לאנשי הפורום המדהימים!

•No¥a•

New member
תודה לכם :)

על המוזיקה המדהימה שלכם, על היחס לקהל [: שתהייה לכם שנה טובה [: אוהבים אותכם

hadarisan

New member
../images/Emo24.gifאיתייייי

אילו מילים שמחממות את הלב.... תודה לך שקודם כל אתה כאן ובאמת נותן לנו להרגיש חלק מבית הבובות ותודה לכם על כל השירים החיזוק והמילים הטובות בשירים שלכם שבאמת עשו לנו (לי אבל אני בטוחה שגם לכולם) שנה יוצאת דופן!!! שתהייה לך שנה טובה!!!!

O L i T

New member
תודה לכם!!

זה הכל בזכותכם, ואין לכם מושג איזה כיף זה כשיש להקה שאשכרה איכפת לה מהמעריצים שלה והם כל כך חשובים לה, כמו שהלהקה חשובה למעריצים. פשוט אי אפשר לתאר במילים, אז אני לא יהרוס. מי יתן ותהיה לכם את השנה הכי מדהימה שיש, עם ההופעות הכי מוצלחות שיש, ועם המוזיקה הכי טובה שיש!! המון המון בריאות ואושר במשך כל דקה ושנייה ב- 365 יום האלה!! אוהבת אותכם המון המון המון המון

eladi88

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו עשיתי מבחן של 3 וחצי שעות...בעעעעעע ראיתי את ההודעה שלך....וואלה עלה לי חיוך על הפנים תודה לכם!!

kaktusa

New member
תודה לך איתי, ושנה טובה ^_^

תודה שהבאתם לעולם שלי מוסיקה שהיא הרבה יותר ממוסיקה, תודה על כל האהבהו ועל ההופעות המדהימות. שתהיה לכולם שנה טובה- מקסימה, מתוקה וכן, גם קצת קשה כדי שנוכל להרגיש אותה ולזכור אותה
שנה של שלמות עצמית, של הגשמה עצמית, של מציאת הדברים שטובים לנשמה שלכם- ולנשמות שסובבות אתכם. שנה טובה, נשמות

Ma E

New member
חג שמח גם לכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif

must178

New member
אין עליכם

תמשיכו בקצב הזה, מגיעה לכם כל מחמאה שבעולם. שתהיה לכם אחלה שנה, תמשיכו לעשות אחלה מוזיקה :)

Lp Fairy

New member
בשביל זה אנחנו פה..[=

חחחח ותודה לכם שאתם מביאים לנו מוזיקה איכותית!!!! ושתהייה לכם שנה מדהימה!

מכיר אותכם רק כמה חודשים,

אבל אתם עושים מוזיקה מצויינת, פשוט לקרוא את המילים של השירים שלכם ולהתמוגג. אתם עשר
רק תמשיכו.
שנה טובה שתהיה לכם

היייייייי חזרתי היום

מה אני אומר שעוד לא נאמר? (
מודה קצת קניאתי
חחחח) קודם כול, אתם מוכרים כמה חודשים, אבל ההרגשה שתמיד הייתם כאן. המוזיקה הטובה והאהבה שיש לנו כלפיי האנשים המיוחדים האלה, היא בזכות הלהקה לא? אם הם לא היו כל כך יפים מבפנים, ניראה לכם שהם היו יכולים ליצור מוזיקה כזו? לאאאאאאא אין מצב.
מה עוד אומר.... שהכול אחד, אז הכול אחד. אז כולנו משפחה אחים אחיות, גאמה אחת גדולה חחחחחחחחחח אז מה אחים שלי אוהבת אותכם מלא מלא אחים שיהיה את השנה הכי מושלמת שיהיה שנה טובה ומתוקה מממממ,,,,יאמי חחח
אמן שכל מי שעל הגלגל ועל היקום הזה ימצא,,, את מה שנשמתו מבקשת .נו אמן,,,אמן,,,אמן וזה כבר יתקיים אסור להתפשר לא?חחחחחח אמן ונידע מה אנחנו רוצים, אמן ונצליח להיות אמיתים. אמן שהשנה לא ניראה רוע, לא נחוש שנאה ולא נרגיש מלחמה. שנדע לראות את הטוב שיש בכול דבר ושנראה רק מראות של אהבה אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת מלא מלא מלא מלא אוהבת את כככככככככולם וככה שהשנה תיהיה שנה של אהבה אהבה אהבה אהבה אהבה אהבה אהבה אמיתית יאללה עלו והצליחו אלופים אוהבת אותכם אוריה מכול הלב

hila3000

New member
איתי :)

כיף לקרוא מה שאתה כותב פה ולראות שאתם מעריכים את האהבה שלנו בדיוק באותה מידה שאנחנו מעריכים את המוזיקה שלכם
תודה לך :) שתהיה אחלה שנה, מלאת מוזיקה. ו..כמובן.. אנחנו גם אוהבים אתכם

חחחח מצחיק

כלכם אומרים את אותו הדבר אבל אף אחד לא אמר כמה איתי יפיוף וכול הלהקה בנים יפפיפים וכן שוב נגיד שגם הבאסיסט חח אמממ קיצור איתי סבבה ותודה וגם לכם אחלה של שנה

must178

New member
כן, כמו בהופעה בת"א

"הבסיסט שלנו...לא, זה לא בראד פיט... תנו כבוד לשי חלמיששששששש"

Lovley bla bla

New member
תודהההה לכם!! ../images/Emo140.gif

איתי קודם כל שתדע שאין אין אין עלייך!! אתה כזה חמוד!! ועכשיו... קודם כל שתהיה לכם שנה טובה מתוקה ומלאאאאאה במוזיקה טובה!!! (מה שבטוח יהיה-סומכת עליכם :) ) ותודה לכם!! אנחנו פה רק בשבילכם מכל הלב כל האהבה וההערצה מגיעה לכם!!...כי אתם אתם!...אתם חלק מאיתנו ואנחנו חלק ממכם וזה מה שחשוב! שנה טובה ומושלמת לכלם!! ולכל חברי הפורום המדהים הזה!! אוהבת

למעלה