום תוך כדי שהוא ממלמל משהו על חידוש מרשם כדורי ההרגעה עד יוני)

אמיר פז

New member
שמתי לב להבדלי הנוסח בוואלה

בהודעה של יאיר בן עמי על "המירוץ אל השמש" לאנס הוא מי שזכה שש פעמים בטור דה פראנס. אחרי כמה שעות בהודעת המערכת הוא גדול הרוכבים בכל הזמנים.

למעלה