לאנשים שמכירים את הדיסקים של מוניקה

Orginal

New member
לאנשים שמכירים את הדיסקים של מוניקה

היי... הקול של יהלי ממש מרגיע אותי בשירים הרגועים של הלהקה המדהימה הזאתי.. אני יש לי את כל הדיסק האחרון "חיות מחמד" שלהם.. ואני ממש אוהב משם את השירים השקטים.. "מספיק בן-אדם" "הקונפורמיסט" ו... כמובן השיר הכי יפה בעולם "לא מתבייש באהבה שלי".. מישהו יכול לתת לי רשימה של השירים השקטים האחרים בשאר הדיסקים של הלהקה? אני אהיה אסיררררר תודההההההההההה.... בבקשהההה....

melul

New member
הצעה

אם אתה כל כך נהנה מהשירים בדיסק השלישי, למה אתה לא קונה אותו?? בקשר לדיסקים האחרים, גם בהם יש המון שירים שאני בטוחה שיהיו לטעמך, אז קבל עצה- לך לחנות הדיסקים הקרובה לביתך, בקש מהמוכר לשמוע את "פצעים ונשיקות" ו"יחסים פתוחים" כך תוכל לשמוע את כל השירים של מוניקה ואם תאהב (וקשה לי להאמין שלא) תקנה! זה גם הרבה יותר כיף, גם לא כל כך יקר (אני כבר ראיתי אותם ב-40!!) וגם חוקי...

טולָה

New member
40../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

WHERE

השירים השקטים,לפי סדר הופעתם../images/Emo88.gif

מכה אפורה עוד פעם כל החברה פצעים ונשיקות אני יודע פרפר רקוויאם לבלונדינית הסרט נמשך מצעד יחסים פתוחים הקונפורמיסט הרעב מספיק בן אדם למה את הולכת לבד

טולָה

New member
דיסק יפה-הוא של מוניקה../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

BUT עשה טובה ללהקה שאתה כ"כ אוהב ותקנה במחיר המצחיק הזה את הדיסקים
לא לצרוב

מסטולית

New member
"פרפר" שיר ענק....

נשבעת לכם כמעט גמרתי כשיהלי שר אותו בחימום לאביב גפן בחיפה :)

6gaia9

New member
נראה לי ...

שבצליל כפס הם עולים 30-20 לא יודעת מזמן לא הייתי שם ... נראה אם אני אהיה שם היום (כדאי לקנות את סוס ... סופסופ) אני אבדוק ...

טולָה

New member
בצליל?! יקר שם...../images/Emo153.gif../images/Emo85.gif

קניתי היום בדיסקסט-39.90 ש"ח בלבד! פירסומת לחנות כזה חח הא ואגב קניתי את יחסים פתוחים

melul

New member
כן 40...

בדיסק סנטר, באוזן... לפעמים גם יש מבצעים בטוואר אז גם שם... רק צריך לחפש.

ShadowiT

New member
גם באוף דה רקורד שנמצאת בת"א

הכרתי את החנות רק שבוע שעבר... ויש שם דיסקים שווים

Orginal

New member
MELUL!

למה אתה ישר מסיק מסקנות? קניתי את הדיסק "חיות מחמד" .. כי ממש אהבתי אותו.. וזה בדיוק מה שאמרתי.. אני לא רוצה לקנות את כל הדיסקים שלהם כי אני לא כזה מכור.. אבל אני בכל זאת רוצה להיפתח למוזיקה שלהם.. בגלל זה שאלתי.. בכל מקרה, תודה לך ולכל מי שעזר לי! אחלה להקה! אחלה מתופף!

l a d y b i r d

New member
אני לא רוצה להישמע מגעילה אבל...

מי האישה בתמונה? כל תשובה תתקבל בברכה (מי זאת ברכה?)

למעלה