שבוע הבא*
מ מוררררררוש New member 29/7/07 #22 בעיניים עצומות חחח הכי קטע מחר מוציאים אותה לרחוב עם שומרי ראש חחח
ל לינויה הנסיכה New member 29/7/07 #23 חחחחחחחח ניראלך אין לה תקציב לשומרי ראש אפחד לא רוצה לשמור עליה =\ יש לה את גל שניראלי גם הוא עומד לפרוש חחחחח
חחחחחחחח ניראלך אין לה תקציב לשומרי ראש אפחד לא רוצה לשמור עליה =\ יש לה את גל שניראלי גם הוא עומד לפרוש חחחחח
מ מוררררררוש New member 29/7/07 #24 חחחחח ניראלי גל מחפש איך להפטר מנה זורק אותה מהבית לא פלא כל היום היא בין הרגליים של השלישייה חחח
ל לינויה הנסיכה New member 30/7/07 #26 חחחחחחח היום היא לא שמה לציון ת'וסט המעפן~! יפה ליאתוש אני רואה את מקשיבה לי =]
מ מוררררררוש New member 30/7/07 #27 חחחח בטח אחרי מה שהלך פה איך היא לא תקשיב? חחח יש פה עוד מישו שיש לו הערות? שיכתוב פה אולי יהיה מזל והיא מה רשום חחח תתחיל לעשות עם עצמה משו . . אבל בואי נגיד שחלה השתפרות P:
חחחח בטח אחרי מה שהלך פה איך היא לא תקשיב? חחח יש פה עוד מישו שיש לו הערות? שיכתוב פה אולי יהיה מזל והיא מה רשום חחח תתחיל לעשות עם עצמה משו . . אבל בואי נגיד שחלה השתפרות P:
ל לינויה הנסיכה New member 30/7/07 #28 חח כן אה?!@ מורי כל הכבוד לנו...! בסוף נתחיל לקחת אחוזים על זה שהשלישיהה מתחילה להתלבש נורמלי בזכותנו חחחחח
חח כן אה?!@ מורי כל הכבוד לנו...! בסוף נתחיל לקחת אחוזים על זה שהשלישיהה מתחילה להתלבש נורמלי בזכותנו חחחחח
מ מוררררררוש New member 30/7/07 #29 חחחחחח אחוזים ? אני רוצה גם קרדיט !! חחח טוב כל פעם שליאת תצטרך משו היא תדע למי לפנות הא ? ואיפה למצוא אותנו חחחחחחחחחחח
חחחחחח אחוזים ? אני רוצה גם קרדיט !! חחח טוב כל פעם שליאת תצטרך משו היא תדע למי לפנות הא ? ואיפה למצוא אותנו חחחחחחחחחחח
ל לינויה הנסיכה New member 30/7/07 #30 חחח כן אה?! יאללה מהיום אני את L&M סטייל חחחחחחחח אוו שיעיפו אותה מהר ויביאו מישהו נורמלי =]
מ מוררררררוש New member 30/7/07 #31 חחח L&M גדוללל P: חחחח חחח מקסימום אם הם כ"כ סגורים עלייה היא תמצא אותנו נעביר לה איזשהו שיעור קטן באיך להתלבש וככה יהיה יותר טוב לכולם חחחח
חחח L&M גדוללל P: חחחח חחח מקסימום אם הם כ"כ סגורים עלייה היא תמצא אותנו נעביר לה איזשהו שיעור קטן באיך להתלבש וככה יהיה יותר טוב לכולם חחחח
ל לינויה הנסיכה New member 30/7/07 #32 חח כן אה חחח קודם כל נעביר לה שיעור בזה שלא מתלבשים כל יום אותו דבר שיש דבר כזה שנקרא מכונת כביסה ששם מכבסים את הבגדים כדאי שיהיו נקיים ולא מסריחים כמוההה!@#$ ואאאזזז נעביר לה שיעור בסטיילינגג =]]]
חח כן אה חחח קודם כל נעביר לה שיעור בזה שלא מתלבשים כל יום אותו דבר שיש דבר כזה שנקרא מכונת כביסה ששם מכבסים את הבגדים כדאי שיהיו נקיים ולא מסריחים כמוההה!@#$ ואאאזזז נעביר לה שיעור בסטיילינגג =]]]
מ מוררררררוש New member 30/7/07 #33 חחחח בואנה מגילת אסתר פתחנו פה חחח האישה הזאת לא מכירה ת'מושג הזה מכונת כביסה ! ניראלך שהיא שמעה פעם על מקלחת? חחחח
חחחח בואנה מגילת אסתר פתחנו פה חחח האישה הזאת לא מכירה ת'מושג הזה מכונת כביסה ! ניראלך שהיא שמעה פעם על מקלחת? חחחח
ל לינויה הנסיכה New member 30/7/07 #34 חחח לא פלא .... ראית איך השיער שלה ניראה?!!# שלא נדע מצרותתת!@@# טובב בואי נסכםם תמגילהה שעשינו פה.... אקיצרר או שתחליפו סטייליסטית או שתקשיבו לעצות שלנו !!!!
חחח לא פלא .... ראית איך השיער שלה ניראה?!!# שלא נדע מצרותתת!@@# טובב בואי נסכםם תמגילהה שעשינו פה.... אקיצרר או שתחליפו סטייליסטית או שתקשיבו לעצות שלנו !!!!
Y yahali2 New member 30/7/07 #35 היא כן הייתה!!! ראיתי אותה היא הייתה ראיתי אותה בערב איזה אנורקסית X_X
ל לינויה הנסיכה New member 28/7/07 #2 אל תכתבו את זה לאסי! תכתבו את זה לליאת אשורי הסטייליסטית המפגרת שלהם =]
S shiran911 New member 28/7/07 #3 מה אתן רוצות ממנה לדעתי היא מלבישה אותם יפה ובאלגנטיות... ציון מתההה עליייךךךךךךךךך!!!!!!