לאנשי הפורום המדהימים!

itaishiff

New member
לאנשי הפורום המדהימים!

הדבר הראשון שחשבתי, הוא לכתוב לכם ברכת שנה טובה וחג שמח.. אבל אני לא חושב שמשהו שאני אומר, לא נאמר כבר בימים האחרונים. אני מעדיף לנצל את החג ואת סיכום השנה בכדי לאמר לכם מספר מילים. בית הבובות היא להקה שקיימת תאורטית 10 שנים, בפועל 5 ובתודעה הציבורית חודשים ספורים. אני לא יודע עד כמה אתם קוראים את כל הכתבות והראיונות איתנו, אבל אין מקום בו לא מסופר, עד כמה אנחנו להקה שצמחה מהשטח, מהקהל, מכם!! היום אנחנו עומדים בנקודה שאפשר לאמר שהצלחנו במידה מסויימת אבל הכל תודות רק לכם. זה מדהים עד כמה!! התמיכה המדהימה שלכם, הפירגון האדיר בהופעות, האהבה הכל כך אמיתית שלכם, ניצחה את כל המוסכמות! אתם יצרתם כוח שגרם למדינה שלמה להבין שאי אפשר להתעלם ממנו. יותר מהרצון העז שלי להגיד תודה, אני רוצה להביע שיתוף. בלעדיכם זה לא היה קורה והמילה "תודה", לא מספיק מדוייקת כאן. לא סתם אנחנו אומרים בכל הופעה כי אתם הנגן השביעי שלנו. התודות הרבות שאתם מפנים אלינו על ההשתתפות בפורום, על השיחות והחיבוקים אחרי הופעה, הן מיותרות!! אנחנו נהנים לפחות כמוכם ויתרה מזאת, אנחנו מרגישים כל אחד ואחד מכם גם אחרי ההופעה. לעולם לא נשכח מי בנה אותנו ומי נתן לנו את הכוח להאמין ביצירה שלנו. יש כל כך הרבה אומנים והרכבים שלא קיבלו הזדמנות. אתם, לא רק שנתתם לנו אותה, גם הפחתם אותה למציאות והצלחה. אני רוצה לאחל לכם שתגשימו את עצמכם כמו שעזרתם לנו להגשים את עצמנו. אל תשכחו, חיינו הם הראי של הבחירות שלנו, אז תבחרו באהבה... "והדרך מתפצלת, לשבילים יש שאלה, והלב ייתן ת'קצב וכולו רק אהבה..." תודה תודה תודה.. אוהב אותכם כל כך איתי

dani3p

New member
איתי!!

תודה לכם!! על מוזיקה מדהימה שאתם יוצרים, על אווירה חמה ואוהבת! שתהיה לכם שנה מצוינת, מלאה בהצלחה, התפתחות, אושר, בריאות וחום!! אתם מדהימים! (מי ייתן ואני אוכל לבוא להופעה שלכם לפני הגיוס!) אתם מדהימים!

מותק...

תודה רבה.. אבל הקרדיט באמת לכם על המוזיקה הטהורה שלכם.. כל יום אני מודה מחדש שאתם קיימים.. שנה מדהימה.. ומי יתן ושנה הבאה נדבר פה על הדיסק השלישי שבדרך... אוהבת ליאת.

איתי..

כל כך תודה על מי שאתם, ומי כמוני יודעת מי אתם. תודה על המוזיקה המדהימה שאתם יוצרים.. תודה על כל כך הרבה אהבה.. תודה על הכל. ואתה מבין.. . תמשיכו ליצור, להתפתח, ללמוד.. והכי חשוב תמשיכו להיות מי שאתם, מדהימים כאלה.. ולעשות את מה שאתם יודעים לעשות הכי טוב בעולם. כל כך מודה.. וכל כך אוהבת, אופיר. ושנה טובה גם לכם חברי פורום נפלאים, אל תפסיקו לחייך, לעולם! אופיר

שניר1984

New member
תודה

תאמינו לנו שלא הייתם מקבלים אתזה אם זה לא היה מגיע לכם. תודה על כל ההופעות המדהימות והחוויה וההתרגשות בכל הופעה מחדש. שנה טובה ופוריה לכם

אתי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לך מושג מה המוזיקה שלכם עשתה לפחות לי!!! אני דואגת בכל מקום שאני נמצאת לספר על זה! המוזיקה שלכם עזרה לי בתקופות הכי קשות בחיים שלי! אני כל כך מתחברת אליה ברמות מטורפות! דאגתי להעביר הלאה את התחושות שהמוזיקה שלכם גרמה לי לחוש לכל האהובים שלי. אתם מדהימים! לי יש מקום לאהבה בזכותכם ובעיקר למוזיקה שלכם ובעזרת ה' בתאילנד אני יודעת שזה הדבר הראשון שאני יקח איתי את הדיסק מוטיב השיכחה ואת מדפים!

matanbru

New member
כפרה עלכם

שיהיה לכם את החג ואת השנה הכי שמחה בעולם והכי מאושרת.... אמן ושבשנה הבאה תופיעו בקיסריה שיהיה מקום לכולםםםםםםםם מחכה להופעה שלכם וההופעות שלכם נותנת בי כל כך הרבה אנגריה שאי אפשר לתאר אני ואני בטוח שעוד רבים ואחרים מודים לכם על הכללללל, על המוזיקה על השיתוף פעולה ועל כל שאר הדברים!!! פשוט אוהב אותכם

snapsnap

New member
בית הבובות----> להקה מבטיחה

אתמול הייתי במיני הופעה שלכם באולטראסאונד.... היה משהו חזקק!!! כ"כ הרבה אדרנלין שאי אפשר לתאר!(וזו רק המיני הופעה,אני משערת שזה עוד כלום בהשוואה להופעה מלאה) עצם העובדה שהייתם להצלחה בעודכם אנונימים אומרת הכל...יש כישרון נטו... והכישרון הזה תפס... הלוואי וירבו להקות כמותכם... אני מאחלת שתהיה לכם שנה של עשייה והצלחה גדולה עוד יותר!!!! תמשיכו לייצר מוזיקה איכותית...ולרגש עוד רבים... שנה טובה לכל עם ישראל! "עם ישראל חי"

אמבלי

New member
איתי אתה כזה חאמוד

זה בהחלט הרבה יותר טוב מ"סתם" שנה טובה.. אבל כמו שאמרו..התודה הגדולה והאמיתית מגיעה לכם.. תודה שכל פעם שיש איזה משבר קטן ומצב רוח רע שיר שלכם יכול לשפר אותו תודה על אנרגיות מטורפות והופעות מעולות שתהיה לכם שנה באמת באמת טובה.. עם הרבה הופעות, דיסק חדש, קהל חדש (בנוסף לקיים!!) שתהיה שנה מלאה ביצירה ומוסיקה טובה (שזה אומר מוסיקה שלכם) חג שמח!

Pataska

New member
משפחת בית הבובות

מה שעושה אתה הלקה הזאת כל כך מדהימה זה העובדה שגם הלהקה וגם המעריצים זה פשוט משפחה אחת גדולה ומדהימה זה כאילו לכולנו בתעודת זהות כתוב בסוף בית הבובות חחח תודה לכם המון המון על המוזיקה היחס והאהבה שמילאתם בחיי ובחיי כולנו וכמו כן בברכת חג שמח ושנה טובה אוהב לעד וימשיך לבוא גם אחרי הגיוס (גם אם זה יעלה לי בנפקדות ,חח סתאם) מור יוסף

ריגשת :]

באמת שאין עליכם.. וכן, אנחנו אומרים תודה על החיבוקים, והזמן שאתם מקדישים לנו אחרי הופעות, והזמן כאן כי זה לא משו שקורה תמיד, זה דבר שהוא די חריג.. ואם אתם נהנים מזה אז תפסנו שני ציפורים במכה אחת :) תודה על הכלללללל.. אתם גדולים מהחיים! שתהיה שנה טובה :)

meiritamir

New member
שתהיה לכם שנה טובה...

אבל יותר חשוב, שתהיה שנה טובה יותר! שתהיה לכם הרבה הרבה הצלחה, הכרה, אהבה, שלווה ורוגע! ותמשיכו בדרך הנכונה!

פופי22

New member
תודה תודה תודה

רק רציתי להודות לכם על החיוך שהעליתם על כל אחד ואחד מאיתנו!! ובאמת המעט שאנחנו יכולים לעשות זה להחזיר לכם אהבה ושמחה כמו שאתם מעניקים לנו.אז שוב תודה רבה לכם על הכל!ושתהיה שנה טובה ומתוקה לכם במיוחד וכל עם ישראל גם!!!

Queen nuli

New member
פשוט..../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

תודה! אנחנו אלו שצריכים להודות לכם.. על כל מה שהענקתם לקהל האוהב שלכם.. תודה.

למעלה