מוניקה!!!!!!! דהההההההההההההההההההההה
מ מסטולית New member 17/2/04 #24 אוהבים אותך מאוד מאוד ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif במיוחד אני..... הנה תראי...
אוהבים אותך מאוד מאוד ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif במיוחד אני..... הנה תראי...
L l a d y b i r d New member 17/2/04 #25 טודע (?!) הכוונה ב-"תאהבו אותי- למה לא?" הייתה בזה שירדת עלי.... אבל אני סולחת לך ואוהבת אותך (?!) למרות שאני לא ממש מכירה אותך....
טודע (?!) הכוונה ב-"תאהבו אותי- למה לא?" הייתה בזה שירדת עלי.... אבל אני סולחת לך ואוהבת אותך (?!) למרות שאני לא ממש מכירה אותך....
מ מסטולית New member 17/2/04 #26 חחחח אני יודעת והבנתי את זה... מה אכפת לך שאת לא כמירה אותי??? חחח תאהבי אותי זה טוב ואם את לא מכירה אז... אני גילי בת 16 ואת מזמנת לאי סי שלי 321172466 בתקווה שתכירי יותר טוב ואז האהבה שלך אליי תהיה כנה....
חחחח אני יודעת והבנתי את זה... מה אכפת לך שאת לא כמירה אותי??? חחח תאהבי אותי זה טוב ואם את לא מכירה אז... אני גילי בת 16 ואת מזמנת לאי סי שלי 321172466 בתקווה שתכירי יותר טוב ואז האהבה שלך אליי תהיה כנה....
J jingle bell New member 18/2/04 #28 ומה איתי הא?! (למסטולית) ../images/Emo46.gif לי אסור לאהוב אותך?! אסור לי ?!?!
מ מסטולית New member 18/2/04 #29 בטח מותר... אפילו רצוי!!!!! חחחחח מתוקה..... קחי את המפסר יש לך גם נאישור להגיע אליי לאי סי...